От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ръкави и калъфи за пенис

Бюлетин

Удължаване на ръкава на пениса + мастурбатор 2 в 1

Има много мастурбатори и обвивки за пенис, но този продукт е истинската сделка! Той съчетава възбуждащите предимства на две секс играчки! Възхитително стегнат и винаги готов, този реалистично оформен пенис ръкав е перфектният мастурбатор за мъже, а също така, ако е необходимо, удължаване на пениса, за което партньорът ви винаги е копнял.

Повече информация

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Има много мастурбатори и обвивки за пенис, но този продукт е истинската сделка! Той съчетава възбуждащите предимства на две секс играчки! Възхитително стегнат и винаги готов, този реалистично оформен пенис ръкав е перфектният мастурбатор за мъже, а също и пенис удължител, за който партньорът ви винаги е копнял.

     

    Използвайте този мултиталант като свое лично чудодейно оръжие, като поставите включения в комплекта Bullet вибратор (вибриращо яйце) в предвидения отвор. Сега всичко, което трябва да направите, е да се плъзнете в оцветения в цвят на кожа и стегнат, мек отвор и да се оставите да бъдете поглезени с натискането на един бутон.

     

    Материалът, много наподобяващ кожа, гарантира, че почти няма да усетите разлика с истинската кожа. Отвътре ви очаква вълнуваща структура с жлебове, за да ви доведе до оргазъм, тласък след тласък. Благодарение на структурата от външната страна, тази секс играчка лежи удобно и в ръката ви.

     

    Убеждава като ръкав за пенис! Поглезете партньора си с дебел член:

     

    За уголемяване или удебеляване на пениса, просто нанесете нашия лубрикант STROKE от вътрешната страна на ръкава за пенис, нахлузете го върху пениса и се насладете на плътното прилепване. Пенисът ви вече е с 8 см по-дълъг и има диаметър на запълване до 5 см. Тази пухкава жилеста пенис обвивка е абсолютно обогатяване на сексуалния ви живот. Партньорката ви веднага ще усети структурата на стимулация и ще изпита безкрайни оргазми благодарение на наистина големия пенис. Пенис ножницата, изработена от еластичен, хлъзгав материал, също така осигурява още по-голяма издръжливост по време на секс благодарение на плътното си прилепване.

     

    Вълнува като мастурбатор! Изживейте екстремни оргазми по време на солов секс:

     

    Разтегливият пенис ръкав е чудесно подходящ и като мастурбатор за вълнуващи ръкостискания. Лесният за хващане ръкав за пенис е приятно разтеглив, но не губи твърдостта си дори при многократна употреба, така че можете да му се наслаждавате дълго време. Ако винаги сте мечтали да поглезите стегнато дупе, сега имате възможност.

     

    На какво трябва да обърна внимание при използването на ръкава за пенис?

     

    Въпреки че пенис ръкавът е затворен, той не е заместител на презерватива. Контрацепцията и защитата от болести, предавани по полов път, не са възможни с ръкава за пенис от MEO®.

     

    Материал и грижи за пенис ръкава:

     

    Този пенис ръкав е изработен от TPR и е особено мек. Материалът не съдържа фталати и е естествено без мирис. Благодарение на меката си текстура TPR е много подобен на човешката кожа и по този начин ви предлага реалистично изживяване по време на секс. За максимално забавление препоръчваме да използвате нашия лубрикант STROKE. Ако искате да почистите играчката, можете да го направите с вода и мек сапун, а след това да използвате нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Пенис ръкав "Удължител за пенис 2 в 1 + мастурбатор",
    • Реалистично копие на пениса като захват, еластичен ръкав за пенис.
    • Употреба: За възбуждащо ръкостискане като мастурбатор или като удължител за уголемяване на пениса
    • Разкоства по време на секс с характерната си повърхностна структура и по време на мастурбация с разнообразната си вътрешна структура.
    • Материал, наподобяващ кожа (Nature Skin)! Изглежда и се усеща като истинска кожа.
    • Лесен за използване: пенис ръкавът е много разтеглив, без да губи своята твърдост.
    • Издръжливост: Поддържа ерекцията чрез плътно прилепване.
    • Материал: TPR
    • Тегло: 430 г
    • Bullet Вибриращото яйце изисква 3 батерии LR41

     

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Оценка 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Удължаване на ръкава на пениса + мастурбатор 2 в 1

      Удължаване на ръкава на пениса + мастурбатор 2 в 1

      Има много мастурбатори и обвивки за пенис, но този продукт е истинската сделка! Той съчетава възбуждащите предимства на две секс играчки! Възхитително стегнат и винаги готов, този реалистично оформен пенис ръкав е перфектният мастурбатор за мъже, а също така, ако е необходимо, удължаване на пениса, за което партньорът ви винаги е копнял.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      17 други артикули от същата категория: