От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Тапи за пенис

Бюлетин

Alphamale Щепсел за пенис COCKSHOWER™

С пенис щепсела COCKSHOWER™ от Alphamale можете да изпитате напълно нов вид мастурбация. За мъжете, които искат да изследват и да се насладят на интензивното усещане от стимулацията на уретрата, този технически шедьовър сред пенис тапите е идеален.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    С тапата за пенис COCKSHOWER от Alphamale можете да изпитате напълно нов вид мастурбация. За мъжете, които искат да изследват и да се насладят на интензивното усещане от стимулацията на уретрата, този технически шедьовър сред пенис щепселите е идеален.

    Снабден с изтънчена капачка от неръждаема стомана, която обгръща главичката, този пенис щепсел предлага не само естетическо подобрение, но и практически функции. Проходният отвор в тапата за пенис позволява уриниране и еякулация по време на употреба, като осигурява безпроблемно и непрекъснато удоволствие по време на уретралната стимулация.

    Тази тапа за пенис, известна още като фонтан за сперма или урина, дължи името си на уникалния си дизайн, който позволява на урината или спермата да преминават през тапата за пенис и отворите в капачката. Тази пропускливост на течностите създава визуално поразително явление, подобно на фонтан при уриниране или еякулация. Дизайнът на тапата дава възможност да се манипулира и да се изпита естественото протичане на тези телесни течности по начин, който не би бил възможен без тапата за пенис.

    Проходният отвор в центъра на тапата за пенис не само предлага хигиенни предимства, като улеснява почистването и предотвратява инфекциите, но и превръща иначе нормалните телесни функции в уникално еротично преживяване. Визуалната и физическата стимулация, която се получава при използването на този пенис щепсел, може да бъде вълнуващо допълнение към сексуалните практики на много хора.

    Друго предимство на пенис щепсела е неговата специална форма. Проектиран да стимулира уретрата по уникален начин, пенис щепселът има различни форми и диаметри по цялата си дължина. Те гарантират, че пенис запушалката седи абсолютно сигурно, не може да се изплъзне и в същото време осигурява спиращо дъха удоволствие. Стимулирането на уретрата е изкуство само по себе си и с този пенис щепсел можете да откриете всеки нюанс на това чувствено удоволствие.

    Моля, обърнете внимание на следните инструкции за безопасно и приятно изживяване: Преди и след употреба е важно да дезинфекцирате пенис щепсела с нашия спрей INSTACLEAN. Хигиената е основното и най-важното при използването на Urethral Play. За поставяне препоръчваме нашия специално разработен лубрикант VeryDeep. Той гарантира, че пенис щепселът се вкарва нежно, което е особено важно в тази чувствителна зона.

    Този пенис щепсел открива нови измерения на удоволствието. Той предлага не само уникални усещания, но и свободата да се наслаждавате на стимулацията на уретрата без прекъсване.

    Повече подробности:

    • Тапа за пенис Alphamale
    • Материал: неръждаема стомана
    • Размери: Диаметър на капачката за главичката приблизително 30 мм. Диаметър на отвора през тапата за пенис приблизително 3 мм.
    • Размер S: обща дължина приблизително 43 mm, диаметър от 6 mm до 9 mm. Тегло 11 грама.
    • Размер M: обща дължина около 53 мм, диаметър от 7 мм до 9 мм. Тегло 12 грама.
    • Размер L: Обща дължина около 63 мм, диаметър от 8 мм до 9 мм. Тегло 13 грама.
    • Предупреждение: Уретралната стимулация крие рискове. Започнете бавно, винаги използвайте подходящи лубриканти и поддържайте всички аксесоари стерилни.
    • MEO и Alphamale са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Alphamale Щепсел за пенис COCKSHOWER™

    Alphamale Щепсел за пенис COCKSHOWER™

    С пенис щепсела COCKSHOWER™ от Alphamale можете да изпитате напълно нов вид мастурбация. За мъжете, които искат да изследват и да се насладят на интензивното усещане от стимулацията на уретрата, този технически шедьовър сред пенис тапите е идеален.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: