От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Реалистичен вибратор с препуциум - 22 см

Кой не обича да се забавлява с истински пенис? Този сензационен дилдо не само изглежда реалистично, но и е изработен от революционен материал и дори има подвижна препуциума. Изживейте едно невероятно реалистично изживяване, което се доближава максимално до истинското.

Повече информация

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Кой не обича да се забавлява с истински пенис? Този сензационен дилдо не само изглежда реалистично, но и е изработен от революционен материал и дори има подвижна препуциума. Изживейте едно невероятно реалистично изживяване, което се доближава максимално до истинското. С усъвършенствания си дизайн и подвижната си препуциумна кожа този вибратор поставя нови стандарти по отношение на реализма. Идеален за всеки, който търси автентично изживяване без партньор.

    Благодарение на иновативната технология с двойна плътност меката кожа се плъзга без усилие по по-твърдия пенис и предлага естествено изживяване, което е много близко до истинското. Дилдото, изработено от висококачествен силикон, впечатлява с реалистичната си повърхност, която се усеща като истинска кожа, и подвижната препуциума, която го прави идеален заместител на истинския пенис - абсолютно уникално дилдо, което не бива да пропускате!

    Реалистичното силиконово дилдо е със засмукваща основа и е съвместимо и с каишка. Силната всмукателна чашка предлага много предимства. На първо място, тя позволява стабилно закрепване към гладки повърхности като плочки, стъкло или ламинат, което дава възможност за безопасна и свободна от ръце употреба. Това е особено полезно, ако искате да имате свободни ръце, за да се насладите на допълнителна стимулация или да използвате вибратора в различни позиции. Освен това основата за засмукване разширява възможностите за творчески сексуални преживявания, тъй като вибраторът може да се използва в различни помещения и сценарии, например в банята. Базата за засмукване често осигурява и съвместимост с ремъци, което го прави идеален за двойки, които искат да опитат смяна на ролите или пегинг. В обобщение, силната основа за засмукване увеличава сексуалната свобода и гъвкавост, като позволява лесна и безопасна употреба в различни среди и ситуации.

    Допълнителна информация:

    • Реалистичен вибратор с препуциум
    • Материал: висококачествен течен силикон, без фталати
    • Технология с двойна плътност за особено реалистично усещане (усеща се като истинска кожа)
    • Със смукателна чашка
    • Съвместим с каишка
    • Предлага се с практична торбичка от плат за дискретно съхранение
    • Размери Обща дължина 22 cm, диаметър 4,5 cm
    • За оптимално изживяване с този реалистичен вибратор препоръчваме лубриканти на водна или хибридна основа, като Aquameo и ManCunt, които са нежни към силиконовия материал и засилват естественото усещане. След употреба вибраторът трябва да се почиства с топла вода и мек сапун. Нашият спрей VERYCLEAN, който е специално разработен за секс играчки, е идеален за цялостно почистване. Просто напръскайте, оставете да подейства за кратко и избършете.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Напишете свой собствен преглед

      Реалистичен вибратор с препуциум - 22 см

      Реалистичен вибратор с препуциум - 22 см

      Кой не обича да се забавлява с истински пенис? Този сензационен дилдо не само изглежда реалистично, но и е изработен от революционен материал и дори има подвижна препуциума. Изживейте едно невероятно реалистично изживяване, което се доближава максимално до истинското.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: