От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Шибани машини HiSmith

Бюлетин

HISMITH Quadruple Penetration - шибана машина 360 Premium

Пренесете оргията направо в дома си с тази невероятна машина за шибане в 4 посоки от HiSmith. Впечатляваща мощност на машината за чукане, която дори може да се контролира от всяка точка на света чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

Повече информация

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Пренесете оргията направо в дома си с тази невероятна 4-посочна машина за чукане от HiSmith. Впечатляваща мощност на машината за чукане, която дори може да се контролира от всяка точка на света чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

     

    Акценти:

     

    • Уникална машина за чукане за двойно проникване за двама!
    • Може да се контролира чрез приложение от вашия партньор, приятели или напълно непознати!
    • Изключително мощен мотор - достига до 240 удара в минута
    • регулируема на 360 градуса - позволява различни позиции
    • Дълбочина на проникване между 3 см и 15 см
    • Ергономичен дизайн - лесен за монтиране и работа

     

    Машината за чукане с четворно проникване HiSmith 360 Premium е проектирана за разнообразие и ще задоволи апетита дори на най-жадните дупки! Тя е идеална за игра по двойки, като осигурява перфектни тласъци на двамата партньори едновременно и в синхрон. С изключително мощния си мотор тази фантастична машина за чукане е неумолима в мисията си да задоволи всеки! Тя достига невероятните 240 удара в минута и е идеална за BDSM сесии. Който и да командва, може да наблюдава как робът или робинята за удоволствие се "използват", докато не могат да поемат повече! Машината за чукане с четворно проникване HiSmith се регулира на 360 градуса и позволява различни позиции - възможностите са наистина безкрайни. Тя дори се предлага с два силиконови вибратора, така че можете да започнете веднага!

     

    Дистанционното управление се нуждае само от една батерия ААА, за да ви предостави разнообразни възможности - сами или с партньор. Вместо да използвате дистанционното управление, можете също така удобно да използвате иновативното приложение HiSmith на смартфона си и сами да решите дали искате да бъдете задоволявани от приятели или от напълно непознати. Няма ли да е абсолютно вълнуваща мисълта да се отдадете на напълно непознати и да им позволите да ви използват?

     

    Машината за шибане с четворно проникване HiSmith е ергономична и лесна за сглобяване, така че шибаният празник може да започне веднага след като получите нашата дискретна опаковка. Всичко, от което се нуждаете, е един щурц ключ! Технологично усъвършенствана и изработена от висококачествени, издръжливи материали, тази машина е идеална за тези, които обичат по-твърдо или грубо по време на секс, тъй като 8,3-килограмовата основа на машината гарантира, че секс машината ще остане на мястото си през цялото време на вашето удоволствие, а изненадващо тихата работа означава, че съседите ви няма да чуят нищо за вашата лична оргия! Дължината на удара може да се регулира между 3 и 15 см в зависимост от това как искате да го направите.

     

    Не забравяйте да поръчате нашия адаптер за вендузи или адаптер Vac-U-Lock, за да можете да прикрепите всичките си любими вибратори или тапи към машината.

     

    Повече подробности:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Тази машина за чукане може да се управлява от смартфон
    • ПРИЛОЖЕНИЕ за Android и IPhone
    • Дължина 44 см
    • Тегло на продукта 16,2 кг
    • Широчина 90 см
    • Захранване: от електрическата мрежа
    • Обхват на доставката: машина Fuck, тежка метална основа, вертикален основен прът, 2 x вертикални пръти, 4 x пръти за бързо свързване, захранване, кабелно дистанционно управление, 2 вибратора
    • Материал: силикон, стомана

     

    Машини за чукане от HiSmith с управление чрез приложение

    Как работи новото приложение Hismith Smart App?

    За устройства с Android, отидете в Google Play Store. За устройства с iOS, отворете Apple Store. След като отворите App Store, потърсете Hismith и изтеглете съответното приложение Hismith Smart App. Приложението може да бъде инсталирано на различни езици, като английски, холандски, немски, френски, китайски и японски. Препоръчваме ви да изберете настройката за английски език, тъй като приложението е специално разработено за използване на английски език: По този начин то работи възможно най-гладко. Освен това интерактивната платформа на приложението, в която потребителите могат да споделят своя опит, също е предимно на английски език - така че това е най-добрият език, на който можете да създадете мрежа. Но можете също така лесно да превключвате между езиците, като промените езиковите настройки в приложението.

    Безкрайно забавление

    Приложението предлага разнообразни функции и характеристики. Например, винаги имате преглед на 8 честоти, а нови варианти се добавят ежедневно. Приложението също така е единственият начин да избирате собствени честоти и скорости. Освен това можете да използвате приложението, за да управлявате машината от разстояние и дори да предадете управлението на друг човек, на съвсем различно място по света, и да му позволите да управлява машината. Това означава, че дори ако вие и вашият сексуален партньор сте далеч един от друг, все още можете да се чувствате тясно свързани чрез приложението. А ако се чувствате особено "авантюристично", можете дори да позволите на непознат да поеме контрола над вашето удоволствие и удовлетворение в специалното приложение platform.....

    Изберете своето удоволствие

    С помощта на приложението Hismith Smart App можете сами да задавате честотата и скоростта на натиск и да запазвате любимите си настройки за в бъдеще. Можете също така да разгледате програмите, създадени от други потребители (а те могат да използват вашите програми) - това ви дава безкрайно разнообразие при секса с вашата машина за чукане! Потребителите на платформата на общността Hismith могат също така виртуално да се "харесват" един друг, да чатят, да споделят собствените си създадени програми и много други неща.

    Предимства на приложението Hismith® Smart

    • Секс! С вас, с вашия партньор или с непознати! По всяко време и навсякъде!
    • Управлявайте машината за чукане HiSmith от всяка точка на света
    • Изберете сами скоростите си
    • Създайте собствени програми и честоти
    • Контрол в реално време: плъзнете нагоре и надолу по екрана, за да увеличите/намалите скоростта
    • Позволете на партньора си, любовника или непознат да поеме контрола върху удоволствието ви с приложението Hismith Smart
    • Вдъхновете се от други потребители и споделете своите съвети и трикове

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    HISMITH Quadruple Penetration - шибана машина 360 Premium

    HISMITH Quadruple Penetration - шибана машина 360 Premium

    Пренесете оргията направо в дома си с тази невероятна машина за шибане в 4 посоки от HiSmith. Впечатляваща мощност на машината за чукане, която дори може да се контролира от всяка точка на света чрез приложение; от приятели или непознати, точно както ви харесва!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    27 други артикули от същата категория: