От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fleshjack

Бюлетин

Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

Мечтаете за секс с порнозвездата Колби Келър? Нека всичките ви желания се сбъднат с Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator всички ваши желания се сбъдват! Аналният мастурбатор е създаден по модела на стегнатия анус на Колби Келър! Най-хубавото нещо в него? Можете да се наслаждавате на това стегнато дупе отново и отново.

Повече информация

2531/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Мечтаете ли за секс с порнозвездата Колби Келър? Сбъднете мечтите си с Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator! Мастурбаторът Fleshjack е създаден по модела на стегнатото дупе на Колби Келър! Най-хубавото нещо в него? Можете да се наслаждавате на това стегнато дупе отново и отново. Ребрата и накрайниците във вътрешността на мастурбатора гарантират оптимална стимулация при всеки тласък.

     

    Какво предлага мастурбаторът за дупе Fleshjack Boys Colby Keller:

     

    Структура на Fleshjack: Lumberjack! Не се случва често нашите клиенти да са толкова настоятелни за конкретна порнозвезда. Абсолютно сте искали Fleshjack от Colby Keller. Ние изпълняваме желанията ви! Оригиналната отливка на дупето на Келър е получила структурата на дървар и е пълна с ребра, накрайници и камери за удоволствие. Интензивността ще взриви съзнанието ви. Мастурбаторът на Колби Келър има анален отвор, ексклузивната текстура Lumberjack на Колби и светлосин калъф Fleshjack.

     

    Повече информация за Colby Keller:

     

    Колби Келър се появява на бял свят през 1980 г. в Мичиган. Той обаче израства в Тексас. Започва кариерата си като порноактьор през 2004 г. и се снима с Sean Cody. Оттогава е работил с най-големите гей продуцентски студия като Randy Blue, Titan Men, Falcon, CockyBoys и Men.com.

     

     

    Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator - удобният мастурбатор за вкъщи и в движение!

     

    Fleshjack е мастурбатор с анален отвор като оригинална импресия на порнозвезда. Специално оформеният вътрешен канал е убедително реалистичен, фантастично стегнат и с редуващо се противоналягане. Fleshjack се смята от мъжете за най-добрата секс играчка или най-добрия мастурбатор, дори само заради компактността си. Fleshjack е мастурбатор от последно поколение, поради което са използвани само абсолютно иновативни и щадящи кожата материали. Например вътрешността на Fleshjack не е изработена от латекс, силикон или пластмаса, а от свръхсекретна смес от различни полимери и еластомери.

     

    Акценти:

     

    • Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator
    • Мастурбатор по модел на порнозвезда
    • Още повече усещане по време на соло секс
    • Материалът Super Skin се усеща много, много реалистично
    • Особено стегнат и пухкав
    • С убождания и вдлъбнатини отвътре
    • Адаптира се към всеки размер на пениса
    • Абсолютно чувствено изживяване
    • Вярно в детайли анално копие

     

    Как е Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator се използва?

     

    С мастурбатора Fleshjack аналният секс с тази порнозвезда най-накрая става осезаем. Fleshjack е точно копие на ануса му и е оборудван с възбуждащи накрайници и жлебове, осигуряващи невероятни оргазми по време на мастурбация. Патентованият материал Real Feel Super Skin се усеща абсолютно реалистично и приляга плътно към пениса ви. Ето как работи: Прикрепете бутилката с лубрикант Aquameo от MEO към вътрешния канал на мастурбатора и напълнете обилно количество лубрикант в аналния канал. Пъхнете пениса си в канала и намокрете пениса с гела, като бавно прониквате и завъртате мастурбатора Fleshjack настрани. Мекият материал приляга плътно, набира сила и предлага реалистични усещания, точно като при истинския анален секс. С движения нагоре-надолу или напред-назад пенисът вече може да се наслаждава на структурите на Fleshjack отвътре, чак до оргазъм.

     

    Как да почиствате и поддържате мастурбатора Fleshjack за мъже?

     

    Трябва да използвате мастурбатора Fleshjack само с лубрикант на водна основа, като Aquameo на MEO®, за да не повредите материала. След употреба аналният канал трябва да се изплакне обилно с топла вода (моля, не използвайте сапун!), за да се отстранят всички остатъци. Корпусът на Fleshjack също трябва да се почисти.

     

    След това трябва да подсушите Fleshjack достатъчно, като изсушите отделните части и ги сглобите отново. Капакът на Fleshjack трябва да бъде завит обратно върху Fleshjack едва след няколко часа, през които аналният канал е бил оставен да изсъхне. За по-бързо изсъхване през канала за удоволствие на Fleshjack могат да се прокарат хартиени кърпи, за да се абсорбира остатъчната влага. Накрая аналният канал се отстранява още веднъж и се напудря старателно с праха за грижа Virgin Wonder и се дезинфекцира с Toy Cleaner VERYCLEAN. Сега вашият Fleshjack е като нов и можете да се забавлявате с него отново!

     

    Препоръчителни аксесоари за Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator:

     

    Извлечете максимума от своя мастурбатор Fleshjack! С нашия държач за Fleshlight iPad мастурбаторите Fleshlight и Fleshjack се превръщат в мултимедийни. Наслаждавайте се на мастурбатора, докато гледате любимото си порно.... Няма нищо по-хубаво от секса под душа. Ако искате да изпробвате нещо наистина страхотно с вашия мастурбатор Fleshjack, тогава нашият стенен държач, Fleshlight Shower Mount, е точното нещо за васһттр://.... Удобният адаптер Fleshlight ви позволява да свържете вашия мастурбатор Fleshjack към нашия силно вибриращ Power Massager... AQUAMEO е водоразтворим лубрикант с много добри плъзгащи свойства. Той е един от най-популярните лубриканти за мастурбатори. Кристално чистият лубрикант осигурява дълготрайно смазване по време на секс с вашия Fleshjack само с няколко капки... Популярният спрей VERYCLEAN е особено подходящ за щателно почистване на вашия Fleshjack и други секс играчки. Просто го напръскайте, оставете да изсъхне и се пригответе за нови игри... След като измиете, дезинфекцирате и подсушите своя Fleshjack, просто нанесете малко количество прах Virgin Wonder върху своя Fleshjack. Вашият Fleshjack отново ще се чувства кадифен и мек.

     

    Открийте най-продаваните продукти от Fleshjack:

     

    Мастурбаторите на Fleshjack убеждават с вярната си анатомия и позволяват интензивна стимулация. Набразденият или оребрен анален канал и патентованият материал Super Skin създават невероятно усещане, което ще развълнува всеки мъж. Ако искате да си купите мастурбатор Fleshjack или вибратор Fleshjack, сте попаднали на правилното място. При нас ще намерите всички нови модели мастурбатори Fleshjack с различни текстури, както и много вибратори от серията Fleshjack.ще намерите Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Брент Кориган, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Милан Кристофър Дилдо, Fleshjack Boys Мануел Ферара Дилдо, Fleshjack Boys Мик Блу Дилдо, Fleshjack Boys Райън Дрилър Дилдо и, разбира се, популярният FleshSack!

     

    Повече подробности:

     

    • Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator
    • Fleshjack - Мастурбатор за мъже
    • Ръчен мастурбатор с анална реплика
    • С накрайници и жлебове отвътре
    • Материал: висококачествен материал Super Skin Real Feel (без фталати)
    • Лесен за почистване
    • Водоустойчив
    • Дължина: приблизително 25 см
    • Максимална дълбочина на проникване: приблизително 22 см

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Feels real

    I was unsure at first but it feels great I would recommend it

      Напишете свой собствен преглед

      Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

      Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

      Мечтаете за секс с порнозвездата Колби Келър? Нека всичките ви желания се сбъднат с Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator всички ваши желания се сбъдват! Аналният мастурбатор е създаден по модела на стегнатия анус на Колби Келър! Най-хубавото нещо в него? Можете да се наслаждавате на това стегнато дупе отново и отново.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      13 други артикули от същата категория: