От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (малък)

За начинаещи или за тези, които предпочитат нежна анална стимулация, по-малката версия на аналния вибратор ASSQUAKE от MEO® е точното нещо. Тази компактна версия е идеална за откриване на света на аналната наслада, без да се налага да жертвате интензивността и разнообразието на стимулацията.

Повече информация

3647/00

на разположение

    Повече информация

    За начинаещи или за тези, които предпочитат нежна анална стимулация, по-малката версия на аналния вибратор ASSQUAKE от MEO® е точното нещо. Тази компактна версия е идеална за откриване на света на аналната наслада, без да се налага да правите компромис с интензивността и разнообразието на стимулацията. Благодарение на по-малкия си размер, аналният вибратор е идеален за всеки, който иска бавно да се приближи до по-интензивни преживявания. За опитните потребители, разбира се, предлагаме и по-голямата версия на ASSQUAKE, която е специално разработена за по-дълбока и интензивна анална стимулация. Каквото и да е нивото ви на опит, малкият анален вибратор ASSQUAKE е вашият ключ към нежно, но зашеметяващо анално удоволствие.

    Аналният вибратор ASSQUAKE се характеризира със здрава, но гъвкава конструкция. Той има 10 режима на вибрация с различна сила, които позволяват да бъде перфектно адаптиран към индивидуалните ви желания. Гъвкавостта на аналния вибратор гарантира, че той се адаптира към вътрешната анатомия и движенията на тялото ви, осигурявайки интензивна стимулация на любимите ви места.

    С аналния вибратор ASSQUAKE от MEO® можете да достигнете нови висоти на аналната стимулация, перфектно съобразена с вашите желания и предпочитания:

    Аналният вибратор ASSQUAKE впечатлява с иновативния си дизайн, който предлага гъвкавост във всички посоки. Това означава, че аналният вибратор се адаптира безпроблемно към вашите движения и уникалните контури на аналния канал, за да осигури цялостна и целенасочена стимулация. Тази гъвкавост позволява на вибратора да работи в различни посоки, за да достигне до различни ерогенни зони. Тази перфектна комбинация от гъвкавост и мощни вибрации превръща ASSQUAKE в незаменима играчка за всеки, който иска да изпита мощна анална стимулация.

    Анатомично оформената основа позволява анален вибратор ASSQUAKE да се маневрира перфектно. Въртящият се стимулатор гарантира, че всяка употреба е откривателско пътешествие в света на аналния екстаз. Тънкият, но гъвкав вал на вибратора ви приканва да изследвате всички анални ерогенни зони. Благодарение на водоустойчивите му свойства можете да се наслаждавате на вибратора и в мокра среда.

    Аналният вибратор ASSQUAKE се зарежда от USB и се предлага със заряден кабел, който позволява бързо зареждане само за 90 минути за до 110 минути непрекъснато анално удоволствие. Специална функция е най-съвременният чип с памет, който запаметява любимите ви настройки и ги извиква веднага при следващото включване на аналния вибратор.

    Правилният лубрикант и съвети за почистване на аналния вибратор:

    За максимално изживяване с дългия анален вибратор ASSQUAKE препоръчваме да използвате само лубриканти на водна основа, като например Aquameo. Те са специално разработени, за да предпазват силиконовата повърхност на вибратора и в същото време да осигуряват нежна и безпроблемна употреба. Избягвайте лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала на аналния вибратор. След всяка употреба е важно да почиствате вибратора старателно, за да поддържате качеството и хигиената му. Препоръчваме ви да го изплакнете с топла вода и мек сапун, а след това да използвате нашия специален почистващ спрей VERYCLEAN. VERYCLEAN гарантира цялостно почистване и дезинфекция, така че вашият анален вибратор ASSQUAKE да е винаги готов за следващото приключение.

    Повече информация:

    • ASSQUAKE - по-малък анален вибратор
    • Водоустойчив за универсално забавление
    • Захранване: Зареждане чрез USB (включен кабел)
    • Материал: щадящ кожата силикон и ABS
    • Размери: Дължина 9,5 см, диаметър 2,5 см
    • Време за работа: до 110 минути
    • Функция за бързо зареждане: напълно зареден само за 90 минути
    • 10 разнообразни режима на вибрация за персонализирано удоволствие
    • Aquameo и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
    • Calexoticsaquameo, американска компания, основана през 90-те години на миналия век, е известна в индустрията за секс играчки със своите иновативни и висококачествени продукти. Особено внимание заслужават мастурбаторите, които варират от прости ръчни модели до високотехнологични модели с електронно управление и се характеризират с реалистични материали и интерактивни функции. Подобно на Calexotics германската компания MEO, тя също е известна с разнообразието си от висококачествени секс играчки и BDSM продукти. И двете компании се характеризират с иновации, качество и ориентация към клиента. Calexotics немската компания MEO и немската компания MEO поставят голям акцент върху предлагането на безопасни, надеждни и висококачествени продукти, които отговарят на широк спектър от сексуални предпочитания и интереси. Въпреки че Calexotics и MEO са базирани на различни места, те споделят обща философия за иновации, качество и стремеж към удовлетвореност на клиентите.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Klare Kaufempfehlung

    Tolles Teil.Ist einfach zu bedienen und zu reinigen.
    Er hat eine sehr gute Form und ist sehr glatt.
    Dadurch lässt es sich mit etwas Gleitgel sehr gut und schmerzfrei einführen.
    Ich benutze es beim Sex mit meiner Frau in meinem oder auch in ihrem Hinterteil. Für mich ist es ein schönes Gefühl, gleichzeitig Sex und eine Prostata-Massage zu haben. Es hat viele Vibrationsmodi. Ich bevorzuge die Pulsation und dann eine längere Vibration. Der Plug sitzt sehr gut und rutscht nicht heraus. Meine Frau sagt, dass er sehr angenehm sitzt.
    Bei längerem Gebrauch spürt man eine angenehme Wärme. Die Fernbedienung ist einfach zu bedienen.
    Die Größe Normal ist sehr gut. Alles in allem ein gelungenes, sehr gutes Produkt das man auf jeden Fall weiterempfehlen kann. Viel Spaß damit.

      Оценка 

      Godereccio

      Da neofita, inizialmente ero spaventato dalle dimensioni. Una volta utilizzato mi sono ricreduto immediatamente. Ha molti tipi di vibrazione per ogni tipo di richiesta. In combo con il giusto lubrificante, fa provare sensazioni indescrivibili.

        Напишете свой собствен преглед

        ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (малък)

        ASSQUAKE - Гъвкав анален вибратор (малък)

        За начинаещи или за тези, които предпочитат нежна анална стимулация, по-малката версия на аналния вибратор ASSQUAKE от MEO® е точното нещо. Тази компактна версия е идеална за откриване на света на аналната наслада, без да се налага да жертвате интензивността и разнообразието на стимулацията.

        Напишете свой собствен преглед

        30 други артикули от същата категория: