От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Fleshjack Boys Allen King Dildo

Иконата на гей порното Алън Кинг се завръща с много специално сътрудничество с Fleshjack. С това перфектно копие на члена му ще имате незабравима възбуждаща сесия с вибратор у дома! Реалистичният вибратор Fleshjack Boys Allen King убеждава с абсолютната си естественост.

Повече информация

2527/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Иконата на гей порното Алън Кинг се завръща с много специално сътрудничество с Fleshjack. С това перфектно копие на члена му ще имате незабравима възбуждаща сесия с вибратор у дома! Реалистичният вибратор Fleshjack Boys Allen King убеждава с абсолютната си естественост. Пухкавата главица и жилките ви развличат интензивно, докато достигнете до спиращ дъха оргазъм. Дилдото на Fleshjack се усеща чудесно в ръката и също така е приятно гъвкаво.

     

    Ален Кинг е роден в Испания през 1990 г. и е израснал в малък град близо до Билбао. През 2014 г. е открит от Лусио Сейнтс и навлиза в гей порноиндустрията. Мечтае за кариера в порнографията още от тийнейджърските си години и не му се налага да се замисля, когато му предлагат първата порнографска снимка. Досега се е снимал предимно с Men.com и CockyBoys и е подписал ексклузивен договор с последната.

     

    Fleshlight & Fleshjack - Световноизвестната марка играчки с мастурбатори с дизайн на фенерче направи революция в жанра на мастурбаторите и затова е един от лидерите на световния пазар сред секс играчките за мъже. Известна със своите мастурбатори за чаши, марката печели и с реалистични вибратори, точно моделирани по пениса на порнозвезда. Реалистичният вибратор е изработен от кадифено мек първокласен силикон; той е особено здрав и винаги е готов да ви задоволи.

     

    Как да използвам дилдото Fleshjack Boys Allen King?

     

    С дилдото Fleshjack сексът с тази вечно възбудена порнозвезда най-накрая е на една ръка разстояние. Просто използвайте вибратора интуитивно! Поставете го анално и усетете жилките и изразения гланц. Дилдото се държи доста добре върху всяка гладка повърхност, като например плочки, и ви позволява да се возите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа като Aquameo. За да се избегне увреждане на висококачествения силикон, вибраторът Fleshjack трябва да се използва само с лубриканти на водна основа. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще улесни поставянето на дилдото Fleshjack.

     

    Какво е толкова специалното в дилдото Fleshjack Boys Allen King?

     

    Реалистичният вибратор от Fleshjack изглежда точно като оригиналната порнозвезда! Изразеният гланц и жилките ви стимулират интензивно отвътре. Разбира се, дилдото на Fleshjack се вписва перфектно и в каишка. Този дилдо на Fleshjack има отвор в основата, който ви позволява да го използвате със смукателната чаша за дилдо на Fleshlight - предлага се отделно, вижте по-долу. По този начин можете да го прикрепите към всяка гладка повърхност, за да се възползвате от вибратора.

     

    Как да почистя вибратора Fleshjack Boys Allen King?

     

    Просто почистете вибратора Fleshjack с топла вода и мек сапун. Ако предпочитате по-обстойно почистване, препоръчваме да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Дилдо Fleshjack Boys Allen King
    • Реалистичен вибратор от Fleshjack
    • С ясно изразен глас, жилки и тестиси.
    • Съвместим с strap-on: Подходящ и за секс с колчета.
    • Материал: Силикон, не съдържа фталати
    • Обща дължина: 18,4 см
    • Дължина за поставяне: 14 см
    • Диаметър: 4,65 см
    • Порнозвездните вибратори са се превърнали в незаменима част от асортимента на секс играчките. Ако искате да увеличите удоволствието си или да изненадате партньора си с вълнуваща промяна, можете да поръчате дилдо Pornostar тук, в магазина за дилда на www.meo.de. Репликите на оригиналите са толкова реалистични, че наистина ще повярвате, че правите секс с истинска порнозвезда.






    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr guter Preis

    Der Allen King Dildo von Fleshjack Boys ist sehr realistisch in Optik und Haptik! Ein absolut toller Dildo bei jedem Rein und Raus :-) und der super Preis bei MEO ist echt der Hammer!

      Напишете свой собствен преглед

      Fleshjack Boys Allen King Dildo

      Fleshjack Boys Allen King Dildo

      Иконата на гей порното Алън Кинг се завръща с много специално сътрудничество с Fleshjack. С това перфектно копие на члена му ще имате незабравима възбуждаща сесия с вибратор у дома! Реалистичният вибратор Fleshjack Boys Allen King убеждава с абсолютната си естественост.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: