От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Тапи за пенис

Бюлетин

Пенис щепсел с пръстен за главичката "Démonique

Потопете се в нови измерения на удоволствието с дългия пенис щепсел "Démonique". С впечатляващата си дължина от почти 28 см той се счита за един от най-дългите пенис щепсели в света.

Повече информация

9091/00

на разположение

    Повече информация

    Потопете се в нови измерения на удоволствието с дългия пенис щепсел "Démonique". С впечатляващата си дължина от почти 28 см той се счита за един от най-дългите пенис щепсели в света.

    Пенис щепселът с вграден пръстен за главичката е секс играчка, специално разработена за мъже, която служи както за стимулация, така и за декорация. Основната част - пенис щепселът - се вкарва в уретрата за интензивна вътрешна стимулация. Тъй като пенис запушалката е изработена от неръждаема стомана, тя предлага гладка, хигиенична повърхност, която позволява удобно поставяне и лесно боравене. Предимството на неръждаемата стомана е, че е устойчива, лесна за стерилизиране и устойчива на температура.

    Вграденият пръстен за главичката, изработен от силикон, затваря пениса или пръстена за главичката и изпълнява няколко функции:

    • Фиксиране: пръстенът помага за сигурното задържане на пенисния щепсел на мястото му и предотвратява приплъзването му твърде далеч в уретрата.
    • Засилване на усещането: Лекият натиск на пръстена за главичката може да засили усещането върху главичката, което подобрява цялостното усещане на пенис тапата.
    • Удобство: Докато неръждаемата стомана е отличен избор за пенис тапата, силиконът предлага гъвкавост и адаптивност за пръстена за главичката, което го прави удобен за носене.


    Заедно пенис тапата и пръстенът за главичката предлагат интензивно и уникално усещане, което е популярно както сред начинаещите, така и сред напредналите любители на BDSM и фетиша. Въпреки това, когато използвате тези секс играчки, винаги следете за правилното и хигиенично боравене с тях, за да избегнете наранявания или инфекции.

    Пенис щепселът "Démonique" е разработен за любовници, които ценят пълната загуба на контрол и жадуват за особено дълбоки, екстремни и интензивни усещания при проникване. Въпреки това, поради огромната му дължина, го препоръчваме само на опитни потребители.

    За да направим изживяването още по-интензивно, снабдихме пенис щепсела с жлебове и топчета, които осигуряват допълнителна стимулация по време на поставянето. Пенис щепселът е с диаметър около 8 мм и дължина за поставяне около 23 см.

    Материалът? Висококачествена, антиалергична хирургическа стомана. Тя е произведена с най-голямо внимание в процес с ЦПУ и след това е полирана до огледален блясък. Това гарантира не само стилен външен вид, но и приятно гладко усещане върху кожата.

    Защо VeryDeep и INSTACLEAN са абсолютно задължителни за Urethral Play!

    Оптималната подготовка и грижа за практики като Urethral Play е от решаващо значение, за да се гарантира, че преживяването ще остане едновременно приятно и хигиенично. Тук на помощ идват лубрикантът VeryDeep и дезинфекциращият спрей INSTACLEAN.

    • Лубрикантът VeryDeep е специално разработен за Urethral Play. Той има уникална консистенция, която улеснява въвеждането и осигурява нежно, приятно усещане. Докато обикновените лубриканти не издържат достатъчно дълго или не осигуряват необходимото смазване, VeryDeep осигурява дълготрайно и гладко усещане, което свежда до минимум риска от дразнене и нараняване. Нещо повече, VeryDeep е клинично тестван и е безопасен и съвместим дори за чувствителна кожа.
    • След Urethral Play е важно да почистите старателно както пенис тапата, така и засегнатата област, за да предотвратите риска от инфекция. Дезинфекциращият спрей INSTACLEAN предлага идеалното решение за това. Спреят ефективно и бързо елиминира бактериите, вирусите и други вредни микроорганизми, като по този начин гарантира безопасността на Urethral Play. Просто го напръскайте, оставете го да подейства и бъдете сигурни, че пенис тапата е свободна от потенциално вредни микроби.


    Повече информация:

    • Дълъг пенис тапа "Démonique" с пръстен за главичката
    • Размери: Диаметър 8 mm, дължина за поставяне около 23 cm.
    • Материал: неръждаема стомана, силикон

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 от 7 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 от 8 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Пенис щепсел с пръстен за главичката "Démonique

    Пенис щепсел с пръстен за главичката "Démonique

    Потопете се в нови измерения на удоволствието с дългия пенис щепсел "Démonique". С впечатляващата си дължина от почти 28 см той се счита за един от най-дългите пенис щепсели в света.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: