От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

CB 3000 Penis Cage

CB 3000 епенис клетка или колан за целомъдрие, който е идеално адаптиран към нуждите на покорни мъже, които искат малко повече пространство за своя целомъдрен пенис. Тъй като CB 3000 е анатомично идеално огънат надолу, клетката за целомъдрие не се забелязва под дрехите и следователно може да се носи дискретно в продължение на много дълъг период от време.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    CB 3000 е клетка за пенис или колан за целомъдрие, който е идеално адаптиран към нуждите на покорните мъже, които искат малко повече пространство за своя целомъдрен пенис. Тъй като CB 3000 е анатомично идеално огънат надолу, клетката за целомъдрие не се забелязва под дрехите и следователно може да се носи дискретно в продължение на много дълъг период от време.

     

    Целомъдрието на мъжа играе все по-важна роля в BDSM и така нареченото "дразнене и отричане". Пасивният мъж се отказва от правото на сексуално удовлетворение и самоопределение в полза на доминиращия партньор. Мисълта за отказ от сексуално самоопределение или контрол върху сексуалното желание на партньора е изключително интересна и предизвиква много еротични фантазии. Целомъдрието в контекста на BDSM може да бъде както заповядано, така и поверено, но и наложено с подходящ инструмент, като например клетката за пенис CB 3000.

     

    Изработена от висококачествена пластмаса, клетката за целомъдрие CB 3000 е особено подходяща и за хора, страдащи от алергии, и може да се почиства бързо и хигиенично със спрей VERYCLEAN. Клетката за целомъдрие се предлага в комплект с 5 пенис ринга с различни размери, което гарантира перфектното и удобно прилягане на клетката за целомъдрие CB 3000.

     

    Как да използвам клетката за целомъдрие CB 3000?

     

    Клетката за пенис CB 3000 се предлага с всичко необходимо, за да контролирате пениса си. С колана за целомъдрие пенисът се съхранява безопасно в полупрозрачна обвивка за пенис. Боравенето с нея е много просто: На обвивката за пенис има решетки, в които се поставя един от затворените пръстени - съответстващ на размера на пениса. След това калъфът се издърпва върху главичката и отпуснатия пенис. Пръстенът се фиксира към основата на пениса. Тестисите се поставят в пространството между пръстените. Разбира се, клетката може да бъде и заключена. Можете да избирате между класическа метална ключалка или пластмасови ключалки за еднократна употреба. Пластмасовите ключалки от MEO ® имат специалното предимство, че са оборудвани с номер, предпазващ от измама. Това ги прави безпогрешни! Поради това е невъзможно тайно да се смени пластмасовата ключалка.

     

    На какво трябва да обърна внимание, когато използвам клетката за целомъдрие CB 3000?

     

    Носенето на клетката за целомъдрие CB 3000 трябва да е удобно и да не причинява болка. Ако се появи нежелана болка, незабавно свалете клетката за целомъдрие CB 3000.

     

    Как се почиства клетката за пенис CB 3000?

     

    Клетката за целомъдрие CB 3000 може да се почиства просто със сапун и вода. За специална грижа препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • KG Клетка за пенисCB 3000
    • Колан за целомъдрие за мъже
    • Материал: пластмаса
    • Размери: Дължина приблизително 7,6 см, диаметър приблизително 3,5 см
    • 5 пенис пръстена с различен размер
    • 1 x метална ключалка
    • 5 ключалки за еднократна употреба
    • 3 заключващи щифта
    • различни дистанционни елементи
    • За да се гарантира, че пенисът може да се плъзга свободно в пенис тръбата, препоръчваме да използвате нашия подхранващ гел PLOWBOY с алое вера и витамин Е.
    • Клетката за целомъдрие CB 3000 може да се почиства по време на почивката за носене с VERYCLEAN.
    • За нашата клетка за целомъдрие CB 3000 препоръчваме нашите продукти от серията CUMELOT ® за периодично принудително разголване.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Оценка 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 епенис клетка или колан за целомъдрие, който е идеално адаптиран към нуждите на покорни мъже, които искат малко повече пространство за своя целомъдрен пенис. Тъй като CB 3000 е анатомично идеално огънат надолу, клетката за целомъдрие не се забелязва под дрехите и следователно може да се носи дискретно в продължение на много дълъг период от време.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: