От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Шибани машини HiSmith

Бюлетин

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 с дистанционно управление

Следващото поколение машини за чукане! Нашата секс машина HiSmith използва революционна технология за чукане, за да гарантира, че ще получите удовлетворението, което заслужавате в края на деня! Тя дори може да се контролира от всяка точка на света чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

Повече информация

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Следващото поколение машини за чукане! Нашата секс машина HiSmith използва революционна технология за чукане, за да гарантира, че ще получите удовлетворението, което заслужавате в края на деня! Тя дори може да се контролира по целия свят чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

     

    Акценти:

     

    • Мощна машина за чукане с до 240 удара в минута.
    • Може да се контролира чрез приложение от вашия партньор, приятели или напълно непознати!
    • Възможност за регулиране на ъгъла и височината за индивидуално удоволствие.
    • Дълбочината на забиване може да се регулира между 3 и 15 см
    • Ергономичен дизайн - управление чрез дистанционно управление или приложение и лесно сглобяване.
    • Здрава конструкция с хромирани стоманени подпори.

     

    Машината за чукане HiSmith Premium с дистанционно управление удря безмилостно в канала ви за удоволствие и осигурява интензивност, каквато не сте изпитвали досега. Управлявана от приложение, тази машина за чукане е изцяло под ваш контрол или, ако искате, под контрола на вашите приятели или напълно непознати!

     

    Със своя изключително мощен мотор машината за чукане достига скорости на забиване, за които досега можехте само да мечтаете. Просто регулирайте циферблата на дистанционното управление, за да зададете скоростта, и се насладете на изключително дълбокото и забележително възбуждащо проникване. Колко можете да поемете?

     

    В комплект с първокласен силиконов вибратор, тази фантастична секс машина има всичко необходимо, за да започнете веднага. Силиконовият вибратор е с дължина за поставяне 15 см и впечатлява с жилав вал, изпъкнали топчета и подчертан главичков ръб. Дилдото може да се вкарва перфектно и се насочва от тази висококачествена машина за любов точно там, където искате. Защо да не поканите приятел, за да ви гледа как се възбуждате наистина добре?

     

    Дистанционното управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предостави разнообразни възможности, сами или с партньор. Вместо дистанционното управление можете да използвате и иновативното приложение HiSmith на смартфона си, за да решите дали искате да бъдете задоволявани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете напълно на напълно непознати и да се оставите да бъдете използвани без никакви "ако" и "но"?

     

    Ергономичният дизайн на HiSmith Premium Fuck Machine се инсталира бързо и лесно и може да се регулира на височина, за да ви задоволи индивидуално. Освен това може да се регулира под различни ъгли, а дълбочината на натиск може да варира между 3 и 15 см, в зависимост от това как се чувствате в момента. Гениалният дизайн също така означава, че можете да се наслаждавате на тази първокласна машина за чукане в различни позиции, като например кучешки стил, качване на машината на леглото, мисионерска или стоеж - възможностите наистина са безкрайни. Премиум машината за секс HiSmith е невероятно тиха, но не можем да обещаем, че и вие ще бъдете такива, когато чукането започне и вие крещите и стенете от удоволствие.

     

    Здравата конструкция е изработена от хромирани стоманени скоби, което прави машината за чукане издръжлива и идеална за тези, които обичат да се напрягат по време на секс!

     

    Не забравяйте да поръчате нашия адаптер за вендузи или адаптер Vac-U-Lock, за да можете да прикрепите всичките си любими вибратори или тапи към машината.

     

    А сега, по най-приятелския възможен начин: GET FUCKED!

     

    Повече подробности:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Управлява се от смартфон чрез приложение
    • Размери на продукта: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Тегло на продукта: 11,15 кг
    • Захранване: Свързване към електрическата мрежа
    • Дистанционно управление
    • Обхват на доставката: Машинка за чукане, 1 x контрол на скоростта, 1 x дистанционно управление, 1 силиконова приставка за дилдо
    • Материал: Машинка за шибане: хромирана неръждаема стомана, пластмаса, алуминий. Дилдо: 100 % медицински силикон.

     

     

    Машини за чукане от HiSmith с управление чрез приложение

    Как работи новото приложение Hismith Smart App?

    За устройства с Android, отидете в Google Play Store. За устройства с iOS, отворете Apple Store. След като отворите App Store, потърсете Hismith и изтеглете съответното приложение Hismith Smart App. Приложението може да бъде инсталирано на различни езици, като английски, холандски, немски, френски, китайски и японски. Препоръчваме ви да изберете настройката за английски език, тъй като приложението е специално разработено за използване на английски език: По този начин то работи възможно най-гладко. Освен това интерактивната платформа на приложението, в която потребителите могат да споделят своя опит, също е предимно на английски език - така че това е най-добрият език, на който можете да създадете мрежа. Но можете също така лесно да превключвате между езиците, като промените езиковите настройки в приложението.

    Безкрайно забавление

    Приложението предлага разнообразни функции и характеристики. Например, винаги имате преглед на 8 честоти, а нови варианти се добавят ежедневно. Приложението също така е единственият начин да избирате собствени честоти и скорости. Освен това можете да използвате приложението, за да управлявате машината от разстояние и дори да предадете управлението на друг човек, на съвсем различно място по света, и да му позволите да управлява машината. Това означава, че дори ако вие и вашият сексуален партньор сте далеч един от друг, все още можете да се чувствате тясно свързани чрез приложението. А ако се чувствате особено "авантюристично", можете дори да позволите на непознат да поеме контрола над вашето удоволствие и удовлетворение в специалното приложение platform.....

    Изберете своето удоволствие

    С помощта на приложението Hismith Smart App можете да зададете собствени честоти и скорости на натиск и да запазите любимите си настройки за в бъдеще. Можете също така да разгледате програмите, създадени от други потребители (а те могат да използват вашите програми) - това ви дава безкрайно разнообразие при секса с вашата машина за чукане! Потребителите на платформата на общността Hismith могат също така виртуално да се "харесват" един друг, да чатят, да споделят собствените си създадени програми и много други неща.

    Предимства на приложението Hismith® Smart

    • Секс! С вас, с вашия партньор или с непознати! По всяко време и навсякъде!
    • Управлявайте машината за чукане HiSmith от всяка точка на света
    • Изберете сами скоростите си
    • Създайте собствени програми и честоти
    • Контрол в реално време: плъзнете нагоре и надолу по екрана, за да увеличите/намалите скоростта
    • Позволете на партньора си, любовника или непознат да поеме контрола върху удоволствието ви с приложението Hismith Smart
    • Вдъхновете се от други потребители и споделете своите съвети и трикове

     

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 с дистанционно управление

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 с дистанционно управление

    Следващото поколение машини за чукане! Нашата секс машина HiSmith използва революционна технология за чукане, за да гарантира, че ще получите удовлетворението, което заслужавате в края на деня! Тя дори може да се контролира от всяка точка на света чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    27 други артикули от същата категория: