От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

Slam Dunk Unscented - fisting Смазочен материал

Нов

Лубрикантът без аромат от Slam Dunk предлага всички предимства на оригиналната версия на Slam Dunkно не съдържа карамфилово масло. Slam Dunk Unscented е специално разработен за тези, които искат да се справят без специалния аромат, без да жертват стимулиращия ефект по време на анален контакт или fisting стимулиращия ефект при анален секс. Произведен в САЩ, той е Slam Dunk Unscented идеален за

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Лубрикантът без аромат от Slam Dunk предлага всички предимства на оригиналната версия на Slam Dunkно не съдържа карамфилово масло. Slam Dunk Unscented е специално разработен за тези, които искат да се справят без специалния аромат, без да жертват стимулиращия ефект по време на анален контакт или fisting стимулиращия ефект при анален секс. Произведен в САЩ, той е Slam Dunk Unscented идеален за по-екстремни сексуални практики.

    Slam Dunk Unscented уникалната формула на този лубрикант го отличава от другите фистинг лубриканти на пазара и предлага дълготрайно смазване без изсъхване - явно предимство пред обикновените лубриканти на водна основа. В допълнение, той е Slam Dunk Unscented по-лесен за измиване след употреба в сравнение с повечето лубриканти на маслена основа.

    Slam Dunk Unscented - Лубрикант-гел: fisting

    • Специално разработен за интензивен анален секс и fisting разработен.
    • Предлага всички предимства на Slam Dunk Originalно без аромата на карамфилово масло.
    • Усещането е като за перфектна смес от J-Lube и Crisco.
    • Дълготрайно смазване без риск от изсъхване - явно предимство пред много лубриканти на водна основа.
    • По-лесен за почистване в сравнение с повечето смазочни материали на маслена основа.
    • Позволява максимална стимулация и удоволствие и за двамата партньори без изтръпване на усещането.
    • Предлага се в различни размери, за да отговаря на всички нужди.
    • Забележка: Не е подходящ за латексови презервативи.
    • Висококачествени съставки без аромати за приятно изживяване.


    Slam Dunk Unscented е идеалният лубрикант за fistingанален полов акт или мастурбация. Благодарение на иновативния му състав и двамата партньори могат да изпитат максимална стимулация и удоволствие дори по време на интензивен секс. Slam Dunk Unscented усеща се като успешна смесица от класическите J-Lube и Crisco.

    Slam Dunk за максимално изживяване при анален секс!

    Slam Dunk Unscented е специално разработен за fisting и интензивен анален секс. Лубрикантът е изключително гладък и дълготраен, което позволява лесно и удобно проникване дори по време на продължителен секс или продължителна фистинг сесия.

    Уникалната комбинация от съставки отпуска ануса, без да го изтръпва напълно, така че и двамата партньори да изпитат максимална стимулация и удоволствие по време на секс. Почистването след секс също не е проблем, защото за разлика от много лубриканти на маслена основа, този лубрикант е Slam Dunk разтворим във вода. Slam Dunk Unscented предлага се в различни размери, така че да има подходящ лубрикант за всяка нужда.

    Въпреки многото си предимства, той трябва Slam Dunk Unscented не трябва да се използва с латексови презервативи. Затова препоръчваме да използвате подходящ лубрикант на водна основа за по-безопасен секс, например Aquameo от MEO.

    Неароматизираната версия на Slam Dunk подобно на оригинала, предлага дълготрайно смазване без изсушаване и се предлага от MEO в размери 237 ml, 473 ml и 769 ml.

    Допълнителна информация:

    • Slam Dunk Unscented - Анален fisting Лубрикант
    • Предлага се в различни размери: Slam Dunk Unscented 237 мл / 8 фл.унции, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 фл.унции, Slam Dunk - Неароматизиран 768 ml / 26 фл.унции.
    • Съставки (INCI): Хидрогенирано масло, полиетиленов полимер, диспергиращ агент, минерално масло, дестилирана вода
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
    • Произведено в САЩ.
    • Slam Dunk е смазочен материал на маслена основа. Лубрикантите на маслена основа могат да доведат до по-бързо износване на силиконовите секс играчки. Затова по принцип не препоръчваме да се използват лубриканти на маслена основа със силиконови секс играчки. Изборът на лубрикант на водна основа, като например Aquameo, би бил по-безопасен в този случай. Въпреки това винаги е препоръчително да проверявате конкретните инструкции за грижа на производителя на секс играчката.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Оценка 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Оценка 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Оценка 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Напишете свой собствен преглед

            Slam Dunk Unscented - fisting Смазочен материал

            Slam Dunk Unscented - fisting Смазочен материал

            Лубрикантът без аромат от Slam Dunk предлага всички предимства на оригиналната версия на Slam Dunkно не съдържа карамфилово масло. Slam Dunk Unscented е специално разработен за тези, които искат да се справят без специалния аромат, без да жертват стимулиращия ефект по време на анален контакт или fisting стимулиращия ефект при анален секс. Произведен в САЩ, той е Slam Dunk Unscented идеален за

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            19 други артикули от същата категория: