От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Колан за целомъдрие NoPacha ® Mancage

Първият избор на строгите притежатели на ключове: NoPacha ® Mancage е модерен колан за целомъдрие за мъже. Добре обмисленият дизайн, високият комфорт при носене и чудесно лекият високотехнологичен материал, от който е изработен коланът за целомъдрие, правят това устройство за целомъдрие наш победител в теста сред коланите за целомъдрие.

Повече информация

2768/00

на разположение

    Повече информация

    Първият избор на строгите притежатели на ключове: NoPacha ® Mancage е модерен колан за целомъдрие за мъже. За нула време той завладя сърцата на BDSM общността в Европа, Азия и САЩ. Добре обмисленият дизайн, високият комфорт при носене и чудесно лекият високотехнологичен материал, от който е изработен коланът за целомъдрие, правят това устройство за целомъдрие наш победител в теста сред коланите за целомъдрие.

     

    BDSM екстра: Възможно е дори да се издои нееректиралия пенис, когато коланът за целомъдрие е поставен.

     

    В сравнение с други колани за целомъдрие, коланът за целомъдрие NoPacha® Mancage предлага много предимства и напълно и безмилостно не позволява на подчинения мъж да мастурбира. Разбира се, сексуалните контакти или изневерите също са невъзможни: едно устройство за целомъдрие не може да бъде по-ефективно! Коланът за целомъдрие NoPacha ® Mancage е изработен от практически неразрушим полимер, който гарантира ниско тегло. По този начин този колан за целомъдрие не оставя нищо желано за постоянно или краткосрочно целомъдрие.

     

    Коланът за целомъдрие NoPacha ® Mancage има вентилационни отвори отстрани, които служат за проветряване и подобряване на комфорта при носене. През отвора с форма на процеп е възможно също така да се издои нееректиралия пенис или да се уринира. Следователно коланът за целомъдрие NoPacha ® Mancage е напълно подходящ за 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Коланът за целомъдрие NoPacha ® Mancage може да се носи дискретно под нормалното облекло по време на много ежедневни дейности, дори когато плувате в морето или карате колело. Дори под тесни спортни шорти или дънки коланът за целомъдрие не се забелязва.

     

    Как да използвам колана за целомъдрие?

     

    Коланът за целомъдрие NoPacha ® Mancage се предлага с всичко необходимо, за да контролирате пениса си и мъжките хормони. С колана за целомъдрие пенисът се държи на сигурно място в т.нар. пенис клетка. Приложението е много просто: На клетката за пенис има решетки, в които се поставя един от четирите затворени пръстена - съответстващ на обиколката на пениса. След това клетката за пенис се издърпва върху главичката и вялия пенис. Пръстенът се фиксира към основата на пениса. Тестисите се поставят между тях или под тях, в образувалата се празнина. Разбира се, клетката може да бъде и затворена. С поставена и напълно затворена клетка за целомъдрие NoPacha ® Mancage всички сексуални дейности са строго предотвратени.

     

    Обхват на доставката Колан за целомъдрие NoPacha ® Mancage за мъже:

     

    Клетка за пенис, четири пенис пръстена с различни размери (38 мм, 43 мм, 48 мм и 52 мм) и интегрирана метална ключалка с два ключа.

     

    Повече информация:

     

    • Пластмасов колан за целомъдрие NoPacha ® Mancage
    • Сигурен колан за целомъдрие за мъже
    • Гарантирана целомъдрие - 24/7 - дългосрочно
    • Всеки колан за целомъдрие се предлага с различни по размер пенис пръстени.
    • NOPACHA ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Искате да си купите колан за целомъдрие? Търсите ли колан за целомъдрие за начинаещи? Или колан за целомъдрие за постоянна употреба? Тогава заключващият се сигурен колан за целомъдрие от NoPacha ® е правилният избор. Той е бестселър в нашия BDSM онлайн магазин и е избран за най-добрата клетка за целомъдрие с най-висока удовлетвореност на клиентите.
    • За да се гарантира, че пенисът може да се плъзга свободно и без протриване в колана за целомъдрие, препоръчваме използването на нашия подхранващ гел PLOWBOY с алое вера и витамин Е.
    • Коланът за целомъдрие трябва да се почиства със спрей VERYCLEAN по време на почивката в носенето.
    • За нашите колани на целомъдрието препоръчваме нашите продукти CUMELOT ® за случайна насилствена кастрация на пасивния мъж.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Колан за целомъдрие NoPacha ® Mancage

    Колан за целомъдрие NoPacha ® Mancage

    Първият избор на строгите притежатели на ключове: NoPacha ® Mancage е модерен колан за целомъдрие за мъже. Добре обмисленият дизайн, високият комфорт при носене и чудесно лекият високотехнологичен материал, от който е изработен коланът за целомъдрие, правят това устройство за целомъдрие наш победител в теста сред коланите за целомъдрие.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: