От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

fisting Дилдо 24 cm с Vac-U-Lock

Нашият вибратор за юмрук предлага особено интензивна стимулация и ви осигурява абсолютно реалистично фистинг изживяване. Особено когато използвате черния юмрук с нашата секс машина или аксесоарите от серията "Fuck & Play".

Повече информация

3107/00

на разположение

    Повече информация

    Нашият вибратор за юмрук предлага особено интензивна стимулация и ви осигурява абсолютно реалистично фистинг изживяване. Особено когато използвате черния юмрук с нашата секс машина или аксесоарите от серията "Fuck & Play". Дилдото юмрук, изработено от гъвкав винил, както подсказва името, е моделирано по силна мъжка ръка. Формата на протегнатия пръст е веднага готова за фистинг и позволява чувствително проникване, без да се пренапряга сфинктерът, което е идеално за анално обучение. Нашият вибратор за юмрук е страхотно предизвикателство за вас, което обещава изключително анално удоволствие, когато го овладеете. Но нашият fisting Fist може да предложи много повече с аксесоарите на Fuck & Play...

     

    Благодарение на Vac-U-Lock (скритият отвор в основата на юмрука) юмрукът е съвместим с нашите машини за чукане и всички наши аксесоари от серията "Fuck & Play". Кликнете тук и се удивете на многофункционалните аксесоари, които можете да използвате, за да придадете на тази красавица още повече сила за чукане.

     

    Какво прави този вибратор / щепсел толкова специален?

     

    Пищялката е съвместима със системата Vac-U-Lock™ на Doc Johnson и може да се използва със съответната каишка, аксесоарите от нашата серия "Fuck & Play" или нашата машина за чукане. Дилдото е гъвкаво, но достатъчно здраво, за да достигне до всяко място дълбоко във вас! Той наистина прави всичко и е подходящ за всяка сексуална вариация. Малко спрей Extremeo ще ви улесни да го използвате анално! Тази страхотна секс играчка е изработена от винил и затова е съвместима с всички лубриканти MEO®.

     

    Какво означава Vac U Lock™?

     

    Много е лесно да се обясни, защото всъщност е точно както вкъщи - щепселът се поставя в контакта! Където "щепселът" е адаптерният щепсел на аксесоара, а "гнездото" е профилираният отвор от долната страна на вибратора. Системата Vac-U-Lock™ означава взаимозаменяема система, при която различни вибратори могат лесно и бързо да се комбинират с аксесоар Vac-U-Lock™. Тази система се използва с много вибратори, секс играчки и аксесоари, напр. също и с машини за чукане, но също и с други практични аксесоари (каишки, колани, дръжки за вибратори, свързващи тапи, вендузи, вибрационни двигатели и т.н.). И защо? Защото е много практично и евтино да комбинирате различни играчки и аксесоари помежду им и това ви спестява много пари.

     

    Материал и грижи:

     

    Този вибратор / butt plug е изработен от първокласен винил. Материалът е неописуемо гъвкав и хлъзгав. В същото време винилът, който използваме, е много стабилен, така че юмрукът ви ще издържи дълго време. Можете да почиствате вибратора за юмрук с лек сапун и вода. За цялостно почистване обаче препоръчваме редовно да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • fisting butt plug Дилдо с Vac-U-Lock™
    • Обща дължина 25 см
    • Дължина за поставяне 23 cm
    • Максимална обиколка 23 cm
    • Максимален диаметър 7,3 cm
    • Материал: винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK или MANCUNT.
    • Почистване: Топла вода и нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN
    • Нашият спрей EXTREMEO отпуска сфинктера ви и улеснява поставянето.
    • Серията Vac-U-Lock™ включва широка гама от съвместими вибратори или анални тапи и подходящи аксесоари.
    • Съвместими с Vac-U-Lock™, Fuck & Play от MEO®, Hunglock, Hung System и HiSmith, както и с много други марки.
    • Vac U Lock™ е търговска марка на Doc Johnson.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Аксесоари

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Напишете свой собствен преглед

      fisting Дилдо 24 cm с Vac-U-Lock

      fisting Дилдо 24 cm с Vac-U-Lock

      Нашият вибратор за юмрук предлага особено интензивна стимулация и ви осигурява абсолютно реалистично фистинг изживяване. Особено когато използвате черния юмрук с нашата секс машина или аксесоарите от серията "Fuck & Play".

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: