От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula

Нов Оферта

Открийте лубриканта за фистинг от САЩ: Boy Butter! Този лубрикант за фистинг е гладък като разтопено масло, идеален за проникване във всеки отвор с лекота! Със съставки като кокосово масло и силикон Boy Butter за мек, абсолютно приятен ефект. Boy Butter остава хлъзгав за дълго време и не става лепкав.

Повече информация

на разположение

Повече информация

Открийте оригиналния лубрикант за фистинг от САЩ: Boy Butter, изработен изцяло от растителни масла. Този лубрикант за фистинг е гладък като разтопено масло, идеален за проникване във всеки отвор с лекота! Със съставки като кокосово масло и силикон Boy Butter за мек, абсолютно приятен ефект. Boy Butter остава хлъзгав за дълго време и не залепва по ръцете ви.

Никога повече без него: Boy Butter лубрикантът за фистинг, който ще ви вдъхнови!

Аналният фистинг може да бъде неприятен и дори опасен без добър лубрикант Boy Butter може да бъде неприятен и дори опасен. Тъй като анусът и ректумът нямат естествената лубрикация на вагината или устата, използването на лубрикант е от съществено значение, за да се избегне триенето и евентуално нараняване по време на фистинг fisting за да се избегне триенето и евентуално нараняване.

Boy Butter е идеален лубрикант за проникване с ръка или юмрук в ануса, тъй като има изключително гладка текстура, подобна на разтопено масло, поради основата си от растително масло. Това осигурява гладко плъзгане и по-голяма сигурност. Овлажняващите свойства на кокосовото масло и силикона във формулата също допринасят за гладкостта и намаляват евентуалния дискомфорт.

Boy Butter освен това е особено дълготраен, което означава, че не е необходимо да нанасяте лубриканта отново и отново по време на по-дълга фистинг сесия. И за разлика от много други лубриканти на маслена основа, той е Boy Butter водоразтворим и може лесно да се измие с топла вода.

Няма да повярвате колко гладък е този гел за фистинг!

Съставките като кокосово масло и силикон също така осигуряват отличен плъзгащ ефект, който улеснява проникването в ануса и увеличава комфорта. Кремообразната консистенция на Boy Butter позволява лесно нанасяне и ефективно разпределение. Boy Butter тя остава там, където е необходима, и не капе като много други лубриканти.

Нека маслото потече: Защо Boy Butter е вашият нов задължителен лубрикант!

Boy Butter Original Formula е на основата на кокосово масло и се превръща в чудесен кремообразен лубрикант. Става прозрачен при контакт с кожата и издържа също толкова дълго, колкото и вариантите на силиконова основа. Усещането е толкова меко и леко, че осигурява перфектно смазване при всяка употреба. Той е годен за консумация, нетоксичен и може лесно да се отстрани от кожата и текстила с вода. Независимо дали става въпрос за масажи или анално удоволствие от всякакъв вид - той Boy Butter винаги е правилният избор.

Какво е специалното в Boy Butter? Въпреки че е на маслена основа, то е водоразтворимо - така че може лесно да се измие с топла вода. Но бъдете внимателни! Boy Butter то не е съвместимо с презервативи. Ако искате да практикувате по-безопасен секс, препоръчваме ви Aquameo, лубрикант на водна основа.

Boy Butter накратко:

  • 100% на растителна основа и веган.
  • Изключително хлъзгав, идеален за fisting.
  • Лесен за почистване - разтворим във вода, въпреки че е на маслена основа.
  • Дълготрайна лубрикантност.
  • Съставки, щадящи кожата, като кокосово масло и силикон.
  • Не е съвместим с латексови презервативи.
  • Ядливи и нетоксични.
  • Безопасен за силиконови секс играчки.
  • Подходящ за всички видове анален секс.
  • Произведено в САЩ от висококачествени, естествени съставки.


Ако Boy Butter специално за фистинг, имайте предвид, че многократното потапяне на ръката ви в бурканчето с лубрикант може да замърси останалата част от лубриканта. Затова отстранете необходимото количество Boy Butterпреди да започнете с fisting започнете да го използвате. Като алтернатива на опаковката в буркан предлагаме и лубриканта Boy Butter в по-хигиенична бутилка за изстискване.

Допълнителна информация:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • В практично бурканче, в което може да се потопи цялата ръка.
  • Предлага се в 3 размера: Boy Butter Оригинал 118 ml / 4 fl.oz, Boy Butter Original 237 ml / 8 фл.унции и Boy Butter Original 473 ml / 16 фл.унции.
  • Забележка: Boy Butter не е съвместим с латексови презервативи, но може да се използва с презервативи от други материали.
  • Съставки (INCI): Частично хидрогенирани растителни масла, глицерин, полисорбат 60, токоферил ацетат, глицерил стеарат, фенил триметикон.
  • Всички Boy Butter Продукти са отговорно произведени от най-висококачествени, естествени и веган съставки.
  • Произведено в САЩ.
  • MEO и Boy Butter са две добре познати марки в областта на лубрикантите и сексуалното здраве. И двете компании предлагат разнообразни продукти, включително лубриканти на маслена и водна основа, като напр Boy Butter и Aquameo.
  • MEO и дължат репутацията си на Boy Butter не само на високото качество на своите продукти, но и на ангажимента си към безопасността на продуктите и удовлетвореността на клиентите. Компаниите са наясно със специалните нужди на своите клиенти, което намира отражение в разнообразието от продукти, които предлагат.
  • Открийте света на fisting с нашата висококачествена гама fisting Смазочни материали и fisting Кремове. В MEO предлагаме богат избор от продукти, включително популярните Boy Butter Original Formula и специално разработен лубрикант за фистинг. Нашият лубрикант за фистинг осигурява перфектното количество смазка и е безопасен за вълнуващи приключения с фистинг. Независимо дали търсите надежден fisting Лубрикант, или fisting Крем или лубрикант за фистинг, ние разполагаме с най-добрите продукти за удоволствие от фистинга. Изпитайте интензивно удоволствие и релаксация по време на фистинг сесията си с нашите висококачествени лубриканти за фистинг fisting. Открийте нашите лубриканти за фистинг сега и се насладете на вълнуващи и безопасни фистинг преживявания.
  • MEO е марка на MEO в Германия. Всички останали имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula

Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula

Открийте лубриканта за фистинг от САЩ: Boy Butter! Този лубрикант за фистинг е гладък като разтопено масло, идеален за проникване във всеки отвор с лекота! Със съставки като кокосово масло и силикон Boy Butter за мек, абсолютно приятен ефект. Boy Butter остава хлъзгав за дълго време и не става лепкав.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

19 други артикули от същата категория: