От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Тапи за пенис

Бюлетин

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Най-доброто стимулиране на уретрата и продължително обучение за разширяване на уретрата се обещава с нашия тапицер за пенис Tailbone "Alpha" sonde.

Повече информация

1147/00

на разположение

    Повече информация

    Най-добрата стимулация на уретрата и трайна тренировка за разширяване на уретрата се обещават от нашия тапицерски свещник за уретера "Alpha" sonde.

     

    Нашият пенис щепсел има дължина за поставяне от приблизително 120 мм и максимален диаметър от 10 мм. Изработен е от високо полирана неръждаема стомана, без съдържание на никел.

     

    Подвижният пръстен не само предпазва пенис запушалката от приплъзване и гарантира максимална безопасност по време на употреба. Той може да се използва и като "пръстен за главичката". Вътрешният диаметър е приблизително 27,5 mm. Пръстенът се поставя около ръба на главичката и пенис запушалката се вкарва в уретрата. По този начин пенис тапата е прекрасно бижу с възбуждащ ефект.

     

    Инструкции за употреба:

     

    Употреба на sondes или пенис тапа трябва да се извършва внимателно и съвестно. Хигиената и лубрикантът са от съществено значение. Уретрата е заобиколена от многобройни мускули и нерви, поради което е толкова чувствителна и чудесно възбудима.

     

    Преди употреба пенис тапата трябва да се почисти и дезинфекцира с подходящ, щадящ кожата препарат. Лубрикантът трябва да се нанася в голямо количество, за да не се увреди чувствителната уретра. За тази цел препоръчваме нашите продукти VERYCLEAN Spray и VERYDEEP Lubricant.

     

    Идеи за игра:

     

    Защо пенисът на партньора ви винаги трябва да бъде глезен само отвън? Той ще стене от удоволствие, ако бъде стимулиран и отвътре с подходяща пенис тапа! След поставянето на по-дълъг разширител, главичката се целува, разтрива се, валът на пениса се омесва и се огъва срещу вътрешното съпротивление на пръчката.

     

    Ограничението и обвързването са достатъчно възбуждащи за повечето мъже. Ако в допълнение и неочаквано за партньорката се въведе един от нашите пенис тапи или sondes, сърцето на беззащитния мъж веднага бие по-бързо ... Той едва ли ще успее да се сдържи от възбудаһттр://.....

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Напишете свой собствен преглед

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Най-доброто стимулиране на уретрата и продължително обучение за разширяване на уретрата се обещава с нашия тапицер за пенис Tailbone "Alpha" sonde.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: