От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Мастурбатори за мъже

Бюлетин

MEO Bionic™ Penetration Station: Power Stroking Masturbator

Сайтът MEO Bionic™ Penetration Stationизвестен още като машината за доене за мъже, е иновативен мастурбатор, който ви позволява да изпитате бъдещето на мастурбацията още днес. Този напълно автономен мастурбатор е разработен, за да предложи напълно ново и уникално изживяване при мастурбация, което е по модела на истинския орален, анален или вагинален секс.

Повече информация

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът MEO Bionic™ Penetration Stationизвестен още като машината за доене за мъже, е иновативен мастурбатор, с който бъдещето на мастурбацията може да бъде изживяно днес. Този напълно автономен мастурбатор е разработен, за да предложи напълно ново и уникално изживяване при мастурбация, което е по модела на истинския орален, анален или вагинален секс. Плътно структурирана вътрешна втулка (мастурбаторна втулка) обгръща пениса, докато седем интензивни масажни функции допират пениса.

    Изкуствен интелект и биомеханика:

    Изкуственият интелект и биомеханиката са в основата на това ново поколение секс играчки. Интегрирането на изкуствения интелект позволява на мастурбатора да се адаптира към индивидуалните предпочитания и реакции на потребителя, като по този начин оптимизира личното изживяване. Биомеханичните принципи помагат на мастурбатора реалистично да имитира естествените човешки движения и реакции. Серията MEO Bionic™ съчетава тези усъвършенствани технологии, за да осигури висока степен на персонализация и реализъм на функциите и изживяването.

    Точно както ви харесва: орално, анално или вагинално!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station е мастурбатор за мъже, който перфектно имитира усещанията от орален, анален и вагинален полов акт. Терминът "поглаждане" се отнася до движенията напред-назад, които мастурбаторът извършва, за да имитира истински секс.

    Най-добрите материали и истинска авангардна технология:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station използва моторизирани компоненти за създаване на реалистични движения в устройството, в което се вкарва пенисът. Движенията могат да варират от прости движения нагоре и надолу до по-сложни модели на движение, които максимално стимулират и могат да доведат до мощни оргазми. Устройството предлага различни скорости и модели, които потребителят може да настройва според личните си предпочитания.

    За да осигури възможно най-реалистично сексуално изживяване, MEO Bionic™ Penetration Station използва TPE (термопластичен еластомер) като материал за вътрешния ръкав, който е известен със своите свойства, наподобяващи кожата. Този материал е много популярен в индустрията за секс играчки, тъй като е мек, но еластичен и има текстура и консистенция, много близки до човешката кожа.

    Комбинацията от реалистичните свойства на използвания от нас материал TPE с техническите и електронните функции на мастурбатора осигурява на потребителя много реалистично и задоволително преживяване, което далеч превъзхожда ръчните техники на традиционната мастурбация.

    Удобен и лесен за използване:

    Удобният контролен панел улеснява настройката на функциите и включването и изключването на мастурбатора. Плътно прилепващият, ултрамек и реалистичен вътрешен ръкав (мастурбаторна втулка) може да се сваля за почистване. Благодарение на подвижния капак със заключване мастурбаторът може да се съхранява лесно и хигиенично. Наслаждавайте се на над 60 минути удоволствие от мастурбацията и зареждайте устройството само за 2 часа с включения USB кабел.

    Използвайте лубриканта STROKE от MEO - идеален за мастурбация и остриета:

    STROKE е специално разработен лубрикант, който издига мастурбацията иостриетата на ново ниво edging на ново ниво. Този специален лубрикант се характеризира с дълготрайно смазване и щадяща кожата формула. Той е идеален за продължителни мастурбационни сесии и edgingпрактиката на приближаване към кулминацията, но умишленото ѝ забавяне, за да се увеличи сексуалното напрежение и удоволствие. STROKE има копринено гладка консистенция, която засилва усещанията и осигурява по-интензивно изживяване. Формулата е разработена така, че да се грижи за кожата, като същевременно осигурява максимален комфорт и удоволствие по време на мастурбация.

    Лесен за почистване! Топла вода, мек сапун и VERYCLEAN спрей:

    Правилното почистване е от решаващо значение за продължителността на живота и хигиената на мастурбатора. След употреба ръкавът трябва да се почисти с топла вода и мек сапун. По този начин ефективно се отстраняват телесните течности и остатъците от лубриканти. За допълнително почистване и дезинфекция препоръчваме спрея VERYCLEAN. Този спрей е специално разработен за мастурбатори като напр MEO Bionic™ Penetration Station и осигурява цялостно и нежно почистване. Редовната употреба на VERYCLEAN не само поддържа мастурбатора чист, но и в оптимално състояние.

    Допълнителна информация:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Характеристики: без фталати, презареждащ се, вибриращ
    • Модерен чип с памет запаметява последната използвана функция
    • Защитно заключване - натиснете и задръжте за 3 секунди, за да се включите (с незабавно изключване)
    • Зарежда се чрез USB - кабелът за зареждане е включен в обхвата на доставката
    • Материал: ABS (корпус, прозорче за наблюдение), TPE (вътрешен капак), силикон (бутони)
    • Размери: Мастурбатор: 23,5 cm x 9 cm, вътрешен калъф: 13,25 cm x 9 cm, дължина за поставяне: 12,75 cm
    • Максимално време за работа: 60 мин.
    • Максимално време за зареждане: 120 мин
    • Скорости: 3
    • Функции: 7
    • Изкуствен интелект и биомеханика: Изкуствен интелект и биомеханика характеризират това ново поколение секс играчки. Интегрирането на изкуствения интелект (ИИ) и биомеханичните принципи представлява иновативен напредък в разработването на съвременни секс играчки. Чрез използването на изкуствен интелект тези секс играчки могат да научат индивидуалните предпочитания и реакции на потребителя и съответно да се адаптират, за да оптимизират личното изживяване. Биомеханичните подходи за проектиране, от друга страна, дават възможност за проектиране на секс играчки по такъв начин, че те да могат по-добре да симулират естествените движения и реакции на човешкото тяло. Комбинацията от тези технологии създава нови секс играчки като серията MEO Bionic, които предлагат висока степен на персонализация и реализъм по отношение на функционалността и потребителското изживяване.
    • Aquameo и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Напишете свой собствен преглед

      MEO Bionic™ Penetration Station: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ Penetration Station: Power Stroking Masturbator

      Сайтът MEO Bionic™ Penetration Stationизвестен още като машината за доене за мъже, е иновативен мастурбатор, който ви позволява да изпитате бъдещето на мастурбацията още днес. Този напълно автономен мастурбатор е разработен, за да предложи напълно ново и уникално изживяване при мастурбация, което е по модела на истинския орален, анален или вагинален секс.

      Напишете свой собствен преглед

      30 други артикули от същата категория: