От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сонди и дилататори

Бюлетин

Принудително изкормване BDSM - вибратор за пенис

Принудителен оргазъм и принудително освобождаване с помощта на множество оргазми! Тази класна секс играчка е красиво проектиран BDSM пенис вибратор с принудителен оргазъм, който ви позволява прецизно да стимулирате всичките си ерогенни зони. Той е оборудван с 12 настройки на вибрациите за принудителен оргазъм, които могат лесно да се регулират с бутона на дръжката.

Повече информация

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Тази класна секс играчка е красиво проектиран вибратор на пениса с принудителен оргазъм BDSM, който ви позволява прецизно да стимулирате всичките си ерогенни зони. Той се предлага с 12 настройки на вибрациите за принудителен оргазъм, които могат лесно да се регулират с бутона на дръжката.

     

    Пенис вибраторът е перфектната играчка за стимулиране на пениса! Нашият вибратор разполага с кръгъл накрайник, който можете да използвате, за да стимулирате чувствителния отвор на пениса и ръба на главичката. Пенис вибраторът на MEO е оборудван с 12 скорости на вибрация и може да се зарежда с включения USB кабел. Пенис вибраторът е устойчив на пръски, така че можете да го използвате и под душа.

     

    Вибраторът се предлага в луксозен калъф за съхранение, така че можете да съхранявате дискретно секс играчката си.

     

    Почиствайте вибратора преди и след употреба с нашия почистващ препарат Sextoy Cleaner VERYCLEAN или с мек, антибактериален сапун за добра хигиена. Нашият специално разработен лубрикант VERYDEEP улеснява поставянето на вибратора в пениса.

     

    Принудителен оргазъм и принудителна кастрация чрез множество оргазми

     

    "Тази форма на принудителен оргазъм с пенис вибратор се използва в най-различни ситуации и се използва и в BDSM. В повечето случаи мъжът е вързан за такава процедура, така че да не може да избяга от нея. Сега мъжът може да бъде доведен до принудителен оргазъм с помощта на 12-те настройки на вибрациите.

     

    Трудността на принудителния оргазъм обаче се състои в това да не оставите пасивния мъж да си почине след оргазма, а да продължите да го стимулирате сексуално и да го възбуждате, за да може да предизвикате нова кулминация. Тук преди всичко важна роля играят вариациите във възможностите. От една страна, желанието на мъжа трябва да бъде възбудено, но пенисът на мъжа трябва да бъде стимулиран по възможно най-много начини в началото, за да не се стигне до свръхстимулация. Въпреки това количеството на кулминациите, които трябва да се постигнат, е различно при отделните мъже и зависи от широк спектър от фактори. Ако се стигне до момент, в който мъжът вече не може да достигне кулминация, дори и с много усилия, има две възможности.

     

    При лесния вариант целта за принудителна кастрация е постигната. Подчиненият мъж е бил "доен", докато вече не е можел да бъде доведен до оргазъм. При втория вариант мъжът най-накрая се довежда до принудителен оргазъм за последен път чрез масаж на простатата с нашия стимулатор CUMELOT ®, за да се отстранят наистина всички остатъци от сперма и мъжът да излезе далеч извън естествените си граници.

     

    След като бъде достигната тази последна кулминация, мъжът вече няма да може да достигне до кулминация изобщо в близко бъдеще. Трябва обаче да се има предвид, че тази процедура може да бъде много натоварваща и изискваща от мъжа и след нея трябва да има достатъчно периоди на почивка."

     

    Повече информация:

     

    • Принудителна кастрация BDSM пенис вибратор за доене на пениса
    • Материал: силикон, ABS - не съдържа фталати
    • Тегло: 170 грама
    • Регулируема вибрация / няколко скорости
    • Време за работа: 60 мин
    • Настройки: 12
    • Широчина: 2,50 см
    • Минимален диаметър: 0,50 см
    • Дължина: 14,70 см
    • Пенис вибраторът може да се презарежда с включения USB кабел за зареждане.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Оценка 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Принудително изкормване BDSM - вибратор за пенис

      Принудително изкормване BDSM - вибратор за пенис

      Принудителен оргазъм и принудително освобождаване с помощта на множество оргазми! Тази класна секс играчка е красиво проектиран BDSM пенис вибратор с принудителен оргазъм, който ви позволява прецизно да стимулирате всичките си ерогенни зони. Той е оборудван с 12 настройки на вибрациите за принудителен оргазъм, които могат лесно да се регулират с бутона на дръжката.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: