От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

The Plumber - Дилдо от Hankeys Toys

The Plumber от Hankey's Toys е къс, но много дебел вибратор за напреднали и професионални потребители, които търсят ново предизвикателство. Този вибратор впечатлява с впечатляващата си ширина, която варира от предизвикателния, но управляем диаметър от 56 мм за напреднали потребители до впечатляващия диаметър от 105 мм за професионалисти.

Повече информация

Налично скоро

Повече информация

The Plumber от Hankey's Toys е къс, но много дебел вибратор за напреднали и професионални потребители, които търсят ново предизвикателство. Този вибратор впечатлява с впечатляващата си ширина, която варира от предизвикателния, но удобен диаметър от 56 мм за напреднали потребители до впечатляващия диаметър от 105 мм за професионалисти. Перфектната комбинация от диаметър и управляема дължина прави този вибратор идеален за много от нашите клиенти!

. Вибраторът е къс, дебел и не прекалено дълъг, което го прави идеален за максимално запълване на аналния канал. Голямата глава осигурява ясно доловимо изживяване, а гениалната форма на дилдото осигурява интензивно усещане "PLOP" по време на вкарването. Изразените гънки по протежение на вала засилват това усещане и осигуряват допълнителна стимулация.

Перфектната комбинация от диаметър и дължина, без да е прекалено дълъг:

The Plumber - МАЛКО

  • Диаметър в близост до главата (ръба): 56,60 mm
  • Диаметър в центъра: 54,57 мм
  • Диаметър в основата: 53,36 мм
  • Обща дължина: 157,48 мм
  • Дължина за поставяне: 127,00 mm


The Plumber - MEDIUM

  • Диаметър в близост до главата (ръба): 80,85 mm
  • Диаметър в центъра: 77,62 mm
  • Диаметър в основата: 74,79 mm
  • Обща дължина: 203,20 мм
  • Дължина за поставяне: 175,26 mm


The Plumber - ГОЛЯМА

  • Диаметър в близост до главата (ръба): 105,11 mm
  • Диаметър в центъра: 101,06 mm
  • Диаметър в основата: 98,64 mm
  • Обща дължина: 259,08 мм
  • Дължина за поставяне: 226,06 mm


Плоската основа в края на вибратора го прави идеален за сядане и езда. Тази специална характеристика дава възможност да се потопите напълно в удоволствието и да усетите вибратора по целия път до спирането. Той е отличен реалистичен вибратор за анално разширяване и осигурява интензивно и удовлетворяващо усещане.

Така че независимо дали вече имате опит и търсите ново предизвикателство, или сте професионалист в търсене на върховно удовлетворение, вибраторът The Plumber ще ви отведе до съвсем ново ниво на анално удовлетворение. Изживейте незабравими моменти с този висококачествен вибратор от Hankey's Toys, който впечатлява със своя дизайн и функционалност.

Правилният лубрикант и оптималното почистване на вибратора:

Препоръчваме ви нашия хибриден анален лубрикант MANCUNT. Той не само изглежда като сперма, но и се усеща като такъв. Бял, кремообразен и невероятно хлъзгав - MANCUNT съчетава най-добрите свойства на силикона и водата в един продукт. Този лубрикант осигурява дълготрайно, гладко изживяване и е лесен за измиване. Почистването на вибратора след удоволствието е много лесно. Изплакнете вибратора с топла вода и мек сапун или използвайте нашия практичен почистващ спрей VERYCLEAN. Това ще запази вибратора ви хигиенично чист и готов за следващото ви приключение.

Повече подробности:

  • Реалистичен вибратор
  • Предлага се в различни размери
  • Материал: силикон, без фталати
  • Моля, обърнете внимание, че вибраторът не трябва да се използва с лубриканти на силиконова основа, за да се защити материалът и да се удължи животът на вибратора.
  • Mr Hankey's Toys си е спечелил име в света на секс играчките, особено с впечатляващата си гама от висококачествени, реалистични вибратори. Тези вибратори са особено известни с детайлния си дизайн и щедри размери, които отговарят на желанията и нуждите на потребителите, търсещи интензивни и необикновени преживявания. Дилдата на Mr Hankey са изработени от щадящи тялото материали и се отличават с дълготрайност и най-високо качество. Марката предлага широка гама от размери, форми и текстури, които отговарят на различни предпочитания. Освен това някои вибратори се изработват по мярка или предлагат специални опции за персонализиране, за да отговорят на индивидуалните нужди на клиентите. MEO, известна с широката си гама от лубриканти, секс играчки и BDSM продукти, както и продукти за анално разтягане, перфектно допълва гамата на г-н Ханки. Докато Mr Hankey's осигурява интензивни преживявания със своите изключителни вибратори, MEO предлага необходимите продукти, за да направи тези преживявания безопасни, приятни и още по-задоволителни. Висококачествените лубриканти на MEO са идеални за използване с големите вибратори на Mr Hankey, особено за по-взискателни практики като анално разтягане. Комбинацията от уникалните дилда на Mr Hankey и качествените продукти на MEO създава пълноценно и удовлетворяващо преживяване за потребителя. Двете марки са символ на качество и удовлетвореност на клиентите, допълват се перфектно и заедно разширяват спектъра за вълнуващи сексуални приключения.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.



Hankeys Dildos Made in USA

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

The Plumber - Дилдо от Hankeys Toys

The Plumber - Дилдо от Hankeys Toys

The Plumber от Hankey's Toys е къс, но много дебел вибратор за напреднали и професионални потребители, които търсят ново предизвикателство. Този вибратор впечатлява с впечатляващата си ширина, която варира от предизвикателния, но управляем диаметър от 56 мм за напреднали потребители до впечатляващия диаметър от 105 мм за професионалисти.

Напишете свой собствен преглед

30 други артикули от същата категория: