От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Реалистичен дилдо с вендуза 24 cm

Дилдото Alphamale е гигант сред реалистичните дилда. С впечатляващата си дължина от 24 см и измамно реалистичния си външен вид той издига удоволствието ви на съвсем ново ниво. Този вибратор е нещо повече от реалистичен вибратор - той е откровение за интензивно и реалистично удоволствие.

Повече информация

3621/00

на разположение

    Повече информация

    Реалистичен вибратор с вендуза 24 см: Уникално XL изживяване!

    Дилдото Alphamale е гигант сред реалистичните вибратори. С впечатляващата си дължина от 24 см и измамно реалистичен външен вид той издига удоволствието ви на съвсем ново ниво. Този вибратор е нещо повече от реалистичен вибратор - той е откровение за интензивно и реалистично удоволствие. Идеален за всеки, който търси по-голямо и по-реалистично изживяване, независимо дали е начинаещ или напреднал. С мощната си вендуза Alphamale вибраторът обещава ненадминато приключение.

    Част от нашата ексклузивна гама вибратори, предлагани в четири размера (19 см, 22 см, 24 см и 27 см), нашият реалистичен вибратор надминава всички очаквания по отношение на реализма и потапянето.

    Изпитайте разликата между много добър и отличен вибратор:

    Изработен от новаторски Liquid Silicone, този двуслоен вибратор предлага толкова истинско изживяване, че почти изглежда нереално. Благодарение на технологията Always Up™, Alphamale дилдото е винаги готово за действие, а структурата с двойна плътност осигурява ненадминато реалистично усещане.

    Нашето реалистично дилдо Alphamale поставя нови стандарти по отношение на реалистичността: от изпъкналия глас, който можете да усетите силно при всяко движение, до впечатляващо реалистичните вени, които преминават по целия ствол - всеки детайл е перфектен. Дебелите, внимателно моделирани тестиси не само привличат допълнително вниманието, но и осигуряват реалистично усещане, което допълва цялостното изживяване с този вибратор.

    Неустоима повърхност Flexiskin™: Спиращо дъха!

    Уникалният материал Flexiskin™ прави вибратора Alphamale особено еластичен и копринен. Този материал е не само приятен на допир, но и хипоалергенен и непорьозен, което го прави особено хигиеничен и безопасен за тялото.

    Реалистична форма и цвят: Като истински пенис - само че по-добър!

    Нашият реалистичен вибратор Alphamale се характеризира с идеално извита анатомична форма с много големи тестиси и силна вендуза, която е подходяща и за страп-он. Реалистичното оцветяване също го прави визуално един от най-реалистичните вибратори на пазара.

    По-дълъг и с по-голям диаметър за по-интензивно удоволствие: Идеален за опитни жени и мъже!

    С впечатляващата си дължина от около 24,1 см и диаметър от около 4,7 см, нашият реалистичен вибратор е идеален за всеки, който търси нещо допълнително. Независимо дали е за анална или вагинална употреба, този вибратор предлага пълноценно изживяване. Дължината за поставяне от приблизително 17,3 см осигурява дълбоки и интензивни моменти. Идеален за всички, които вече имат опит и търсят вибратор, който може да впечатли във всяко отношение.

    Мощно изпълнение с мощната вендуза:

    Един от акцентите на вибратора е мощната му вендуза, която открива широк спектър от възможности. Благодарение на здравата и надеждна вендуза можете да прикрепите вибратора към почти всяка гладка повърхност - за удоволствие без ръце, където пожелаете. Независимо дали го прикрепяте към стена, под или друга гладка повърхност, вендузата се държи сигурно и стабилно. Тази гъвкавост превръща Alphamale вибратора в универсална секс играчка за креативни и удовлетворяващи солови сесии или като вълнуващо допълнение към секса с партньор. Всмукателната чашка разширява възможностите ви и пренася фантазиите ви в нови измерения.

    Стабилност и издръжливост: Този вибратор ще ви достави удоволствие за цял живот!

    Слоят Flexiskin™ крие твърда силиконова сърцевина, която придава на реалистичния вибратор необходимата стабилност и еластичност. Тази перфектна комбинация от материали гарантира изключителна дълготрайност.

    Оптимална грижа за Alphamale вибратора: Смазка и почистване

    Препоръки за смазка: За да се възползвате по най-добрия начин от вашия Alphamale вибратор, препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа. Избягвайте лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят висококачествения силиконов материал на вибратора. Нашата най-добра препоръка е лубрикантът AquaMEO - перфектно съчетан с нашите продукти за естествено усещане.

    Съвети за почистване: Почистването на вашия Alphamale вибратор не е сложно и е важно за дългия му живот. Просто почистете вибратора след употреба с топла вода и неутрален сапун. За цялостно почистване и оптимална хигиена препоръчваме и нашия специален почистващ спрей VERYCLEAN. Той е нежен към материала и гарантира, че вашият Alphamale дилдо е винаги свеж и готов за следващото ви приключение.

    Опитайте как Alphamale дилдото от Liquid Silicone пренаписва определението за реализъм с впечатляващия си размер. С дължина от приблизително 24,1 см и диаметър от приблизително 4,7 см този вибратор поставя нови стандарти по отношение на естествеността и интензивността. Неговата уникална текстура и първокласна изработка гарантират чувствено изживяване, което далеч надхвърля конвенционалното удоволствие. Специално разработен за тези, които търсят необикновеното, нашият реалистичен вибратор е идеалният избор за опитни потребители, които очакват вибратор, който впечатлява във всяко отношение.

    Допълнителна информация:

    • Реалистичен вибратор с вендуза и големи тестиси
    • Дължина: 24,1 см
    • Дължина за поставяне: 17,3 см
    • Диаметър: 4,7 см
    • Материал: силикон, без фталати

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Empfehlenswert

    Ich kann diesen realistischen Dildo mit Hoden jedem empfehlen, der nach einem hochwertigen, realitätsnahen und befriedigenden Sexspielzeug sucht. Er ist ideal für alle, die eine realistische Erfahrung genießen wollen, ohne Kompromisse bei der Qualität und dem Vergnügen einzugehen.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Реалистичен дилдо с вендуза 24 cm

    Реалистичен дилдо с вендуза 24 cm

    Дилдото Alphamale е гигант сред реалистичните дилда. С впечатляващата си дължина от 24 см и измамно реалистичния си външен вид той издига удоволствието ви на съвсем ново ниво. Този вибратор е нещо повече от реалистичен вибратор - той е откровение за интензивно и реалистично удоволствие.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: