От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 анален вибратор

Нашите клиенти са доволни от MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Този иновативен анален вибратор съчетава подходящото количество изкуствен интелект, страхотен дизайн, спираща дъха мощност и гениална функция за абсолютно зашеметяваща стимулация на ануса.

Повече информация

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Нашите клиенти са доволни от MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Този иновативен анален вибратор съчетава нужното количество изкуствен интелект, страхотен дизайн, спираща дъха мощност и гениална функция за абсолютно зашеметяваща стимулация на ануса.

    Този усъвършенстван анален вибратор предлага не само над седем интензивни вибрационни функции, но и уникален режим Power Plus - колкото по-силно натискате този бутон, толкова по-силна става вибрацията.

    Отдавна търсите най-добрата запушалка за дупе? Ето я!

    Перфектната форма на тапата и оптимално оразмерените шийка и основа са от изключителна важност за осигуряване на безопасност, комфорт и удоволствие по време на употреба. Добре обмислен дизайн като този на MEO Bionic™ Pressure rimming Probe гарантира, че щепселът приляга удобно и сигурно, което е важно както за кратка, така и за продължителна употреба. Добрият дизайн предотвратява случайното плъзгане на тапата твърде дълбоко в ануса или нейното изпадане, което е от съществено значение за безопасността и увереността по време на употреба.

    Ще харесате тази страхотна функция!

    Отличителната характеристика на MEO Bionic™ Pressure rimming Probe обаче е разположението на вибрационния мотор в гърлото на щепсела, което е изключителна иновация. Това уникално позициониране осигурява екстремна, спираща дъха стимулация на ануса. Чрез позиционирането на мотора директно в гърлото на щепсела вибрациите се предават по-интензивно и директно към силно чувствителните зони около ануса. Това води до засилена и концентрирана стимулация, която значително засилва преживяването със запушалката и допринася за по-задоволително сексуално изживяване.

    Перфектната 24/7 запушалка: дискретна, тиха и напълно безопасна!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe е не само изтънчена секс играчка за вкъщи, но и предлага възможност да се използва дискретно и ненатрапчиво в ежедневието. Благодарение на почти безшумната си работа, тя е идеална за употреба 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и остава незабележима дори под ежедневното облекло. Анатомично съвършената форма на щепсела осигурява удобно и сигурно прилягане, без да се налага да се притеснявате, че ще се изплъзне от ануса. Това го прави идеален за по-дълги периоди на носене при пътуване. Защитното заключване е друга добре обмислена функция на този тапицер. С просто натискане и задържане на бутона за управление в продължение на 3 секунди щепселът може да се включи или изключи, което предотвратява случайното му включване или изключване по време на употреба. Тази функция осигурява допълнителна безопасност и контрол, така че да можете да се концентрирате върху ежедневните си дейности, докато се наслаждавате на тайното удоволствие.

    Режим Power Plus: Този вид стимулация е наистина спираща дъха!

    Иновативният режим Power Plus на MEO Bionic™ Pressure rimming Probe поставя нови стандарти в областта на аналната стимулация. Тази специална функция, която се управлява чрез бутон в основата на щепсела, позволява интерактивен и интуитивен контрол на интензивността на вибрациите. С просто натискане на бутона Power Plus в основата на щепсела може директно да се контролира интензивността на вибрациите - колкото по-силно се натиска бутонът, толкова по-интензивно е удоволствието. Тази лесна за използване функция предлага чудесно и персонализирано изживяване, при което интензивността на стимулацията може да се регулира точно според желанието.

    С включения в комплекта USB кабел за зареждане MEO Bionic™ може да се зареди за 90 минути само за два часа Pressure rimming Probe може да се зареди само за два часа за 90 минути интензивно анално удоволствие. Вграденият модерен чип с памет запомня любимите ви настройки и започва с последната използвана функция при следващото включване.

    Лесен за почистване! Топла вода, мек сапун и VERYCLEAN спрей:

    Правилното почистване е от решаващо значение за продължителността на живота и хигиената на аналната тапа. След всяка употреба щепселът за дупе трябва да се почиства с топла вода и мек сапун. За допълнително почистване и дезинфекция препоръчваме спрея VERYCLEAN. Този спрей е специално разработен за секс играчки и осигурява цялостно и нежно почистване. Редовната употреба на VERYCLEAN не само поддържа щепсела за дупе чист, но и в оптимално състояние.

    Допълнителна информация:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ функции с интензивна вибрация, пулсация и ескалация
    • Бутон Power Plus - колкото по-силно се натиска бутонът, толкова по-интензивна е вибрацията.
    • Материал: висококачествен силикон
    • Водоустойчив съгласно IPX7
    • Модерен чип с памет, който запаметява последната използвана функция
    • Безопасно заключване - натиснете и задръжте за 3 секунди, за да включите и изключите
    • Зарежда се чрез USB - кабелът за зареждане е включен в обхвата на доставката
    • Напълно зареден за 2 часа
    • Работи 90 минути при висока скорост и 120 минути при ниска скорост
    • Размери: 10,75 x 3,75 cm (анален щепсел) | 14,5 x 6,25 cm (общо)
    • Режими на вибрация: 7
    • Забележка: Смазочните материали, съдържащи силикон, могат да повредят висококачествения материал. Моля, използвайте само лубриканти на водна основа, напр. Aquameo или Alphamale Aqua.
    • Изкуствен интелект и биомеханика: Изкуствен интелект и биомеханика характеризират това ново поколение секс играчки. Интегрирането на изкуствения интелект (ИИ) и биомеханичните принципи представлява иновативен напредък в разработването на съвременни секс играчки. Чрез използването на изкуствен интелект тези секс играчки могат да научат индивидуалните предпочитания и реакции на потребителя и съответно да се адаптират, за да оптимизират личното изживяване. Биомеханичните подходи за проектиране, от друга страна, дават възможност за проектиране на секс играчки по такъв начин, че те да могат по-добре да симулират естествените движения и реакции на човешкото тяло. Комбинацията от тези технологии създава нови видове секс играчки, като например серията MEO Bionic, която предлага висока степен на персонализация и реализъм по отношение на функционалността и потребителското изживяване.
    • Aquameo, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Напишете свой собствен преглед

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 анален вибратор

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 анален вибратор

      Нашите клиенти са доволни от MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Този иновативен анален вибратор съчетава подходящото количество изкуствен интелект, страхотен дизайн, спираща дъха мощност и гениална функция за абсолютно зашеметяваща стимулация на ануса.

      Напишете свой собствен преглед

      30 други артикули от същата категория: