От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Мастурбатори за мъже

Бюлетин

MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob и deep throat Мастурбатор

Изживейте бъдещето на сексуалната стимулация с MEO Bionic™ Penetration Station - технологично усещане, което симулира максимално усещане за свирка и дълбоко гърло чрез реалистичната технология Bionic™. Този новаторски мастурбатор е шедьовър на биомеханиката и е създаден, за да доставя удоволствие на мъжете със спираща дъха, абсолютно съвършена blowjob

Повече информация

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Изживейте бъдещето на сексуалната стимулация с MEO Bionic™ Penetration Station - технологично усещане, което симулира максимално усещане за свирка и дълбоко гърло чрез реалистичната технология Bionic™. Този новаторски мастурбатор е шедьовър на биомеханиката и е разработен, за да осигури на мъжете спираща дъха, абсолютно съвършена blowjob.

    Иновативната технология "Bionic", на която се основава мастурбаторът, е усъвършенствана техническа иновация MEO Bionic™ Penetration Station на която се основава, е усъвършенствана техническа разработка, която има за цел да симулира човешките сексуални преживявания чрез сложни технически имитации. Ултраплътната, текстурирана вътрешна обвивка на мастурбатора плътно обгръща пениса и го гали с прецизността на истинска свирка, докато четирите високоинтензивни всмукателни функции имитират усещането за дълбока и интензивна deep throat. Седемте независими режима на вибрация осигуряват разнообразна и динамична стимулация.

    Интуитивното управление улеснява настройването на функциите и бързото включване и изключване на устройството при необходимост. Реалистично проектираната, ултрамека вътрешна обвивка осигурява автентично изживяване и може да се сваля за почистване. MEO Bionic™ Penetration Station е снабден с подвижен защитен капак, който гарантира хигиенично съхранение.

    С време за зареждане от само 2 часа (чрез включения в комплекта USB кабел) и време за работа от над 90 минути при ниска интензивност на засмукване и вибрации, станцията за проникване MEO Bionic™ е шедьовър на съвременната технология за мастурбация и гарантира дълготрайно blowjob.

    Използвайте лубриканта STROKE от MEO - Перфектен за мастурбация и кант:

    STROKE от MEO е специално разработен лубрикант, който издига мастурбацията и канта на ново ниво edging на ново ниво. Този специален лубрикант се характеризира с дълготрайно смазване и щадяща кожата формула. Той е идеален за продължителни мастурбационни сесии и edgingпрактиката на приближаване към кулминацията, но умишленото ѝ забавяне, за да се увеличи сексуалното напрежение и удоволствие. STROKE има копринено гладка консистенция, която засилва усещанията и осигурява по-интензивно изживяване. Формулата е разработена така, че да се грижи за кожата, като същевременно осигурява максимален комфорт и удоволствие по време на мастурбация.

    Лесен за почистване! Топла вода, мек сапун и VERYCLEAN спрей са всичко, от което се нуждаете:

    Правилното почистване е от решаващо значение за продължителността на живота и хигиената на мастурбатора. След употреба ръкавът трябва да се почиства с топла вода и мек сапун. Така ефективно се отстраняват телесните течности и остатъците от лубриканти. За допълнително почистване и дезинфекция ви препоръчваме спрея VERYCLEAN. Този спрей е специално разработен за мастурбатори като напр MEO Bionic™ Penetration Station и осигурява цялостно и нежно почистване. Редовната употреба на VERYCLEAN не само поддържа мастурбатора чист, но и в оптимално състояние.

    Допълнителна информация:

    • Високотехнологичен мастурбатор
    • Станция за проникване MEO Bionic™: перфектна blowjob и най-добрата deep throat
    • Специални характеристики: без фталати, с възможност за презареждане, вибриращ
    • Захранване: USB акумулаторни батерии (включени)
    • Материал: ABS (корпус, дисплей), TPE (вътрешен капак), силикон (бутони)
    • Размери: Мастурбатор: 26,75 cm x 9,5 cm, вътрешен калъф: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Максимално време за работа: 90 минути
    • Максимално време за зареждане: 120 минути
    • Скорости: 7
    • Функции: 7
    • Използвайте само с лубриканти на водна основа, като Aquameo или STROKE.
    • Изкуствен интелект и биомеханика: Изкуствен интелект и биомеханика характеризират това ново поколение секс играчки. Интегрирането на изкуствения интелект (ИИ) и биомеханичните принципи представлява иновативен напредък в разработването на съвременни секс играчки. С помощта на изкуствения интелект тези секс играчки могат да научат индивидуалните предпочитания и реакции на потребителя и да се адаптират съответно, за да оптимизират личното изживяване. Биомеханичните подходи за проектиране, от друга страна, дават възможност за проектиране на секс играчки по такъв начин, че те да могат по-добре да симулират естествените движения и реакции на човешкото тяло. Комбинацията от тези технологии създава нови секс играчки като серията MEO Bionic, които предлагат висока степен на персонализация и реализъм по отношение на функционалността и потребителското изживяване.
    • Aquameo и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Напишете свой собствен преглед

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob и deep throat Мастурбатор

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob и deep throat Мастурбатор

      Изживейте бъдещето на сексуалната стимулация с MEO Bionic™ Penetration Station - технологично усещане, което симулира максимално усещане за свирка и дълбоко гърло чрез реалистичната технология Bionic™. Този новаторски мастурбатор е шедьовър на биомеханиката и е създаден, за да доставя удоволствие на мъжете със спираща дъха, абсолютно съвършена blowjob

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: