От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula - Бутилка за изстискване

Очаквайте скоро  Оферта

Лубрикантът за фистинг, известен с гладката си консистенция Boy Butter традиционно се продава в буркан. Сега той се предлага от MEO и в практична бутилка за изстискване! Това позволява по-хигиенично дозиране на лубриканта за фистинг и следователно е идеалното решение за всеки, който иска по-голяма хигиена и комфорт при използването му.

Повече информация

Налично скоро

    Повече информация

    Лубрикантът за фистинг, известен с гладката си консистенция Boy Butter традиционно се продава в буркан. Сега той се предлага от MEO и в практична бутилка за изстискване! Това позволява по-хигиенично дозиране на лубриканта за фистинг и следователно е идеалното решение за всеки, който иска по-голяма хигиена и комфорт при използването му. В допълнение Boy Butter в бутилка за изстискване предлага същите доказани предимства като Boy Butter Original Formula - същото качество, нов формат!

    Открийте Boy Butterвисококачествения лубрикант, произведен от растителни масла. Специално разработен за fisting е изключително гладък, сравним с течно масло, и позволява безпроблемно проникване във всички отвори! Обогатен със съставки като кокосово масло и силикон Boy Butter за приятно усещане по време на fisting.

    Незаменим, щом го опознаете: Boy Butter лубрикантът за фистинг, който предефинира всички стандарти!

    Аналният фистинг изисква използването на висококачествен лубрикант като Boy Butter. Без този лубрикант преживяването може да бъде не само неприятно, но и опасно за здравето ви. Това е така, защото за разлика от вагината или устата, анусът не произвежда никакъв естествен лубрикант. Затова лубрикантът е fisting лубрикантът е от съществено значение, за да се сведе до минимум триенето и да се предотвратят евентуални наранявания.

    Boy Butter е отличен лубрикант за анален фистинг. Благодарение на основата си от растително масло той предлага изключително гладка текстура, напомняща разтопено масло. Това позволява гладко плъзгане и същевременно предлага по-голяма безопасност по време на анален фистинг fisting. Освен това кокосовото масло и силиконът във формулата овлажняват и по този начин насърчават еластичността

    Друго предимство на Boy Butter е неговата дълготрайна смазка. За разлика от много други лубриканти, не е необходимо лубрикантът да се нанася постоянно отново по време на по-дълги фистинг сесии, тъй като остава постоянно смазан. Друго решаващо предимство пред други лубриканти на маслена основа е разтворимостта във вода на Boy Butter. Boy Butter поради което може лесно и просто да се измие с топла вода.

    Ще се изумите колко невероятно ефективен е този лубрикант!

    Съставки като кокосово масло и силикон в Boy Butter осигуряват изключителен плъзгащ ефект, който улеснява вкарването на ръката или юмрука в ануса и подобрява усещането. Благодарение на кремообразната си консистенция той не само се нанася лесно, но и се разнася равномерно. За разлика от много други fisting Лубриканти, той остава Boy Butter точно там, където е необходимо, и не капе.

    Защо Boy Butter е вашият нов задължителен лубрикант!

    Original Formula от Boy Butter е формула на основата на кокосово масло, която е хомогенизирана в чудесен кремообразен личен лубрикант. При допир с кожата лубрикантът става прозрачен и впечатлява с дълготрайната си смазка, която по нищо не отстъпва на тази на фистинг лубрикантите на силиконова основа. Boy Butter той се усеща много мек и лек и гарантира оптимално смазване при всяко нанасяне. В допълнение, той е Boy Butter безопасен за консумация, нетоксичен и може лесно да се отстрани от кожата и текстила с вода. Независимо дали става въпрос за релаксиращи масажи или за всякакви анални удоволствия - той винаги е правилният избор Boy Butter винаги е правилният избор.

    Boy Butter в бутилката за изстискване с един поглед:

    • 100% растителна основа и веган.
    • Супер гладка, идеална за фистинг дейности.
    • Лесен за почистване - разтворим във вода, въпреки че е на маслена основа.
    • Дълготраен лубрикиращ ефект.
    • Подхранващи съставки като кокосово масло и силикон глезят кожата.
    • Не е съвместим с латексови презервативи.
    • Подходящ за консумация и не съдържа токсини.
    • Съвместим със силиконови секс играчки.
    • Идеален за всички форми на анален секс.
    • Произведено в САЩ от висококачествени, естествени съставки.


    Какво прави Boy Butter толкова специален? Въпреки че е на маслена основа Boy Butter е водоразтворим и следователно може лесно да се изплакне с топла вода. Но внимавайте! Boy Butter не е съвместим с презервативи. Ако цените безопасния секс, препоръчваме Aquameo, лубрикант на водна основа.

    Повече информация:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • В практична бутилка с преса за изстискване
    • Предлага се в 3 размера: Boy Butter Оригинален 266 ml / 9 fl.oz. и Boy Butter Original 739 ml / 25 фл.унции.
    • Забележка: Boy Butter не е съвместим с латексови презервативи, но може да се използва с презервативи от други материали.
    • Съставки (INCI): Частично хидрогенирани растителни масла, глицерин, полисорбат 60, токоферил ацетат, глицерил стеарат, фенил триметикон.
    • Всички Boy Butter Продукти са отговорно произведени от най-висококачествени, естествени и вегански съставки.
    • Произведено в САЩ.
    • MEO и Boy Butter са две добре познати марки в областта на лубрикантите и сексуалното здраве. И двете компании предлагат разнообразни продукти, включително лубриканти на маслена и водна основа, като напр Boy Butter и Aquameo.
    • MEO и дължат репутацията си на Boy Butter не само на високото качество на своите продукти, но и на ангажимента си към безопасността на продуктите и удовлетвореността на клиентите. Компаниите са наясно със специалните нужди на своите клиенти, което намира отражение в разнообразието от продукти, които предлагат.
    • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Cool

    Très bon produit

      Оценка 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Оценка 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Напишете свой собствен преглед

          Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula - Бутилка за изстискване

          Boy Butter Лубрикант за фистинг - Original Formula - Бутилка за изстискване

          Лубрикантът за фистинг, известен с гладката си консистенция Boy Butter традиционно се продава в буркан. Сега той се предлага от MEO и в практична бутилка за изстискване! Това позволява по-хигиенично дозиране на лубриканта за фистинг и следователно е идеалното решение за всеки, който иска по-голяма хигиена и комфорт при използването му.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          19 други артикули от същата категория: