От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

J-JELLY Лубрикант за екстремни сексуални практики

Нов

J-JELLY е най-добрият лубрикант за необикновено изживяване по време на екстремен секс. Този готов за употреба лубрикант, създаден на базата на изпитания прах J-Lube, предлага всичко необходимо, за да преминете отвъд собствените си физически граници. Перфектен за сексуални практики като вагинален или анален секс fisting както и като лубрикант при използване на машина за чукане.

Повече информация

3736/240

на разположение

Повече информация

J-JELLY е най-добрият лубрикант за необикновено изживяване по време на екстремен секс. Този готов за употреба лубрикант, създаден на базата на изпитания прах J-Lube, предлага всичко необходимо, за да преминете отвъд собствените си физически граници. Перфектен за сексуални практики като вагинален или анален секс fisting както и като лубрикант при използване на машина за чукане. J-JELLY ви позволява да оставите обикновеното зад гърба си и ви осигурява незабравими преживявания.

 

С консистенция, която е хлъзгава, гъста и същевременно невероятно гладка, той е идеален за употреба с много големи пишки J-JELLY перфектен за използване с много големи вибратори или за фистинг. Независимо дали соло или като двойка - с J-JELLY всяко изживяване ще бъде спиращо дъха горещо.

 

Акценти на J-JELLY:

 

  • J-JELLY се основава на готовата смес J-Lube на прах.
  • J-JELLY е много вискозен и изключително хлъзгав.
  • J-JELLY намалява триенето и свежда до минимум риска от нараняване по време на екстремни сексуални практики.
  • J-JELLY е лесен за употреба благодарение на практичната капачка с флип-топ.
  • J-JELLY е без мирис и вкус, не омазнява и не оставя петна.
  • J-JELLY съвместим е с латекс, силикон и всички секс играчки.
  • J-JELLY готов е за употреба веднага, без да се налага да смесвате J-Lube прах.
  • J-JELLY увеличава максимално удоволствието с големи вибратори или по време на секс с машина за чукане.
  • J-JELLY може да се активира отново с вода по всяко време.

 

Препоръчва се за по-екстремни сексуални дейности, ефективен и лесен за употреба.

 

J-JELLY е лубрикант, който първоначално е разработен в САЩ за ветеринарна употреба. Оригиналният продукт "J-Lube" представлява прах, който се смесва с вода, за да се образува хлъзгав, подобен на гел лубрикант. J-Lube може да се направи толкова гъст или тънък, колкото е необходимо.

 

Защо е J-JELLY незаменим при по-твърди практики като вагинален или анален фистинг?

 

Отговорът се крие в гъстата консистенция на J-JELLYкоято е от съществено значение за безопасното и удобно проникване в телесните отвори. J-JELLY тя намалява триенето и следователно свежда до минимум риска от нараняване, което е особено важно за по-интензивни сексуални практики като вагинален или анален фистинг.

 

Бутилката от 237 ml осигурява достатъчно количество лубрикант за много страстни часове. А лесното боравене с него благодарение на практичната капачка с флип-топ гарантира, че можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си.

 

J-JELLY е нещо повече от лубрикант, той е отговорът на търсенето на безгрижно, висококачествено и ефективно решение за всички екстремни сексуални практики. J-JELLY е без мирис, без вкус, не е мазен и не оставя петна. Съставен от внимателно подбрани съставки, той е J-JELLY съвместим с латекс, силикон и всички видове секс играчки, което го прави универсален лубрикант във всяка колекция от секс играчки.

 

За тези, които искат да вземат смесването в свои ръце, винаги има J-Lube на прах. Но ако обичате да е просто и удобно J-JELLY е идеалният избор - гъст гел, който е готов за употреба веднага.

 

J-JELLY j-Lube не е просто лубрикант, той е билетът за нови, удовлетворяващи преживявания, които ще издигнат играта ви на следващото ниво. Независимо дали става дума за големи вибратори, fisting или секс с машина за чукане, J-JELLY върши отлична работа, като създава изключително хлъзгав слой върху всяка повърхност, за да увеличи максимално удоволствието.

 

Като лубрикант на водна основа, той може J-JELLY може да изсъхне с течение на времето, но това не е проблем: просто нанесете повече или активирайте отново с няколко капки вода и продължете. Ще харесате гъстия лубрикант J-JELLY който залепва за кожата или секс играчката, докато не стане по-тънък и по-хлъзгав с топлината. Благодарение на водоразтворимите му свойства остатъците могат лесно да бъдат отстранени след удоволствието.

 

Препоръчваме J-JELLY на всеки, който търси по-плътен, ефективен и лесен за употреба лубрикант, специално разработен за взискателни сексуални дейности. Изпробвайте го и изпитайте как J-JELLY Прави интимните ви моменти незабравими!

 

Повече информация:

 

  • J-JELLY Лубрикант за екстремни сексуални практики
  • Изключително хлъзгав, плътен и в същото време невероятно гладък.
  • Перфектен за употреба с големи вибратори, за фистинг (анален и вагинален) или за употреба със секс машини.
  • Подходящ и за полов акт (анален и вагинален)!
  • Издържа по-дълго от много други лубриканти.
  • Съставки (INCI): пропил парахидроксибензоат, метил парахидроксибензоат
  • Съдържание: 237 ml (8 фло.унции)
  • Ето още малко информация за праха J-Lube: От една бутилка J-Lube се получават около единадесет литра лубрикант. Единственият недостатък е, че трябва да приготвите лубриканта преди секс. Ако, подобно на нас, предпочитате да вземете бутилка лубрикант и просто да го направите, това е J-JELLY е по-добрият избор, тъй като идва предварително смесен.
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

J-JELLY Лубрикант за екстремни сексуални практики

J-JELLY Лубрикант за екстремни сексуални практики

J-JELLY е най-добрият лубрикант за необикновено изживяване по време на екстремен секс. Този готов за употреба лубрикант, създаден на базата на изпитания прах J-Lube, предлага всичко необходимо, за да преминете отвъд собствените си физически граници. Перфектен за сексуални практики като вагинален или анален секс fisting както и като лубрикант при използване на машина за чукане.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

19 други артикули от същата категория: