От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Скоби за зърна

Бюлетин

Sadomaso - Скоби за нипели със свързваща верига

Нашите скоби за зърната Sadomaso са очарователен аксесоар за BDSM играчки, който осигурява интензивна и уникална стимулация на зърната. Те са проектирани да притискат зърната, създавайки смесица от болка и удоволствие, която може да засили усещанията по време на секс или BDSM сесия.

Повече информация

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

Повече информация

Нашите скоби за зърната Sadomaso са очарователен аксесоар за BDSM играчки, който осигурява интензивна и уникална стимулация на зърната. Те са предназначени да притискат зърната, създавайки смесица от болка и удоволствие, която може да засили усещанията по време на секс или BDSM сесия. Специалната характеристика на нашите щипки за зърна Sadomaso е способността им да увеличават притока на кръв към зърната чрез контролирана сила на притискане, което води до повишена чувствителност и по-интензивни усещания.

Специални характеристики като покритите с винил повърхности за притискане, регулируемата сила на притискане и свързващата верижка увеличават комфорта и гъвкавостта на нашите висококачествени щипки за зърна:

  • Покрити с винил стягащи повърхности: Тази характеристика осигурява по-гладко прилагане на щипките за зърна. Виниловото покритие предпазва чувствителната кожа на зърната от директен контакт с метала и свежда до минимум риска от нараняване. Това прави прилагането по-удобно и по-безопасно, особено за начинаещи или хора с чувствителна кожа.
  • Регулируема сила на притискане: Възможността за регулиране на силата на притискане е решаващо предимство, тъй като интензивността може да се променя в зависимост от личните предпочитания. Начинаещите могат да започнат с лека сила на притискане, докато опитните потребители могат да увеличат интензивността, за да постигнат по-силно усещане. Тази адаптивност прави скобите за зърна MEO универсален аксесоар, който може да се персонализира според различните настроения и предпочитания.
  • Свързваща верижка: Свързващата верижка между щипките за зърна е не само визуално привлекателна, но и открива допълнителни възможности. Чрез внимателно издърпване на верижката може да се променя натискът върху зърната и съответно интензивността на усещанията. Като алтернатива към свързващата верижка могат да се прикрепят допълнителни тежести. Освен това свързващата верижка позволява на доминиращия партньор допълнителен контрол (от нежен до силен) върху стимулацията на зърната по време на BDSM сесия.


Като цяло тези скоби за зърна предлагат вълнуващ начин за подобряване на сексуалния живот чрез създаване на баланс между болка и удоволствие, който може да доведе до по-интензивни кулминации.

Повече информация:

  • Скоби за зърна със свързваща верига
  • Материал: Алуминий, гума, неръждаема стомана
  • Размери: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Тегло: приблизително 40 грама
  • Когато използвате скоби за зърна в контекста на BDSM, е важно винаги да обръщате внимание на безопасността и взаимното уважение. Скобите за зърна могат да предизвикат интензивни чувства, така че винаги трябва да се осигурява безопасна, консенсусна и информирана среда. Комуникацията е от ключово значение: Уверете се, че всички участници ясно определят границите и сигналите си, особено когато става въпрос за праговете на болка. Винаги започвайте бавно и увеличавайте интензивността само ако всички участници искат това. Наблюдавайте реакциите на тялото, за да избегнете свръхчувствителност или евентуално нараняване. От съществено значение е съгласуваната безопасна дума или сигнал за незабавно прекратяване на всички дейности. Не забравяйте, че благополучието и съгласието на всички участници винаги трябва да са на първо място.
  • Почиствайте преди и след всяка употреба със спрей INSTACLEAN от MEO.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Sadomaso - Скоби за нипели със свързваща верига

Sadomaso - Скоби за нипели със свързваща верига

Нашите скоби за зърната Sadomaso са очарователен аксесоар за BDSM играчки, който осигурява интензивна и уникална стимулация на зърната. Те са проектирани да притискат зърната, създавайки смесица от болка и удоволствие, която може да засили усещанията по време на секс или BDSM сесия.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: