От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Пулсираща анална тапа

Биомеханиката и изкуственият интелект правят MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe в необикновена 24/7 анална тапа, която се различава значително от обикновените анални тапи. Тази изтънчена секс играчка съчетава седем интензивни вибрационни функции с елегантен, водоустойчив дизайн, като същевременно осигурява непрекъснат, силен пулсиращ ефект.

Повече информация

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Биомеханиката и изкуственият интелект правят MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe в необикновена 24/7 анална тапа, която се различава значително от обикновените анални тапи. Тази изтънчена секс играчка съчетава седем интензивни вибрационни функции с елегантен, водоустойчив дизайн, като същевременно осигурява непрекъснат, силно пулсиращ ефект.

    Търсите ново измерение на анално удовлетворение?

    Нашият пулсиращ щепсел е секс играчка, специално разработена за анална стимулация с уникална функция: способността да пулсира. Вместо просто да вибрира, както е при конвенционалните анални вибратори, пулсиращата запушалка се движи с нещо като тласкащо и потупващо движение. Тези пулсации имитират естествените контракции, които могат да възникнат по време на оргазъм или анално проникване, и осигуряват интензивно, ритмично усещане, което е много възбуждащо. Специалната характеристика на MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe е способността му да създава дълбока, проникваща стимулация, която може да се почувства като истински анален секс. Пулсацията ви позволява да изпитате непрекъсната, но мощна стимулация, която е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

    Перфектната 24/7 запушалка: дискретна, тиха и напълно безопасна!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe е не само изтънчена секс играчка за вкъщи, но и предлага възможност да се използва дискретно и ненатрапчиво в ежедневието. Благодарение на почти безшумната си работа, тя е идеална за употреба 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и остава незабележима дори под ежедневното облекло. Анатомично съвършената форма на щепсела осигурява удобно и сигурно прилягане, без да се страхувате, че ще се изплъзне от ануса. Това го прави идеален за по-дълги периоди на носене при пътуване. Защитното заключване е друга добре обмислена характеристика на този тапицер. С просто натискане и задържане на бутона за управление в продължение на 3 секунди щепселът може да се включи или изключи, което предотвратява случайното му включване или изключване по време на употреба. Тази функция осигурява допълнителна безопасност и контрол, така че да можете да се концентрирате изцяло върху ежедневните си дейности, докато се наслаждавате на тайното удоволствие.

    The MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe съчетава удоволствието от интензивната стимулация с дискретността и комфорта, които искате за ежедневна употреба. Благодарение на практичното си управление и сигурното си прилягане, тази запушалка е идеалният избор за всеки, който иска фино и дискретно да интегрира еротичното удоволствие в ежедневието си.

    Вчера научна фантастика, днес реалност!

    Живеем в очарователно време, в което границите между технологиите и сексуалното удовлетворение се размиват. Някои секс играчки, които някога са били смятани за табу, днес са в челните редици на технологичните иновации и предлагат богати възможности за обогатяване и подобряване на сексуалния ни живот. Това, което някога е било немислимо, сега е осезаема реалност, подобряваща най-интимните ни моменти с прецизност, интелигентност и безпрецедентна интензивност.

    Удобен за употреба и лесен за използване:

    Определете интензивността на удоволствието си и изживейте вълнуващо пътешествие на сетивата със седем мощни режима на вибрация. Двойната пулсация осигурява дълбоко и стимулиращо изживяване, а контурната основа и твърдото тяло на щепсела са надеждни и удобни дори в най-страстните моменти. Щепселът е удобен за поставяне, осигурява ефективна стимулация и е лесен и нежен за изваждане благодарение на плоската основа.

    Висококачественият анален вибратор може да бъде презареден само за два часа за 50 минути интензивно удоволствие или 80 минути по-нежна стимулация с помощта на включения в комплекта USB кабел за зареждане. Интензивността може да се регулира с лесните за използване бутони, а MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe осигурява желаната стимулация. Вграденият съвременен чип с памет запомня любимите ви настройки и започва с последната използвана функция при следващото включване.

    Лесен за почистване! Топла вода, мек сапун и VERYCLEAN спрей:

    Правилното почистване е от решаващо значение за продължителността на живота и хигиената на тапата. След всяка употреба щепселът за дупе трябва да се почиства с топла вода и мек сапун. За допълнително почистване и дезинфекция препоръчваме спрея VERYCLEAN. Този спрей е специално разработен за секс играчки и осигурява цялостно и нежно почистване. Редовната употреба на VERYCLEAN не само поддържа щепсела за дупе чист, но и в оптимално състояние.

    Допълнителна информация:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - пулсираща запушалка за дупе
    • 7 функции за интензивна вибрация, пулсация и ескалация
    • Непрекъсната, мощна двойна пулсация
    • Материал: висококачествен силикон
    • Размери: 12 x 3,75 cm (анален щепсел) | 14,5 x 7,5 cm (общо)
    • Водоустойчив съгласно IPX7
    • Модерен чип с памет, запомнящ последната използвана функция
    • Безопасно заключване в движение - натиснете и задръжте за 3 секунди, за да включите и изключите
    • Зареждане чрез USB - кабел за зареждане, включен в обхвата на доставката
    • Зарежда се напълно за 2 часа
    • Работи 50 минути на висока скорост и 80 минути на ниска скорост
    • Забележка: Смазочните материали, съдържащи силикон, могат да повредят висококачествения материал. Моля, използвайте само смазочни материали на водна основа, например Aquameo или Alphamale Aqua.
    • Изкуствен интелект и биомеханика: Изкуственият интелект и биомеханиката характеризират това ново поколение секс играчки. Интегрирането на изкуствения интелект (ИИ) и биомеханичните принципи представлява иновативен напредък в разработването на съвременни секс играчки. Чрез използването на изкуствен интелект тези секс играчки могат да научат индивидуалните предпочитания и реакции на потребителя и съответно да се адаптират, за да оптимизират личното изживяване. Биомеханичните подходи за проектиране, от друга страна, дават възможност за проектиране на секс играчки по такъв начин, че те да могат по-добре да симулират естествените движения и реакции на човешкото тяло. Комбинацията от тези технологии създава нови видове секс играчки, като например серията MEO Bionic, която предлага висока степен на персонализация и реализъм по отношение на функционалността и потребителското изживяване.
    • Aquameo, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Напишете свой собствен преглед

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Пулсираща анална тапа

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Пулсираща анална тапа

      Биомеханиката и изкуственият интелект правят MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe в необикновена 24/7 анална тапа, която се различава значително от обикновените анални тапи. Тази изтънчена секс играчка съчетава седем интензивни вибрационни функции с елегантен, водоустойчив дизайн, като същевременно осигурява непрекъснат, силен пулсиращ ефект.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: