От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Cockmaker - Дилдо от Hankeys Toys

Готови ли сте за абсолютно уникално удоволствие? Тогава трябва да се запознаете с реалистичния вибратор Cockmaker най-новата звезда във впечатляващата колекция на Mr Hankey's. Наречен е на името на майстора, който стои зад тези спиращи дъха творения Cockmaker обещава толкова истинско изживяване, че едва ли ще усетите разликата.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Готови ли сте за абсолютно уникално удоволствие? Тогава трябва да се запознаете с реалистичния вибратор Cockmaker най-новата звезда във впечатляващата колекция на Mr Hankey's. Наречен е на името на майстора, който стои зад тези спиращи дъха творения Cockmaker обещава толкова истинско изживяване, че едва ли ще усетите разликата

    Cockmaker изглежда като истински, обрязан пенис и ще ви хипнотизира с изтънчения си дизайн и впечатляващите вени, които засилват всяко движение. Големите, внимателно моделирани тестиси също осигуряват невероятно реалистично усещане, което превръща всяко докосване в удоволствие за сетивата.

    Den Cockmaker се предлага в четири спиращи дъха размера, които не оставят нищо за желаене: От 4,5 см в диаметър до впечатляващите 9 см в диаметър, а дължината варира от 17 см до монументалните 32 см. Независимо дали търсите нежно, реалистично изживяване или истинско предизвикателство, Cockmaker има перфектния размер за вас.

    Cockmaker -Преглед на размерите:

    Small

    • Диаметър в близост до главата (ръба): приблизително 3,64 см
    • Диаметър в центъра: приблизително 4,25 см
    • Диаметър в близост до основата: приблизително 4,45 cm
    • Обща дължина: 16,51 см
    • Дължина за поставяне: 12,70 cm


    Среден

    • Диаметър в близост до главата (ръба): приблизително 5,05 cm
    • Диаметър в центъра: приблизително 5,86 cm
    • Диаметър в близост до основата: приблизително 6,06 cm
    • Обща дължина: 22,56 см
    • Дължина за поставяне: 15,88 см


    Голям

    • Диаметър близо до главата (ръба): приблизително 6,47 см
    • Диаметър в центъра: приблизително 7,28 cm
    • Диаметър в близост до основата: приблизително 7,68 cm
    • Обща дължина: 26,37 см
    • Дължина за поставяне: 21,84 см


    XL

    • Диаметър близо до главата (ръба): приблизително 7,68 см
    • Диаметър в центъра: приблизително 8,69 cm
    • Диаметър при основата: приблизително 9,00 cm
    • Обща дължина: 31,75 см
    • Дължина за поставяне: 26,04 cm


    Дилдата на г-н Ханки са известни с изключителното си качество и Cockmaker не прави изключение. Изработен от висококачествен, безопасен за тялото материал, той е безопасен и удобен за употреба и е готов за безброй часове удоволствие.

    Нека реалистичният блясък на този вибратор Cockmaker и да изпитате защо дилдата на г-н Ханки се радват на такава легендарна репутация в света на секс играчките. На Cockmaker е нещо повече от вибратор, това е преживяване, което не бива да пропускате.

    Правилният лубрикант и най-добрият начин за почистване на вашия вибратор:

    Препоръчваме нашия хибриден анален лубрикант MANCUNT. Той не само изглежда като сперма, но и се усеща като нея. Бял, кремообразен и невероятно хлъзгав - MANCUNT съчетава най-добрите свойства на силикона и водата в един продукт. Този лубрикант осигурява дълготрайно, гладко изживяване и е лесен за измиване. Почистването на вибратора след удоволствието е много лесно. Изплакнете вибратора с топла вода и мек сапун или използвайте нашия практичен почистващ спрей VERYCLEAN. Това ще запази вибратора ви хигиенично чист и готов за следващото ви приключение.

    Повече подробности:

    • Реалистичен вибратор
    • Предлага се в различни размери
    • Материал: силикон, без фталати
    • Моля, обърнете внимание, че вибраторът не трябва да се използва с лубриканти на силиконова основа, за да се защити материалът и да се удължи животът на вибратора.
    • Mr Hankey's Toys си е спечелил име в света на секс играчките, особено с впечатляващата си гама от висококачествени, реалистични вибратори. Тези вибратори са особено известни с детайлния си дизайн и щедри размери, които отговарят на желанията и нуждите на потребителите, търсещи интензивни и необикновени преживявания. Дилдата на Mr Hankey са изработени от щадящи тялото материали и се отличават с дълготрайност и най-високо качество. Марката предлага широка гама от размери, форми и текстури, които отговарят на различни предпочитания. Освен това някои вибратори се изработват по мярка или предлагат специални опции за персонализиране, за да отговорят на индивидуалните нужди на клиентите. MEO, известна с широката си гама от лубриканти, секс играчки и BDSM продукти, както и продукти за анално разтягане, перфектно допълва гамата на г-н Ханки. Докато Mr Hankey's осигурява интензивни преживявания със своите изключителни вибратори, MEO предлага необходимите продукти, за да направи тези преживявания безопасни, приятни и още по-задоволителни. Висококачествените лубриканти на MEO са идеални за използване с големите вибратори на Mr Hankey, особено за по-взискателни практики като анално разтягане. Комбинацията от уникалните дилда на Mr Hankey и качествените продукти на MEO създава пълноценно и удовлетворяващо преживяване за потребителя. Двете марки са символ на качество и удовлетвореност на клиентите, допълват се перфектно и заедно разширяват спектъра за вълнуващи сексуални приключения.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

     

    Hankeys Dildos Made in USA

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Texture is really something you can feel...

    Texture is really something you can feel but not as much as I expected. The most you feel is probably that central line with the front face) (not the flat face). You have at least 4 different ways to experience it, every 90° degrees of rotation, and even the ones in between. For instance, when the glans is oriented towards the left I can take it deep. If I want width and homogenous feel i can have that hard "line" facing behind me, and i can also take it that way. It's just different. Having it 180° more, it still goes deep but hits the deepest point of the rectum, which feels a bit "electrifying". On another concern, it has the ability to stand without a cup as it has massive balls. I'

      Напишете свой собствен преглед

      Cockmaker - Дилдо от Hankeys Toys

      Cockmaker - Дилдо от Hankeys Toys

      Готови ли сте за абсолютно уникално удоволствие? Тогава трябва да се запознаете с реалистичния вибратор Cockmaker най-новата звезда във впечатляващата колекция на Mr Hankey's. Наречен е на името на майстора, който стои зад тези спиращи дъха творения Cockmaker обещава толкова истинско изживяване, че едва ли ще усетите разликата.

      Напишете свой собствен преглед

      30 други артикули от същата категория: