От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

Revolution Hurricane Стимулатор

Стимулаторът Revolution Hurricane е иновативна секс играчка с мощен въртящ се двигател и функция за изтласкване, която ще пренесе оргазма ви в съвсем ново измерение. Той е презареждаем, с дистанционно управление, гъвкав и пълен с функции, които не сте виждали досега.

Повече информация

3385/00

на разположение

    Повече информация

    Стимулаторът Revolution Hurricane е иновативна секс играчка с мощен въртящ се двигател и функция за изтласкване, която ще ви отведе до съвсем ново измерение на оргазма. Позволете на този стимулатор да ви отведе на сексуално пътешествие, което никога не сте изпитвали досега! Revolution Hurricane е презареждащ се, с дистанционно управление, гъвкав и пълен с функции, които не сте виждали досега.

     

    Стимулаторът Revolution Hurricane е чисто високотехнологичен!

     

    Стимулаторът Revolution Hurricane е в авангарда на технологиите за секс играчки и предлага мощна комбинация от функции за въртене и тласкане. Това, което прави тази играчка толкова специална, е мощният въртящ се мотор, който не само се движи напред-назад, но и извършва кръгови движения във вътрешността. Това осигурява цялостна и интензивна стимулация, която достига до всички места във вас, които обикновеният вибратор никога не може да достигне.

     

    С три различни нива на въртене и движение на тласъка този стимулатор ще ви отведе до нови висоти на удовлетворение. Уникално оформената глава на стимулатора Revolution Hurricane е проектирана да стимулира простатата при мъжете или G-точката при жените, което води до интензивни оргазми.

     

    Дистанционното управление на стимулатора Revolution Hurricane предлага много вълнуващи предимства, които правят изживяването още по-вълнуващо и удобно:

     

    Контрол с натискането на един бутон: дистанционното управление позволява на вас или на партньора ви да контролирате прецизно стимулацията и нейната интензивност. Можете да превключвате между различни режими и скорости, без да се налага да докосвате самата секс играчка.

     

    Секс за двама: Дистанционното управление позволява на партньора ви да поеме контрола и да ви изненада. Това може да засили прелюдията и еротичното преживяване и да осигури вълнуващи моменти на изненада.

     

    Удобство: Особено в пози, в които секс играчката е труднодостъпна, дистанционното управление е особено практично. Можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си, без да се притеснявате за настройките.

     

    Изработен от висококачествен силикон без фталати, Revolution Hurricane стимулаторът е приятелски настроен към тялото и има копринено гладка повърхност за удобно поставяне. Въпреки това, за да се избегне увреждане на висококачествения материал, стимулаторът трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo.

     

    Друго предимство на стимулатора Revolution Hurricane е неговата засмукваща основа. Тя позволява секс играчката да се прикрепи към гладка повърхност, така че ръцете да останат свободни и да се насладите на вълнуващо изживяване без ръце. Нещо повече, тази секс играчка е водоустойчива по стандарта IPX5, което означава, че може да издържа на ниско налягане на водата и на течности. Освен това стимулаторът Revolution Hurricane се зарежда чрез USB порт, така че не са необходими батерии.

     

    С обща дължина от 27 см, от които 17 см са за поставяне, и максимален диаметър от 34 мм, стимулаторът Revolution Hurricane предлага интензивно и напълно задоволително изживяване, което ще зарадва както начинаещите, така и опитните потребители.

     

    Почистване на стимулатора Revolution Hurricane:

     

    Почистването на стимулатора Revolution Hurricane е просто и лесно. Тъй като е изработен от висококачествен силикон и ABS пластмаса, той може да се почиства с мек сапун и топла вода или с нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Стимулация на простатата или G-точката за интензивни оргазми.
    • Уникално кръгово движение за по-интензивна и цялостна стимулация.
    • Три нива на кръгово движение и тяга за многостранна употреба.
    • С дистанционно управление.
    • Смукателна основа за използване без ръце.
    • Акумулаторна и водоустойчива за комфорт и гъвкавост.
    • Обща дължина 273 mm, дължина за поставяне 172 mm, най-голям диаметър за поставяне: 34 mm.
    • Материал: силикон, ABS пластмаса
    • Устойчив на пръски IPX5
    • Може да се зарежда чрез включения в комплекта USB кабел
    • Време за зареждане 150 минути
    • Време за работа 30 минути
    • Висококачествен силикон: без фталати, копринено мек, щадящ тялото материал. Използвайте само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Оценка 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Напишете свой собствен преглед

        Revolution Hurricane Стимулатор

        Revolution Hurricane Стимулатор

        Стимулаторът Revolution Hurricane е иновативна секс играчка с мощен въртящ се двигател и функция за изтласкване, която ще пренесе оргазма ви в съвсем ново измерение. Той е презареждаем, с дистанционно управление, гъвкав и пълен с функции, които не сте виждали досега.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: