От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fleshjack

Бюлетин

Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

Бумър Банкс е икона на гей порното с над 50 филма. Печелил е награди като "Най-добър петел" и "Изпълнител на годината". Сега можете да занесете това бижу у дома! Изработен от безопасен за тялото силикон, който не съдържа фталати, вибраторът Fleshjack Boys Boomer Banks е напълно реалистично копие на пениса.

Повече информация

2529/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Бумър Банкс е икона на гей порното с над 50 филма. Печелил е награди като "Най-добър петел" и "Изпълнител на годината". Сега можете да донесете това бижу у дома! Изработен от безопасен за тялото силикон, който не съдържа фталати, вибраторът Fleshjack Boys Boomer Banks е напълно реалистично копие на пениса. Всяка кожна гънка, вена и тестис са толкова реалистични, че ще се почувствате така, сякаш ви чука самият Boomer!

     

    Boomer Banks е момче с плът, което трябва да изпитате от първа ръка, за да повярвате колко специален е той. Той е мъжът-мечта от съседната стая. Като се започне от красивите татуировки, до мечтаното тяло и големия му член. Бумер е икона на гей порното.

     

    Fleshlight & Fleshjack - Световноизвестната марка играчки с мастурбатори с дизайн на фенерче направи революция в жанра на мастурбаторите и затова е един от лидерите на световния пазар сред секс играчките за мъже. Известна със своите мастурбатори за чаши, марката печели и с реалистични вибратори, точно моделирани по пениса на порнозвезда. Реалистичният вибратор е изработен от кадифено мек първокласен силикон; той е особено здрав и винаги е готов да ви задоволи.

     

    Как да използвам дилдото Fleshjack Boys Boomer Banks?

     

    С дилдото Fleshjack сексът с тази вечно възбудена порнозвезда най-накрая е на една ръка разстояние. Просто използвайте вибратора интуитивно! Поставете го анално и усетете жилките и изразения гланц. Дилдото се държи доста добре върху всяка гладка повърхност, като например плочки, и ви позволява да се возите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа като Aquameo. За да се избегне увреждане на висококачествения силикон, вибраторът Fleshjack трябва да се използва само с лубриканти на водна основа. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще улесни поставянето на вибратора Fleshjack.

     

    Какво е толкова специалното в дилдото Fleshjack Boys Boomer Banks?

     

    Реалистичният вибратор от Fleshjack изглежда точно като оригиналната порнозвезда! Изразеният гланц и жилките ви стимулират интензивно отвътре. Разбира се, дилдото на Fleshjack се вписва идеално и в каишка. Този дилдо на Fleshjack има отвор в основата, който ви позволява да го използвате със смукателната чаша за дилдо на Fleshlight - предлага се отделно, вижте по-долу. По този начин можете да го прикрепите към всяка гладка повърхност, за да се възползвате от вибратора.

     

    Как да почистя вибратора Fleshjack Boys Boomer Banks?

     

    Просто почистете вибратора Fleshjack с топла вода и мек сапун. Ако предпочитате по-обстойно почистване, препоръчваме да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Дилдо Fleshjack Boys Boomer Banks
    • Реалистичен вибратор от Fleshjack
    • С ясно изразени глави, жилки и тестиси.
    • Съвместим с каишка: Подходящ и за секс с колчета.
    • Материал: Силикон, не съдържа фталати
    • Обща дължина: 20 см
    • Дължина за поставяне: 18 см
    • Диаметър: 5,25 см
    • Дилдата на порнозвездите се превърнаха в незаменима част от асортимента на секс играчките. Ако искате да увеличите удоволствието си или да изненадате партньора си с вълнуваща промяна, можете да поръчате дилдо Pornostar тук, в магазина за дилда на www.meo.de. Репликите на оригиналите са толкова реалистични, че наистина ще повярвате, че правите секс с истинска порнозвезда.







    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Vorhaut Dildo fast wie das Original

    Der Boomer Banks Dildo gefällt mir sehr gut, da er sich extrem natürlich anfühlt, eben einfach perfekt. Die Optik ist ebenfalls ansprechend gestaltet. Er erfüllt nicht nur seinen Zweck, sondern macht viel geilen Spaß ganz tief rein!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

    Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

    Бумър Банкс е икона на гей порното с над 50 филма. Печелил е награди като "Най-добър петел" и "Изпълнител на годината". Сега можете да занесете това бижу у дома! Изработен от безопасен за тялото силикон, който не съдържа фталати, вибраторът Fleshjack Boys Boomer Banks е напълно реалистично копие на пениса.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    13 други артикули от същата категория: