От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Каишка на вибратор Каишка на

Бюлетин

Двоен Penetrator с вибрация

Тайната на успеха на двойния пенетратор се крие в перфектната комбинация от функционалност и удоволствие: Вграденият пенис пръстен осигурява допълнителна опора, удължава ерекцията и увеличава сексуалната издръжливост, докато ергономичният вибриращ вибратор осигурява целенасочена стимулация на G-точката и простатата.

Повече информация

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С тази изобретателна секс играчка можете да се насладите на двойно проникване докрай! Този висококачествен Penetrator е комбинация от вибриращ реалистичен вибратор и удобен пенис ринг, който обгръща както пениса, така и тестисите. С 10 спиращи дъха вибрационни функции, от нежно пулсиращи до спиращи дъха силни вибрации, този двоен Penetrator предлага всичко, което бихте могли да искате за неограничено анално или вагинално удоволствие.

    Тайната на успеха на двойния пенетратор се крие в перфектната комбинация от функционалност и удоволствие: Вграденият пенис пръстен осигурява допълнителна опора, удължава ерекцията и увеличава сексуалната издръжливост, докато ергономично оформеният вибриращ вибратор осигурява целенасочена стимулация на G-точката и простатата. Тази секс играчка е не само ключът към по-интензивно удоволствие по време на двойно проникване, но и начин да изведете преживяването с партньора си на ново ниво.

    Dual Penetrator е специално разработен, за да превърне най-накрая фантазията за двойно проникване - едновременното проникване на два пениса - в реалност, и се характеризира с реалистична текстура и форма. Гъвкавите, но твърди пръстени прилягат идеално и не само гарантират, че вибраторът не се изплъзва, но и че е много удобен за носене.

    Съвети за още по-реалистично удоволствие:

    Използването на нашия хибриден лубрикант ManCunt, който по вид и консистенция е моделиран като истинска сперма, предлага изключително реалистично изживяване, което издига използването на Dual Penetrator на съвсем ново ниво. Уникалната комбинация от съставки на водна и силиконова основа осигурява дълготрайно смазване, без да става лепкава или да изсъхва бързо. Лубрикантът е идеален за всички, които ценят автентичното усещане и същевременно ценят безопасността и комфорта, тъй като е подходящ и за чувствителна кожа.

    Грижата за двойния пенетратор и почистването му са много лесни: просто го почистете след употреба с топла вода и мек сапун или с нашия VERYCLEAN спрей.

    Допълнителна информация:

    • Двоен пенетратор с вибрация
    • Перфектната секс играчка за двойно проникване.
    • Може да се използва вагинално и анално.
    • Размери: 14 x 3,25 cm (вибратор) | 3,25 cm (диаметър на пръстена на пениса) | 3,75 cm (диаметър на пръстена на скротума)
    • 10 функции за интензивна вибрация, пулсация и ескалация
    • Материал: Liquid Silicone (мек, еластичен, издръжлив и водоустойчив)
    • Вграден пръстен за скротума за допълнителна опора
    • Модерен чип с памет, който припомня последната използвана функция
    • Заключване за безопасност - натиснете и задръжте за 3 секунди, за да включите и изключите.
    • Зарежда се чрез USB - включен кабел за зареждане.
    • Зарежда се напълно за 1,5 часа.
    • Работи 60 минути на високо ниво и 90 минути на ниско ниво.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Оценка 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Напишете свой собствен преглед

        Двоен Penetrator с вибрация

        Двоен Penetrator с вибрация

        Тайната на успеха на двойния пенетратор се крие в перфектната комбинация от функционалност и удоволствие: Вграденият пенис пръстен осигурява допълнителна опора, удължава ерекцията и увеличава сексуалната издръжливост, докато ергономичният вибриращ вибратор осигурява целенасочена стимулация на G-точката и простатата.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: