От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Тапи за пенис

Бюлетин

Alphamale - COCKTRAINER™ - Пенис щепсел

Alphamale COCKTRAINER™ е персонален тренировъчен уред за разширяване на уретрата с цел сексуална стимулация. Предлага се в три размера, пенис тапата е вратата към нови еротични усещания и по-интензивно сексуално изживяване, самостоятелно или в двойка.

Повече информация

на разположение

Повече информация

Alphamale COCKTRAINER™ е персонален уред за обучение за разширяване на уретрата с цел сексуална стимулация. Предлаган в три размера, пенис тапата е вратата към нови еротични усещания и по-интензивно сексуално изживяване, самостоятелно или в двойка.

Всяка от тези пенис тапи е дълга приблизително 123 мм и сегментирана, с нарастващ диаметър, за да позволи постепенно и безопасно разширяване. Независимо дали сте начинаещ или напреднал в техниката на разширяване на уретрата, в MEO всеки ще намери подходящата за него пенис тапа:

  • Размер S започва от диаметър 3 мм и нараства до 10 мм.
  • Размер М позволява разширяване от 6 до 13 мм.
  • Размер L е за по-опитните от вас с диаметър от 9 мм до 16 мм.


Благодарение на лазерната маркировка върху всеки сегмент на пенис тапата може лесно да се проследи напредъкът на разширяването.

Всяка пенис тапа е изработена от висококачествена неръждаема стомана, силно полирана за гладка, хигиенична и лесна за почистване повърхност. Подвижният пръстен в края на пенисния щепсел осигурява не само лесно боравене, но и допълнителна безопасност по време на употреба. По принцип трябва да започнете бавно, да обръщате внимание на тялото си и постепенно да увеличавате размера, за да постигнете възможно най-доброто изживяване с пенис щепсела.

Моля, обърнете внимание на следните инструкции за безопасно и приятно изживяване: Преди и след употреба е важно да дезинфекцирате пенис щепсела с нашия INSTACLEAN спрей. Хигиената е основното и най-важното при използването на Urethral Play. За поставяне препоръчваме нашия специално разработен лубрикант VeryDeep. Той осигурява нежно поставяне на пенис щепсела, което е особено важно в тази чувствителна зона.

Alphamale COCKTRAINER™ е нещо повече от секс играчка, той е пътеводител на едно ново измерение на сексуалността. Открийте дълбините на своето удоволствие с този пенис щепсел - прецизно и безопасно.

Повече подробности:

  • Alphamale - COCKTRAINER™ - пенис тапа
  • Материал: неръждаема стомана
  • Лично "тренировъчно устройство" от Alphamale за разширяване на уретрата.
  • Три пенис тапи с различна дебелина, всяка с дължина 123 мм, сегментирани, с нарастващ диаметър.
  • Размер S: 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 7 мм, 8 мм, 9 мм и 10 мм диаметър.
  • Размер M: диаметър 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm и 13 mm.
  • Размер L: диаметър 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm и 16 mm.
  • Скала на размера: Диаметърът е обозначен на всеки сегмент чрез лазерно етикетиране.
  • В края на пенисната запушалка от неръждаема стомана има (подвижен) пръстен.
  • Висококачествена и прецизна изработка, полиран.
  • Предупреждение: Уретралната стимулация крие рискове. Започнете бавно, винаги използвайте подходящи лубриканти и поддържайте аксесоарите стерилни.
  • Alphamale COCKTRAINER™ е предназначен предимно за мъжката анатомия и стимулиране на мъжката уретра, тъй като пенис запушалката е специално проектирана за поставяне в мъжката уретра. Разтягането и стимулирането на уретрата е практика, която е разпространена предимно при мъжете поради по-дългата и права структура на тяхната уретра. Жените имат много по-къса и различно оформена уретра, което прави използването на продукти като Alphamale Urethral Trainer по-сложно и по-рядко срещано при жените. Въпреки че стимулацията на уретрата е възможна и при жените, тя изисква инструменти, специално разработени за женската анатомия, които да отговарят на специалните нужди и изисквания за безопасност. Ако жените се интересуват от стимулация на уретрата, важно е да използват продукти, предназначени специално за женската анатомия, за да се сведат до минимум рисковете и да се осигури безопасно и приятно преживяване.
  • MEO и Alphamale са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

 

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Alphamale - COCKTRAINER™ - Пенис щепсел

Alphamale - COCKTRAINER™ - Пенис щепсел

Alphamale COCKTRAINER™ е персонален тренировъчен уред за разширяване на уретрата с цел сексуална стимулация. Предлага се в три размера, пенис тапата е вратата към нови еротични усещания и по-интензивно сексуално изживяване, самостоятелно или в двойка.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: