От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fleshjack

Бюлетин

Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

Винаги ли сте мечтали да правите секс с Брент Кориган? На Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator е анален мастурбатор от собствен клас. Тесният анален отвор е създаден по модел на еротичната звезда Брент Еверет и гали пениса ви по особено взискателен начин. Индивидуално регулируемото отрицателно налягане ви осигурява интензивна стимулация, която може да бъде прецизно

Повече информация

2533/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Винаги ли сте мечтали да правите секс с Брент Кориган? Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator е първокласен анален мастурбатор. Тесният анален отвор е създаден по модел на еротичната звезда Брент Еверет и гали пениса ви по особено взискателен начин. Индивидуално регулируемото отрицателно налягане ви осигурява интензивна стимулация, която може да бъде прецизно контролирана от вас.

     

    Какво може да предложи Fleshjack Brent Corrigan Keller Butt Masturbator:

     

    Структура на Fleshjack: Блаженство! Новата версия "BLISS" е абсолютно нова! Вътрешната структура на мастурбатора, специално съставена за максимално удоволствие, съчетава камери с различна теснота, пълни с накрайници и жлебове, които ще доведат всеки мъж до кулминация по сензационен начин.

     

    Повече информация за Брент Кориган:

     

    Брент Кориган е гей порноактьор, който се е снимал и под псевдонима Fox Ryder и се е появявал във филмите The Velvet Mafia и Best of Roman Heart, наред с други. Неведнъж популярни порнозвезди позират за Fleshjack Toys и им се прави точна отливка на пениса или ануса. Разбира се, порноактьорът Брент Кориган не може да бъде пропуснат! Задължителна играчка за всички фенове на Брент, а тези, които все още не са, със сигурност ще станат такива след първия си опит с този мастурбатор.

     

    Мастурбатор за дупе Fleshjack Boys Brent Corrigan - удобният мастурбатор за вкъщи и в движение!

     

    Fleshjack е мастурбатор с анален отвор като оригинална импресия на порнозвездата. Специално оформеният вътрешен канал е убедително реалистичен, фантастично стегнат и с редуващо се противоналягане. Fleshjack се смята от мъжете за най-добрата секс играчка или най-добрия мастурбатор, дори само заради компактността си. Fleshjack е мастурбатор от последно поколение, поради което са използвани само абсолютно иновативни и щадящи кожата материали. Например вътрешността на Fleshjack не е изработена от латекс, силикон или пластмаса, а от свръхсекретна смес от различни полимери и еластомери.

     

    Акценти:

     

    • Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator
    • Мастурбатор по модел на порнозвезда
    • Още повече усещане по време на соло секс
    • Материалът Super Skin се усеща много, много реалистично
    • Особено стегнат и пухкав
    • С убождания и вдлъбнатини отвътре
    • Адаптира се към всеки размер на пениса
    • Абсолютно чувствено изживяване
    • Вярно в детайли анално копие

     

    Как да използвате Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator?

     

    С мастурбатора Fleshjack аналният секс с тази порнозвезда най-накрая става осезаем. Fleshjack е точно копие на ануса му и е оборудван с вълнуващи накрайници и жлебове, осигуряващи невероятни оргазми по време на мастурбация. Патентованият материал Real Feel Super Skin се усеща абсолютно реалистично и приляга плътно към пениса ви. Ето как работи: Прикрепете шишенцето с лубрикант Aquameo от MEO към вътрешния канал на мастурбатора и напълнете много лубрикант в аналния канал. Пъхнете пениса си в канала и намокрете пениса с гела, като бавно прониквате и завъртате мастурбатора Fleshjack настрани. Мекият материал приляга плътно, набира сила и предлага реалистични усещания, точно като при истинския анален секс. С движения нагоре-надолу или напред-назад пенисът вече може да се наслаждава на структурите на Fleshjack отвътре, чак до оргазъм.

     

    Как да почиствате и поддържате мастурбатора Fleshjack за мъже?

     

    Трябва да използвате мастурбатора Fleshjack само с лубрикант на водна основа, като Aquameo на MEO®, за да не повредите материала. След употреба аналният канал трябва да се изплакне обилно с топла вода (моля, не използвайте сапун!), за да се отстранят всички остатъци. Корпусът на Fleshjack също трябва да се почисти.

     

    След това трябва да подсушите Fleshjack достатъчно, като изсушите отделните части и ги сглобите отново. Капакът на Fleshjack трябва да бъде завит обратно върху Fleshjack едва след няколко часа, през които аналният канал е бил оставен да изсъхне. За по-бързо изсъхване през канала за удоволствие на Fleshjack могат да се прокарат хартиени кърпи, за да се абсорбира остатъчната влага. Накрая аналният канал се изважда отново и се напудря старателно с праха за грижа Virgin Wonder и се дезинфекцира с препарата за почистване на играчки VERYCLEAN. Сега вашият Fleshjack е като нов и можете отново да се забавлявате с него!

     

    Препоръчителни аксесоари за Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator:

     

    Извлечете максимума от своя мастурбатор Fleshjack! С нашия държач за Fleshlight iPad мастурбаторите Fleshlight и Fleshjack се превръщат в мултимедийни. Наслаждавайте се на мастурбатора, докато гледате любимото си порно.... Няма нищо по-хубаво от секса под душа. Ако искате да изпробвате нещо наистина страхотно с вашия мастурбатор Fleshjack, тогава нашият стенен държач, Fleshlight Shower Mount, е точното нещо за васһттр://.... Удобният адаптер Fleshlight ви позволява да свържете вашия мастурбатор Fleshjack към нашия силно вибриращ Power Massager... AQUAMEO е водоразтворим лубрикант с много добри плъзгащи свойства. Той е един от най-популярните лубриканти за мастурбатори. Кристално чистият лубрикант осигурява дълготрайно смазване по време на секс с вашия Fleshjack само с няколко капки... Популярният спрей VERYCLEAN е особено подходящ за щателно почистване на вашия Fleshjack и други секс играчки. Просто го напръскайте, оставете да изсъхне и се пригответе за нови игри... След като измиете, дезинфекцирате и подсушите своя Fleshjack, просто нанесете малко количество прах Virgin Wonder върху своя Fleshjack. Вашият Fleshjack отново ще се чувства кадифен и мек.

     

    Открийте най-продаваните продукти от Fleshjack:

     

    Мастурбаторите на Fleshjack убеждават с вярната си анатомия и позволяват интензивна стимулация. Набразденият или оребрен анален канал и патентованият материал Super Skin създават невероятно усещане, което ще развълнува всеки мъж. Ако искате да си купите мастурбатор Fleshjack или вибратор Fleshjack, сте попаднали на правилното място. При нас ще намерите всички нови модели мастурбатори Fleshjack с различни текстури, както и много вибратори от серията Fleshjack.ще намерите Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Брент Кориган, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Милан Кристофър Дилдо, Fleshjack Boys Мануел Ферара Дилдо, Fleshjack Boys Мик Блу Дилдо, Fleshjack Boys Райън Дрилър Дилдо и, разбира се, популярният FleshSack!

     

    Повече подробности:

     

    • Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator
    • Fleshjack - Мастурбатор за мъже
    • Ръчен мастурбатор с анална реплика
    • С накрайници и жлебове отвътре
    • Материал: висококачествен материал Super Skin Real Feel (без фталати)
    • Лесен за почистване
    • Водоустойчив
    • Дължина: приблизително 25 см
    • Максимална дълбочина на проникване: приблизително 22 см





    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    OMFG

    I used it for simply 6 slow strokes before I was yelling with joy and the finally.
    It feels so good. Long distance relationship (like me) ? No problem.

      Напишете свой собствен преглед

      Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

      Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

      Винаги ли сте мечтали да правите секс с Брент Кориган? На Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator е анален мастурбатор от собствен клас. Тесният анален отвор е създаден по модел на еротичната звезда Брент Еверет и гали пениса ви по особено взискателен начин. Индивидуално регулируемото отрицателно налягане ви осигурява интензивна стимулация, която може да бъде прецизно

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      13 други артикули от същата категория: