От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fleshjack

Бюлетин

Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo

Големият реалистичен дилдо Fleshjack Boys Ryan Driller вдъхновява с дължина 22 см, изпъкнал глас, ясно изразено вениране и изпъкнали тестиси. Сега можете да се наслаждавате на члена на Ryan Driller у дома през деня и нощта. Страхотен вибратор за всички фенове на Ryan Driller!

Повече информация

2539/00

129,90 €


-20,00 €

109,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Големият реалистичен дилдо Fleshjack Boys Ryan Driller вдъхновява с дължина 22 см, изпъкнал глас, ясно изразено вениране и изпъкнали тестиси. Сега можете да се наслаждавате на члена на Ryan Driller у дома през деня и нощта. Страхотен вибратор за всички фенове на Ryan Driller, а тези, които все още не са, със сигурност ще станат такива след първия си опит с този вибратор на Fleshjack Boys.

     

    Красивият и интелигентен Райън Дрилър е един от най-търсените порноактьори на нашето време. Той е популярен не само сред феновете си, но и партньорите му в снимките изпадат във възторг, когато им се предлага да "работят" с Райън.

     

    Fleshlight & Fleshjack - Световноизвестната марка играчки с мастурбатори с дизайн на фенерче направи революция в жанра на мастурбаторите и затова е един от лидерите на световния пазар сред секс играчките за мъже. Известна със своите мастурбатори за чаши, марката печели и с реалистични вибратори, точно моделирани по пениса на порнозвезда. Реалистичният вибратор е изработен от кадифено мек първокласен силикон; той е особено здрав и винаги е готов да ви задоволи.

     

    Как да използвам дилдото Fleshjack Boys Ryan Driller?

     

    С дилдото Fleshjack сексът с тази вечно възбудена порнозвезда най-накрая е на една ръка разстояние. Просто използвайте вибратора интуитивно! Поставете го анално и усетете жилките и изразения гланц. Дилдото се държи доста добре върху всяка гладка повърхност, като например плочки, и ви позволява да се возите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа като Aquameo. За да се избегне увреждане на висококачествения силикон, вибраторът Fleshjack трябва да се използва само с лубриканти на водна основа. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще улесни поставянето на вибратора Fleshjack.

     

    Какво е толкова специалното в дилдото Fleshjack Boys Ryan Driller?

     

    Реалистичният вибратор от Fleshjack изглежда точно като оригиналната порнозвезда! Изразеният гланц и жилките ви стимулират интензивно отвътре. Разбира се, дилдото на Fleshjack се вписва перфектно и в каишка. Този дилдо на Fleshjack има отвор в основата, който ви позволява да го използвате със смукателната чаша за дилдо на Fleshlight - предлага се отделно, вижте по-долу. По този начин можете да го прикрепите към всяка гладка повърхност, за да се възползвате от вибратора.

     

    Как да почистя дилдото Fleshjack Boys Ryan Driller?

     

    Просто почистете вибратора Fleshjack с топла вода и мек сапун. Ако предпочитате особено щателно почистване, препоръчваме да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo
    • Реалистичен вибратор от Fleshjack
    • С изразени глави, вени и тестиси.
    • Съвместим с strap-on: Подходящ и за секс с колчета.
    • Материал: Силикон, не съдържа фталати
    • Обща дължина приблизително 22 cm
    • Дължина за поставяне приблизително 18,5 cm
    • Диаметър приблизително 4 см
    • Дилдата Pornstar се превърнаха в незаменима част от асортимента на секс играчките. Ако искате да увеличите удоволствието си или да изненадате партньора си с вълнуваща промяна, можете да поръчате дилдо Pornostar тук, в магазина за дилда на www.meo.de. Репликите на оригиналите са толкова реалистични, че наистина ще повярвате, че правите секс с истинска порнозвезда.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Highlight ist die pralle Eichel

    Die pralle Eichel drängt sich fantastisch durch die enge Öffnung.

      Оценка 

      Amazing Ryan Driller

      This is really awesome product. I am very pleased to have it. Feel like dream comes true. It is a perfect size for me.

        Напишете свой собствен преглед

        Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo

        Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo

        Големият реалистичен дилдо Fleshjack Boys Ryan Driller вдъхновява с дължина 22 см, изпъкнал глас, ясно изразено вениране и изпъкнали тестиси. Сега можете да се наслаждавате на члена на Ryan Driller у дома през деня и нощта. Страхотен вибратор за всички фенове на Ryan Driller!

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        13 други артикули от същата категория: