От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Върколак дилдо

Това не е просто мит, защото този вибратор за върколаци действително ще вдъхне живот на вашите мрачни, анималистични фантазии! Дългият 27 см, черно-червен вибратор е снабден и с очарователни вълчи детайли. Нашата дума е: това чудовище ще ви накара да виете на Луната!

Повече информация

3078/00

Налично скоро

    Повече информация

    Това не е просто мит, защото този вибратор за върколаци действително ще вдъхне живот на вашите мрачни, анималистични фантазии! Нашият звероподобен вибратор е изработен от висококачествен, гъвкав, ръчно отлят и закален в платина силикон. Впечатляващ вибратор, който ще усетите наистина интензивно във вас: С вълнуващата си текстура, многото жлебове и вени по ствола, той ще зарадва всеки, който обича бавното, мощно проникване с много триене. Дългият 27 см, черно-червен вибратор има и очарователни вълчи детайли. Нашата дума за това: Това чудовище ще ви накара да виете на Луната!

     

    Какво прави този вибратор толкова специален?

     

    Дилдото е съвместимо с патентованата система Vac-U-Lock на Doc Johnson и може да се използва с каишка, аксесоари Hung System или нашата машина за чукане. Дилдото е гъвкаво, но достатъчно твърдо, за да достигне до всяко място дълбоко във вас! Той наистина прави всичко и е подходящ за всяка сексуална вариация. Малко спрей Extremeo ще улесни вкарването!

     

    Какво е Vac U Lock?

     

    Много е лесно да се обясни, защото всъщност е точно както вкъщи - щепселът се поставя в контакта! Където "щепселът" е адаптерният щепсел на аксесоара, а "гнездото" е профилираният отвор от долната страна на вибратора. Системата Vac-U-Lock означава взаимозаменяема система, при която различни вибратори могат лесно и бързо да се комбинират с аксесоар Vac-U-Lock. Тази система се използва за много вибратори, секс играчки и аксесоари, напр. също и за машини за чукане, но също и за други практични аксесоари (каишки, колани, дръжки за вибратори, свързващи тапи, вендузи, вибрационни двигатели и т.н.). И защо? Защото комбинирането на различни играчки и аксесоари е много практично и рентабилно и ви спестява много пари.

     

    Материал и грижи:

     

    Този вибратор е изработен от висококачествен силикон. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това винилът, който използваме, е много стабилен, така че вашият вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате продукта с мек сапун и вода. За цялостно почистване обаче ви препоръчваме редовно да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Дилдо
    • Материал: Силикон, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти на водна основа Alphamale Aqua и Aquameo.
    • Почистване: Топла вода и нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN
    • Нашият спрей EXTREMEO отпуска сфинктера ви и улеснява поставянето.
    • Серията Vac-U-Lock включва широка гама от съвместими вибратори или анални тапи и подходящи аксесоари.
    • Съвместими с Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System и HiSmith, както и с много други марки.
    • Vac U Lock™ е търговска марка на Doc Johnson.
    • Размери: Дължина 26,6 см, дължина за поставяне 20,3 см, диаметър около 5 см.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Върколак дилдо

    Върколак дилдо

    Това не е просто мит, защото този вибратор за върколаци действително ще вдъхне живот на вашите мрачни, анималистични фантазии! Дългият 27 см, черно-червен вибратор е снабден и с очарователни вълчи детайли. Нашата дума е: това чудовище ще ви накара да виете на Луната!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: