От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този Андреевски кръст да се постави свободно в помещението, така че да може да се използва от всички страни.

Повече информация

3284/00

$1,664.47


-$554.86

$1,109.61

плюс разходи за доставка

Налично скоро

  Повече информация

  Кръстът на Свети Андрей или BDSM кръстът е идеалният аксесоар, когато става въпрос за крайно робство! Иновативният Андреевски кръст 2.0 на MEO има малко общо с оригиналните дървени кръстове за робство, освен основната форма. Нашият кръст на Свети Андрей е подплатен и покрит с висококачествена имитация на кожа. Благодарение на стоманено-дървената конструкция този Андреевски кръст е изключително стабилен, устойчив и безопасен за използване в кабала. Използването на висококачествени материали и добре обмислената конструкция правят нашия кръст на Свети Андрей безопасен и универсално приложим елемент от BDSM обзавеждането. Нашият кръст St. Andrew's Cross 2.0 е подходящ за всички размери на тялото и теглови класове и е конструиран за частна употреба, а също и в професионални BDSM студия.

  Удоволствието от подчинението:

  За потребителя кръстът St. Andrew's Cross се характеризира преди всичко с пълното обвързване и произтичащата от него неподвижност. Пасивният партньор е изцяло във властта на Top и почти не може да се движи. Когато сте вързани за Андреевския кръст, много бързо ще забележите, че в тази позиция сте напълно на милостта на партньора си. Както главата, така и цялата горна част на тялото са свободно достъпни за Top и могат да бъдат стимулирани или наказвани. Подобно е положението и с гениталиите. Разтворените крака не могат да бъдат затворени, така че е възможно всякакво манипулиране на гениталиите.

  Какво е специалното в този BDSM Андреевскикръст?

  В допълнение към BDSM мебелите като клетки, стълбове и много други, ние произвеждаме и този практичен Андреевски кръст със стойка. Нашият BDSM Андреевски кръст е непреходен, разглобяем Андреевски кръст за свободна употреба без монтиране на стена. Перфектният Андреевски кръст за всички нужди и за всеки размер на помещението. В сравнение с подобни продукти този Андреевски кръст не оставя нищо желано, независимо дали Андреевският кръст се използва насаме или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този Андреевски кръст да се поставя свободно в помещението, така че да може да се използва от всички страни. Разбира се, към кръста за задържане могат да бъдат прикрепени много BDSM аксесоари от гамата на MEO. Тъй като нашият кръст на Свети Андрей е покрит с хигиенична имитация на кожа, той се почиства лесно след сеанс на обвързване (телесни течности, восък от свещи, лубриканти, масла и т.н.). Андреевският кръст се доставя в разглобен вид, дискретно и сигурно опакован. Сглобяването е много лесно и нашият кръст за кабала Свети Андрей е готов за употреба в рамките на 3 минути. След употреба кръстът на Свети Андрей може бързо да се разглоби и дискретно да се съхранява в шкаф или под леглото.

  Как да използвам кръста наСвети Андрей заробство?

  Кръстът на Свети Андрей има вградени приспособления за ограничаване на подчинения партньор. Това може да стане с кожени белезници, белезници за ръце или въжета. Въображението ви няма граници. Има само едно ограничение: времето! Всеки роб има физически граници и те могат да бъдат чудесно изследвани по време на робството върху кръста на Свети Андрей. Стоенето с разтворени крака вече е предизвикателство, а разгъването на ръцете нагоре също е малко по-неудобно. Освен това ръцете стават все по-тежки от само себе си, защото кръвта бавно се връща обратно надолу в тялото. Резултатът е изтръпване. Ето защо трябва да изберете висококачествени облегалки за ръце и крака. Препоръчваме нашите специални белезници за ръце 9885 (кликнете тук ) - както и белезниците за крака от серията BLACK BERLIN.

  Сега робът е фиксиран - а сега? Е, сега наистина започва истинската BDSM сесия. Можете безпрепятствено да изследвате тялото и съответно да стимулирате ерогенните зони. Ако робът е фиксиран с лице към Андреевския кръст, разбира се, можете да вмъкнете и сесия за пошляпване и/или бичуване. Важно е да обръщате внимание на знаците на вашия роб. Моля, спомнете си предварително безопасната дума и при необходимост попитайте за нея.

  Какво представлява BDSM Андреевският кръст?

  Той може да бъде открит на всеки железопътен прелез и се споменава и в Библията: Андреевският кръст! Андреевският кръст в контекста на кабалата е кръст с формата на Х (често наричан просто кръст) в човешки размер. Наречен е на името на апостол Андрей, за когото се твърди, че е осъден на смърт чрез разпъване на Х-образен кръст около 60 г. сл. Андреевският кръст в робството обикновено е изработен от дърво или метал и служи за фиксиране на пасивния партньор (дъно или роб). Предната или задната част на пасивния партньор е свободно достъпна за активния партньор, Top, а крайниците са разтворени и фиксирани.

  Допълнителна информация:

  • Андреевски кръст със стойка
  • Материал: метал, дърво, тапицерия, имитация на кожа
  • Включен материал за закрепване
  • Разполага с няколко точки за закрепване.
  • Височината е 202 см, а площта на основата е приблизително 1 м²
  • Тъй като робът стои с краката си на пода и по време на фиксирането на Андреевския кръст, почти няма рискове при този вид фиксиране. Трябва обаче да се обърне внимание на кръвообращението в ръцете, което може да спре, ако робът е фиксиран твърде дълго.
  • Андреевският кръст вече е стандартно оборудване във всяко студио за доминатори. Много суингър клубове също имат специално оборудвани BDSM стаи с кръст на Свети Андрей. Все по-често можете да намерите кръст за робство и в частните спални. Когато робът е прикрепен към кръста за робство, той никога не трябва да бъде оставян сам. Дори иначе тривиални проблеми могат да имат сериозни последици, ако се решат по този начин. Хората с астма или сърдечни проблеми по принцип трябва да се въздържат от връзване към кръста на Свети Андрей.
  • Синоними: Андреевски кръст BDSM - BDSM мебели - BDSM кръст - кръст за ограничаване на робството - Андреевски кръст SM


  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Danke!!

  Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

   Оценка 

   Richtige Profi-Qualität

   Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

    Оценка 

    Approved

    The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

    Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

    В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този Андреевски кръст да се постави свободно в помещението, така че да може да се използва от всички страни.

    Напишете свой собствен преглед

    30 други артикули от същата категория: