От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

Rocks-Off Oriel - Луксозен вибратор

Насладете се на абсолютно чувствено удоволствие с луксозния вибратор Oriel от Rocks-Off, специално създаден за двойки, които искат по-мощна стимулация. Елегантен на външен вид, но мощен по отношение на ефективността, вибраторът Oriel ще ви развълнува

Повече информация

2945/00

на разположение

Повече информация

Насладете се на абсолютно чувствено удоволствие с луксозния вибратор Oriel от Rocks-Off, специално създаден за двойки, които искат по-мощна стимулация. Елегантен на външен вид, но мощен по отношение на ефективността, вибраторът Oriel ще ви достави удоволствие. Почувствайте как той перфектно се адаптира към контурите на тялото ви и ви дава дълбоки вибрации точно там, където ги искате най-много.

 

С 10 високоинтензивни режима на вибрация и пулсация вибраторът Oriel ще ви отведе до нови нива на удоволствие. Гъвкавата глава осигурява изключително прецизна стимулация, а водоустойчивият дизайн означава, че можете да се наслаждавате на вибратора Oriel под душа или във ваната.

 

Вибраторът Oriel е идеалният спътник за еротични приключения, независимо дали сте сами или с партньора си. Не само заради впечатляващата си производителност този луксозен вибратор ще ви вдъхнови, защото с него ще изпитате ново измерение на удоволствието и незабравими моменти, изпълнени със страст. Осмелете се и изпитайте прекрасната стимулация, която този вибратор може да ви предложи. Оставете се да бъдете съблазнени, насладете се на кадифено меката повърхност, изработена от щадящ кожата силикон, и изживейте чувствени кулминации, които никога няма да забравите.

 

Само с 3 часа време за зареждане, вибраторът Oriel от Rocks-Off ви предлага до 3 часа удоволствие от играта. Моля, имайте предвид, че за най-добро изживяване трябва да използвате лубрикант на водна основа, за да защитите висококачествения материал на вибратора. След всяка употреба ви препоръчваме да почиствате вибратора старателно с вода и нашия VERYCLEAN спрей, за да можете да се наслаждавате на новата си секс играчка дълго време.

 

Повече информация:

 

  • Луксозен вибратор Oriel от Rocks-Off
  • Ненатрапчив размер, максимална мощност
  • Чувствителен, кадифено мек, щадящ тялото силикон
  • 10 много силни нива на вибрация и пулсация
  • Гъвкава глава за точна стимулация
  • 100% водоустойчив
  • LED импулс
  • Зареждане чрез USB
  • 3 часа време за зареждане за до 3 часа удоволствие
  • Размери: Дължина 22,5 см, диаметър макс. 4,8 см, диаметър мин. 1,8 см
  • Материал: силикон, ABS
  • Rocks-Off и MEO са известни компании и марки, които са специализирани в производството на висококачествени и иновативни секс играчки. И двете компании са известни с широката си гама от продукти, която включва вибратори, както и други секс играчки. Rocks-Off и MEO са си спечелили репутацията на компании, предлагащи продукти с високо качество и изпълнение. Техните секс играчки се характеризират с привлекателен дизайн, лесна употреба и мощни вибрации. Rocks-Off е особено известен със своите вибратори Bullet, които са много популярни поради малкия си размер и мощните си вибрации. Rocks-Off и MEO обаче предлагат и други вибратори, стимулатори на простатата, анални топчета и много други. MEO и Rocks-Off са се посветили на това да помагат на хората да намерят сексуална удовлетвореност и да направят любовния си живот по-вълнуващ. Техният ангажимент към качеството, иновациите и удовлетвореността на клиентите ги е превърнал в надеждни марки в света на секс играчките.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Rocks-Off Oriel - Луксозен вибратор

Rocks-Off Oriel - Луксозен вибратор

Насладете се на абсолютно чувствено удоволствие с луксозния вибратор Oriel от Rocks-Off, специално създаден за двойки, които искат по-мощна стимулация. Елегантен на външен вид, но мощен по отношение на ефективността, вибраторът Oriel ще ви развълнува

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: