От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (голям)

Ако вече имате опит с аналната стимулация и търсите още по-интензивно удоволствие, аналният вибратор ASSQUAKE от MEO® е идеалният избор. Тази по-голяма версия е специално разработена за тези, които искат да проникнат по-дълбоко в ануса и да разширят границите на удоволствието.

Повече информация

3646/00

на разположение

    Повече информация

    Ако вече имате опит с аналната стимулация и търсите още по-интензивно удоволствие, аналният вибратор ASSQUAKE от MEO® е идеалният избор. Тази по-голяма версия е специално разработена за тези, които искат да проникнат по-дълбоко в ануса и да разширят границите на удоволствието. Предлагаме обаче и по-малка версия, която е идеална за начинаещи или за тези, които предпочитат по-нежна стимулация.

    Аналният вибратор ASSQUAKE се характеризира със здрава, но гъвкава конструкция. Той има 10 режима на вибрация с различна сила, което ви позволява да го адаптирате перфектно към индивидуалните си желания. Гъвкавостта на аналния вибратор гарантира, че той се адаптира към вътрешната анатомия и движенията на тялото ви, като осигурява интензивна стимулация на любимите ви места.

    С аналния вибратор ASSQUAKE от MEO® можете да достигнете нови висоти на аналната стимулация, перфектно съобразена с вашите желания и предпочитания:

    Аналният вибратор ASSQUAKE впечатлява с иновативния си дизайн, който предлага гъвкавост във всички посоки. Това означава, че аналният вибратор се адаптира безпроблемно към вашите движения и уникалните контури на аналния канал, за да осигури цялостна и целенасочена стимулация. Тази гъвкавост позволява на вибратора да работи в различни посоки, за да достигне до различни ерогенни зони. Тази перфектна комбинация от гъвкавост и мощни вибрации превръща ASSQUAKE в незаменима играчка за всеки, който иска да изпита мощна анална стимулация.

    Анатомично оформената основа позволява анален вибратор ASSQUAKE да се маневрира перфектно. Въртящият се стимулатор гарантира, че всяка употреба е откривателско пътешествие в света на аналния екстаз. Тънкият, но гъвкав вал на вибратора ви приканва да изследвате всички анални ерогенни зони. Благодарение на водоустойчивите му свойства можете да се наслаждавате на вибратора и в мокра среда.

    Аналният вибратор ASSQUAKE се зарежда от USB и се предлага със заряден кабел, който позволява бързо зареждане само за 90 минути за до 110 минути непрекъснато анално удоволствие. Специална функция е най-съвременният чип с памет, който запаметява любимите ви настройки и ги извиква веднага при следващото включване на аналния вибратор.

    Правилният лубрикант и съвети за почистване на аналния вибратор:

    За максимално изживяване с дългия анален вибратор ASSQUAKE препоръчваме да използвате само лубриканти на водна основа, като например Aquameo. Те са специално разработени, за да предпазват силиконовата повърхност на вибратора и в същото време да осигуряват нежна и безпроблемна употреба. Избягвайте лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала на аналния вибратор. След всяка употреба е важно да почиствате вибратора старателно, за да запазите качеството и хигиената му. Препоръчваме ви да го изплакнете с топла вода и мек сапун, а след това да използвате нашия специален почистващ спрей VERYCLEAN. VERYCLEAN гарантира цялостно почистване и дезинфекция, така че вашият анален вибратор ASSQUAKE да е винаги готов за следващото приключение.

    Повече информация:

    • ASSQUAKE - Дълъг анален вибратор
    • Водоустойчив за многофункционално забавление
    • Захранване: Зареждане чрез USB (кабелът е включен в комплекта)
    • Материал: щадящ кожата силикон и ABS
    • Размери: Дължина 12,75 см, диаметър 2,5 см
    • Време за работа: до 110 минути
    • Функция за бързо зареждане: напълно зареден само за 90 минути
    • 10 универсални режима на вибрация за персонализирано удоволствие
    • Aquameo и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
    • Calexoticsaquameo, американска компания, основана през 90-те години на миналия век, е известна в индустрията за секс играчки със своите иновативни и висококачествени продукти. Особено внимание заслужават мастурбаторите, които варират от прости ръчни модели до високотехнологични модели с електронно управление и се характеризират с реалистични материали и интерактивни функции. Подобно на Calexotics германската компания MEO, тя също е известна с разнообразието си от висококачествени секс играчки и BDSM продукти. И двете компании се характеризират с иновации, качество и ориентация към клиента. Calexotics немската компания MEO и немската компания MEO поставят голям акцент върху предлагането на безопасни, надеждни и висококачествени продукти, които отговарят на широк спектър от сексуални предпочитания и интереси. Въпреки че Calexotics и MEO са базирани на различни места, те споделят обща философия за иновации, качество и стремеж към удовлетвореност на клиентите.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Напишете свой собствен преглед

      ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (голям)

      ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (голям)

      Ако вече имате опит с аналната стимулация и търсите още по-интензивно удоволствие, аналният вибратор ASSQUAKE от MEO® е идеалният избор. Тази по-голяма версия е специално разработена за тези, които искат да проникнат по-дълбоко в ануса и да разширят границите на удоволствието.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: