От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Real Ass Play

Бюлетин

fisting Дилдо - ФИДЕР - Ръка с предмишница

Бъдете смели, любопитни и се насладете на върховно фистинг изживяване както никога досега. Осъществете най-съкровените си фантазии за фистинг с THE FISTER, фистинг дилдото от MEO®. Това реалистично копие на мъжка ръка с предмишница ще ви отведе в света на анален фистинг екстаз.

Повече информация

2019/00

на разположение

    Повече информация

    Бъдете смели, любопитни и се насладете на върховно фистинг изживяване както никога досега. Осъществете най-съкровените си фантазии за фистинг с THE FISTER, фистинг дилдото от MEO®. Това реалистично копие на мъжка ръка с предмишница ще ви пренесе в света на анален фистинг екстаз.

    Тази иновативна секс играчка е специално създадена, за да разшири границите ви и да ви осигури фистинг преживявания без партньор, за които само бихте могли да мечтаете. С гладката си, но твърда текстура този фистинг дилдо ще ви отведе до невъобразими висоти на екстаза.

    THE FISTER не само ще осъществи фантазиите ви, но и ще ги надмине!

    С цялата обиколка на мъжка ръка и цялата дължина на предмишницата, фистинг дилдото THE FISTER напълно запълва ануса или вагината. Реалистичните детайли на този вибратор разтягат скритите ви ерогенни зони и масажират най-дълбоките части на тялото ви. Всеки пръст на тази ръка е умело разположен, за да улесни аналното или вагиналното въвеждане и да масажира перфектно вътрешностите ви. Това позволява спираща дъха стимулация, точно като истинската fisting.

    Открийте неподозираните дълбини на вашето удоволствие с THE FISTER!

    Нашите fisting Дилдо е изработено от висококачествен, щадящ тялото материал, който се адаптира перфектно към вътрешната ви анатомия. Твърдият, но гъвкав винил не съдържа фталати, щади кожата и е съвместим с лубриканти на водна и силиконова основа.

    fisting Като професионалист с фантастичния лубрикант ManCunt!

    Лубрикантът ManCunt прави фистинг изживяването още по-реалистично! Изпитайте максимално реалистично удоволствие от фистинга с лубриканта ManCunt. Нашият хибриден анален лубрикант ManCunt ще ви потопи в света на интензивното удоволствие. С уникалната си текстура, която изглежда и се усеща като истинска сперма, ще изпитате несравнима чувственост. ManCunt съчетава предимствата на лубрикантите на силиконова и водна основа в един лубрикант. Той има плъзгането на лубрикантите на силиконова основа, но се измива лесно с вода. Така че можете да се концентрирате върху удоволствието, без да се притеснявате за почистването на вибратора след това. Нашият лубрикант ManCunt е водоразтворим, бял и кремообразен - идеален за интензивно и автентично фистинг изживяване. Той е специално разработен за екстремен анален секс и ви предлага усещане, което никой друг лубрикант не може да ви даде.

    Почистването на този специален анален вибратор е много лесно. За цялостно и хигиенично почистване просто използвайте топла вода и мек сапун или нашия специален хигиеничен спрей VERYCLEAN.

    Пригответе се за уникално изживяване, което ще сбъдне фантазиите ви за фистинг. С нашия фистинг дилдо ще изживеете свят на чувствени открития, където ще разширите границите си и ще достигнете нови висоти на екстаза. Потопете се в свят на безгранична похот и страст. Бъдете смели, бъдете любопитни и се насладете на върховно фистинг изживяване, както никога досега.

    Повече информация:

    • Реалистичен вибратор във формата на ръка.
    • Размери: 38 см обща дължина, 35 см дължина за поставяне, 7,4 см най-голям диаметър.
    • Материал: винил, не съдържа фталати.
    • Дилдото във формата на ръка служи за няколко цели при анален и вагинален фистинг без партньор. Дилдото позволява на човек да изследва фантазиите и желанията си за фистинг по безопасен и контролиран начин, без да се налага да разчита на партньор. Фистинг дилдото може да помогне за нежно изследване на индивидуалните граници и да подготви тялото за по-големи вкарвания, което е особено важно за аналния фистинг. Той също така позволява на потребителите да изследват собствените си зони на комфорт и предпочитания по отношение на дълбочината, скоростта и натиска. Освен това фистинг дилдото може да помогне за реалистична визуализация и изживяване на фистинг фантазиите по време на мастурбация или секс с партньор. И накрая, фистинг дилдото може да се използва и за разтягане и трениране на сфинктерния мускул, за да се улесни евентуално бъдещо преживяване на фистинг с партньор.
    • Открийте ново измерение на еротичното удоволствие с фистинг дилдо. Независимо дали търсите реалистичен, голям или гъвкав фистинг дилдо, тук в MEO ще намерите точно това, от което се нуждаете. Нашата селекция от висококачествени силиконови анални фистинг дилда предлага несравнимо изживяване и е специално създадена за взискателните любители на фистинга. Реалистично фистинг дилдо с реалистичен външен вид и текстура ще ви потопи в света на удоволствията от чукането с юмруци. Гъвкавостта и податливостта на тези фистинг дилда ви позволяват да задоволите индивидуалните си нужди и да се подготвите за интензивно удоволствие. Със специален усъвършенстван фистинг дилдо можете да се впуснете в нови висоти на стимулация. За любителите на BDSM предлагаме специални фистинг дилда, които задоволяват желанието за доминиране и подчинение. Със своята здрава конструкция и силен захват те позволяват автентично фистинг изживяване, което надхвърля границите и вдъхновява въображението. Фистинг дилдо с вендуза отваря широк спектър от възможности за самоизяждане. Закрепете фистинг дилдото към гладка повърхност и се насладете на удоволствието без ръце. Strap-On fisting Дилдата са идеалното решение за двойки, които искат да споделят интимните си моменти заедно. XL fisting Дилдата осигуряват изключително усещане и са идеални за тези, които търсят интензивни усещания. С най-големия фистинг дилдо ще изпитате ново измерение на интензивност и удовлетворение. Впуснете се в търсене в MEO и намерете фистинг дилдото, което отговаря на вашите предпочитания. Гмурнете се в света на безграничното удоволствие и изпитайте много специалната тръпка на фистинга както никога досега fisting както никога досега.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    A wimper & moan Generator!

    A fantastic way to end hours of foreplay!
    A wimper & moan Generator!

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    fisting Дилдо - ФИДЕР - Ръка с предмишница

    fisting Дилдо - ФИДЕР - Ръка с предмишница

    Бъдете смели, любопитни и се насладете на върховно фистинг изживяване както никога досега. Осъществете най-съкровените си фантазии за фистинг с THE FISTER, фистинг дилдото от MEO®. Това реалистично копие на мъжка ръка с предмишница ще ви отведе в света на анален фистинг екстаз.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: