От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Каишка на вибратор Каишка на

Бюлетин

Каишка за мъже

Разглезете партньора си или партньорката си напълно без задръжки и постоянно с тази прекрасна каишка за мъже! Това е нещото, което мъжете в общността на пегинга са чакали! Слиповете с каишка от MEO ® се прилепват перфектно към контурите на тялото ви и имат вграден О-пръстен.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Отдайте се на партньора си без ограничения и трайно с тази прекрасна каишка за мъже! Това е, което мъжете в общността на пегинга са чакали! Слиповете с каишка от MEO ® перфектно обгръщат контурите на тялото ви и имат вграден О-пръстен. Достатъчно дискретни са, за да се носят през целия ден, и ви позволяват да се наслаждавате на чудесно интензивен пегинг или страп он секс.

     

    Тази естетическа еволюция на конвенционалния страп он за мъже е безопасен, много удобен за носене страп он слип, създаден от специалисти по пегинг. Модерният слип за мъже има поддържащ, изключително широк колан, изработен е от мека, еластична материя и има вътрешни найлонови ленти за възможно най-добра опора по време на секс с пегинг.

     

    Издръжливият, подсилен О-пръстен на слиповете Strap on се разтяга, за да побере любимия ви вибратор или дилдо. Както начинаещите, така и опитните потребители ще харесат този лесен за използване страп он за мъже.

     

    Просто поставете вибратор в стилната каишка за мъже и сте готови за работа. Дизайнът на боксерките създава готин външен вид, който се допълва само от комфорта на еластичната каишка.

     

     

    Носете каишката за мъже като нормално бельо в ежедневието или я използвайте заедно с вибратор, който можете просто да прокарате през О-пръстена.

     

    Моля, имайте предвид обаче, че вибраторът не е включен в комплекта. Можете да намерите голям избор от дилда с каишка тук (НАТИСНИ ТУК).

     

    Какво е ремък за мъже?

     

     

    Това все още е тема табу: Pegging - И все пак повечето мъже дори не знаят какво пропускат... Не напразно пегингът е една от най-горещите нови тенденции в секса. Strap on , наричан още strap-on dildo, е секс играчка, която може да се използва за различни цели. Между другото, сексът с дилдо с каишка се нарича пегинг. Дилдото обикновено е прикрепено към някакъв вид ремък и е пристегнато около кръста. По този начин вибраторът с каишка се превръща в заместител на пениса. Дилдото с каишка може да се използва и за различни ролеви игри . Този ремък за мъже е идеален за особено възбудени и развратни ролеви игри! Просто го облечете и почувствайте как слиповете с каишка перфектно прилягат към тялото ви.

     

    Как да използвам каишка за мъже?

     

    Използването на каишка за мъже е много лесно! Просто се нахлузете в слиповете с каишка, вкарайте избрания от вас вибратор през отвора и регулирайте вибратора, така че да пасне удобно, но сигурно. Сега сексът с колчета може да започне..

     

    Какво е толкова специалното в този ремък за мъже?

     

    С тази каишка за мъже можете да се забавлявате много! Търсите ли промяна на ръководството в леглото или сте по-скоро в настроение за XL проникване? С тази каишка за мъже определено ще имате усещането, че притежавате твърд пенис. Каишката за мъже е с особено високо качество и може да се носи удобно и безопасно. Просто го изпробвайте!

     

    Как да почиствам тази каишка за мъже?

     

    Просто почистете вибратора с малко мек сапун и топла вода. Ако предпочитате особено щателно почистване, препоръчваме ви да използвате нашия спрей. За слиповете с каишка препоръчваме нежно машинно пране на 30 градуса с мек препарат.

     

    Какво трябва да имам предвид с този страп он за мъже?

     

    Моля, използвайте само лубрикант на водна основа като Aquameo с този страп он за мъже. Лубрикантите, съдържащи силикон, могат да нарушат тъканта на слиповете с каишка.

     

    Повече информация:

     

    • Слипове с каишка
    • Унисекс, за мъже и жени, с каишка
    • Синоними, фрази и сродни думи: strap on, strap on dildo, стимулация на простатата, феминизация, феминизиране, пасивен анален, BOB, pegging, пасивен анален.
    • Материал: 78% найлон, 22% спандекс (слипове) 48% найлон, 35% полиестер, 17% спандекс (колан)
    • Пране: Пране в пералня с мек препарат при 30 градуса. Да не се суши в сушилня.
    • Искате да си купите страп он, strap on или вибратор с каишка? Или пък искате да разширите опита си на strap on, тогава MEO е точното място за вас.
    • Информация за размера: S/M: 28 - 32 талия, L/XL: 32 - 36 талия, XXL/XXXL: 38 - 44 талия
    • Отвор за вибратора: вътрешен диаметър 3,8 см и може да се разширява до 4,5 см.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Оценка 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Каишка за мъже

      Каишка за мъже

      Разглезете партньора си или партньорката си напълно без задръжки и постоянно с тази прекрасна каишка за мъже! Това е нещото, което мъжете в общността на пегинга са чакали! Слиповете с каишка от MEO ® се прилепват перфектно към контурите на тялото ви и имат вграден О-пръстен.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: