От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Колан за целомъдрие - NoPacha Full Armor

Коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armour е устройство за целомъдрие, което лишава мъжа от пълен контрол над гениталиите му за определен период от време - или за постоянно. С този колан за целомъдрие мастурбацията или сексът стават невъзможни, а сексуалното удоволствие се увеличава изключително много от въздържанието.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armour е устройство за целомъдрие, което премахва пълния контрол на мъжа върху гениталиите му за определен период от време или за постоянно. С този колан за целомъдрие мастурбацията или сексът стават невъзможни, а сексуалното удоволствие се увеличава изключително много поради въздържанието.

     

    Коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armor има висококачествен заключващ механизъм и след като бъде поставен, не може да бъде свален без ключ. По този начин с напълно заключената клетка на целомъдрието всички сексуални амбиции са безмилостно предотвратени. Алтернативно, коланът за целомъдрие може да бъде заключен с една от нашите еднопосочни ключалки(кликнете тук). Ако пломбата бъде счупена, изневярата на притежателя на колана на целомъдрието ще стане незабавно видима. За да може коланът за целомъдрие да се адаптира перфектно към ползвателя, в доставката са включени 4 анатомично оформени пръстена за тестиси/пенис (37 мм, 40 мм, 45 мм и 50 мм).

     

    След поставянето на колана на целомъдрието мъжът вече не може да получи ерекция или да извършва сексуални действия. Собственикът на ключа - така нареченият keyholder - сам решава кога коланът на целомъдрието се отваря и може да бъде свален. Той може да се носи за няколко часа или за по-дълъг период от време - до няколко месеца. Целта е да се предотврати ерекцията на мъжа и, разбира се, неговият оргазъм. Поради теснотата на вътрешната клетка дори приближаването на ерекцията е изключително болезнено. Разбира се, с помощта на нашия КУМЕЛОТ подчиненият мъж понякога може да бъде насилствено спуснат, без да настъпи ерекция.

     

    Коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armour има голям брой вентилационни отвори, които служат за осигуряване на вентилация и оптимизиране на комфорта при носене. Уринирането също е възможно през малък интегриран отвор. Поради това коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armour е напълно подходящ за употреба 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Коланът за целомъдрие може да се носи дискретно под нормалното облекло по време на много ежедневни дейности, дори когато плувате в морето или карате колело. Дори под по-тесни спортни панталони или дънки коланът за целомъдрие не се забелязва.

     

    Какво трябва да имам предвид, когато нося колан за целомъдрие?

     

    При носене на колан за целомъдрие за по-дълъг период от време не трябва да се пренебрегват хигиенните аспекти. Коланът на целомъдрието трябва да се сваля по време на ежедневното почистване на тялото и да се почиства със спрей INSTACLEAN. Пенисът и тестисите трябва да се натрият с нашия подхранващ гел PLOWBOY, преди да го сложите.

     

    Повече информация:

     

    • Колан за целомъдрие NoPacha Full Armor
    • Предлага се в черно, розово и прозрачно.
    • Колан за целомъдрие за мъже
    • Заключващ се: С вградена ключалка и 2 ключа.
    • Материал: пластмаса, авиационно качество
    • NoPacha ® е регистрирана търговска марка.
    • Коланът за целомъдрие трябва да се почиства по време на почивката за носене със спрей VERYCLEAN.
    • Към нашите колани за целомъдрие препоръчваме нашите стимулатори от серията CUMELOT ® за случайна насилствена емаскулация на подчинения мъж.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Напишете свой собствен преглед

      Колан за целомъдрие - NoPacha Full Armor

      Колан за целомъдрие - NoPacha Full Armor

      Коланът за целомъдрие NoPacha ® Full Armour е устройство за целомъдрие, което лишава мъжа от пълен контрол над гениталиите му за определен период от време - или за постоянно. С този колан за целомъдрие мастурбацията или сексът стават невъзможни, а сексуалното удоволствие се увеличава изключително много от въздържанието.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: