От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ръкави и калъфи за пенис

Бюлетин

Performance Maxx™ - реалистичен пенис удължител 18,5 см - кафяв

Сайтът Performance Maxx™ Life-Like Extension е реалистичен пенис удължител или пенис ръкав и гарантира сексуално преживяване, което вие и вашият партньор никога няма да забравите.

Повече информация

3636/00

на разположение

Повече информация

Сайтът Performance Maxx™ Life-Like Extension е реалистичен пенис удължител или пенис ръкав и гарантира сексуално преживяване, което вие и вашият партньор никога няма да забравите. С този иновативен пенис ръкав от САЩ не само си осигурявате впечатляваща, по-твърда и по-дълготрайна ерекция, но и увеличавате усещането за удоволствие и за двамата до огромно ниво.

С Performance Maxx™ Life-Like Extension можете да представите пениса си по-впечатляващо от всякога!

Достатъчно ли ви е скучният секс и искате да опитате нещо ново в спалнята? Тогава Performance Maxx™ Life-Like Extension е точното нещо за вас. С този пенис ръкав не само уголемявате пениса си, но и осигурявате по-интензивно и по-дълготрайно сексуално удоволствие за вас и партньора ви.

Той е много лесен за използване: просто издърпайте ръкава върху пениса си и се наслаждавайте веднага Performance Maxx™ Life-Like Extension върху пениса и веднага се насладете на допълнителния обем и впечатляващата дължина. Интегрираният, еластичен пръстен осигурява място за тестисите, осигурява перфектен комфорт и спомага за огромно увеличаване на сексуалната издръжливост.

Защо мъжете и жените обичат Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Истинското предимство на пенис ръкавите като Performance Maxx™ Life-Like Extension? Пенис ръкавът не само ви дава повече увереност по време на секс, но и превръща обикновения секс в екстатично и интензивно преживяване. Усещането, че прониквате по-дълбоко, по-силно и за по-дълго, ще революционизира сексуалния ви живот.

Представете си: С Performance Maxx™ Life-Like Extension всяко докосване и всяко проникване в партньора ви се превръща в напълно ново и интензивно преживяване. А с дължина от приблизително 18,5 см и диаметър от приблизително 4,5 см гарантирано ще оставите незабравимо впечатление!

Нашите супер-еластични Performance Maxx™ Life-Like Extension се адаптира без усилие към всеки размер на пениса и е лесен за използване. Висококачественият Liquid Silicone, разбира се, е без мирис, без фталати и лесен за почистване.

Съвети за употреба:

За оптимално изживяване и за да не повредите тази висококачествена секс играчка, препоръчваме да използвате лубриканти на водна основа, например нашите изпитани лубриканти Aquameo или Alphamale Aqua. За да направите вкарването в ануса на партньора си по-удобно, малко Analforte спрей може да ви помогне да намалите чувствителността на ануса.

Грижата и почистването на секс играчката са лесни: просто почистете след употреба с топла вода и мек сапун или нашия VERYCLEAN спрей.

Допълнителна информация:

  • Performance Maxx™ реалистичен пенис удължител 18,5 см
  • Цвят: кафяв
  • Размери: 12,75 см (вътрешна дължина) и 3,75 см (вътрешен диаметър), 18,5 x 4,5 см (външни размери)
  • Материал: силикон, без фталати
  • Aquameo, Analforte, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Performance Maxx™ - реалистичен пенис удължител 18,5 см - кафяв

Performance Maxx™ - реалистичен пенис удължител 18,5 см - кафяв

Сайтът Performance Maxx™ Life-Like Extension е реалистичен пенис удължител или пенис ръкав и гарантира сексуално преживяване, което вие и вашият партньор никога няма да забравите.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

17 други артикули от същата категория: