От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Каишка на вибратор Каишка на

Бюлетин

No-Parts - Каишка на панталоните

Дайте на партньора си безпрепятствено и упорито притискане с тези прекрасни панталони с каишка! Това е, което всички в общността на пегинга чакаха! Панталоните Strap On Pants са достатъчно удобни и дискретни, за да ги носите през целия ден, като ви позволяват да се наслаждавате на чудесно интензивен пегинг или секс с каишка с партньора си.

Повече информация

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Дайте на партньора си безпрепятствено и упорито притискане с тези прекрасни панталони с каишка! Това е, което всички в общността на пегинга чакаха! Strap On панталонът приляга перфектно към контурите на тялото ви и има отвор с О-пръстен за вибратор или дилдо. Панталоните Strap On са достатъчно удобни и дискретни, за да ги носите през целия ден, което ви позволява да се наслаждавате на чудесно интензивен пегинг или секс с каишка с вашия партньор.

     

    Гамата No Parts включва богата колекция от дилда с каишка, дилда за закачане и подходящи каишки, както и висококачествени колани. Изживейте едно много специално приключение с пегинг сами или с партньора си и намерете своята любима комбинация. No-Parts е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали потребители и се отличава с модерен, привлекателен дизайн.

     

    Издръжливият, подсилен О-пръстен на Strap On Pants се разтяга, за да побере любимия ви вибратор или дилдо. Както начинаещите, така и опитните потребители ще харесат тази лесна за използване каишка. Просто поставете вибратор в каишката и сте готови за работа. Носете ремъка като обикновено бельо за ежедневна употреба или го използвайте с вибратор, който можете просто да прокарате през О-пръстена.

     

    Как да използвам Strap On?

     

    Използването на Strap On е много просто! Просто обуйте панталоните Strap On, плъзнете избрания от вас вибратор през отвора и регулирайте вибратора, така че да прилепне плътно. Сега сексът с пристягане може да започне..

     

    Какво е толкова специалното в този Strap On?

     

    Това голямо усъвършенстване на конвенционалния Strap On е безопасен, много удобен Strap On Slip, който е разработен от специалисти по пегинг. Strap On за мъже и жени има поддържащ, изключително широк колан и е изработен от мек, еластичен материал. С този Strap On ще се забавлявате много в спалнята! Търсите ли промяна на ръководството в леглото или сте по-скоро в настроение за интензивно анално проникване? С тази каишка определено ще се почувствате така, сякаш имате на разположение голям, твърд пенис. Ремъкът е с особено високо качество и може да се носи удобно и безопасно. Просто го изпробвайте!

     

    Какво друго трябва да взема предвид:

     

    Материалът е здрав и добре изработен. О-пръстенът е подходящ за вибратор с диаметър от 3 до 6 см. Уверете се, че вибраторът е с плоска основа, така че да приляга идеално в панталоните с каишка. Моля, имайте предвид обаче, че в комплекта не е включен вибратор. Можете да намерите голям избор от вибратори за панталони с каишка тук (НАТИСНИ ТУК).

     

    Как да почистя No-Parts Strap On?

     

    Просто почистете No-Parts Strap On с вода и мек сапун. За специално почистване използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Strap On се предлага в 3 размера: S = размер 36/38, M = размер 38/40, L = размер 40/42.
    • Може да се използва с вибратор
    • Здрав материал
    • Добре изработен
    • Инструкции за пране: Перете на ръка, не избелвайте, не гладете, не почиствайте в химическо чистене, не сушете в сушилня.
    • Материал: 10% латекс, 60% спандекс, 29% полиестер, 10% найлон

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Оценка 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Оценка 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Оценка 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Напишете свой собствен преглед

            No-Parts - Каишка на панталоните

            No-Parts - Каишка на панталоните

            Дайте на партньора си безпрепятствено и упорито притискане с тези прекрасни панталони с каишка! Това е, което всички в общността на пегинга чакаха! Панталоните Strap On Pants са достатъчно удобни и дискретни, за да ги носите през целия ден, като ви позволяват да се наслаждавате на чудесно интензивен пегинг или секс с каишка с партньора си.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: