От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс slings и любовни колебания

Бюлетин

Мобилна рамка sling в червено

Виждали сте sling в тъмната стаичка, в клуба или в по-твърдо порно и винаги сте си мечтали сами да лежите в sling? С нашия мобилен sling стелаж можете да сбъднете тези мечти за по-малко от 5 минути!

Повече информация

3019/00

899,90 €


-200,00 €

699,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Виждали сте sling в тъмната стаичка, в клуба или в по-твърдо порно и винаги сте си мечтали сами да легнете в sling? С нашата мобилна sling рамка можете да сбъднете тези мечти за по-малко от 5 минути! Масивната рама с кръстосани прашки е подходяща за голямо разнообразие от slings от MEO, както за slings с 4-точково, така и с 5-точково окачване.

     

    3011 Сексът в sling може да бъде толкова невероятно възбуждащ! Можете да разкриете дупето си пред партньора си по много по-очевиден и приканващ начин и той да проникне във вас още по-дълбоко. Искате всичко това, но никога не сте искали да поставите sling на тавана си? Тогава нашият мобилен sling стелаж е точно това нещо за вас! Нашият мобилен sling стелаж се монтира за по-малко от 5 минути и е подходящ за голямо разнообразие от slings от MEO, както за slings с 4-точково, така и за 5-точково окачване.

     

    Акценти:

     

    • Мобилна рамка за sling.
    • Можете да се качите в прашката за нула време, без да полагате много усилия!
    • Масивна стоманена рамка за безопасна употреба дори по време на тежък секс.
    • Бързо и дискретно съхранение.
    • Абсолютно приспособима: С 14 точки за закрепване, към които можете да прикрепите 4- или 5-точков слинг.
    • Качество, произведено в Европа: Висококачествена рамка с кръстосани точки, изработена от стомана.
    • Не е необходим сложен монтаж на стена или таван!
    • Може да се използва навсякъде и да се поставя свободно в помещението!
    • Бърз и лесен монтаж (< 5 минути).

     

    Какво е специалното в рамката sling?

     

    Ако не искате да закрепвате sling към тавана на спалнята си, нашата практична рамка sling е идеалният избор. За по-малко от 5 минути мобилната рамка sling е готова за употреба! Рамката е изработена от прахово боядисана стомана с дебелина 25 мм и може да бъде сглобена без инструменти за по-малко от 5 минути. Освен това нашата рамка sling е абсолютно адаптивна благодарение на 14-те точки за закрепване, към които можете да прикрепите своя 4- или 5-точков ремък. Рамката е изключително прецизно изработена и много здрава, за да може да носи товари до 140 kg. Рамката е с размери 142 cm x 110 cm и височина 195 cm. Тя може да се съхранява в собствената си здрава чанта за носене, която е дълга само 105 см, и може да се транспортира удобно от едно място на употреба до друго или да се съхранява дискретно в шкафа след употреба.

     

    Какви аксесоари се препоръчват:

     

    За да се съчетаете с нашата мобилна рамка sling, в MEO ще намерите голям избор от slings, изработени от кожа, гума или платно. Предлагаме и широка гама от аксесоари: С нашата мека кожена възглавничка можете да увеличите комфорта при лежане в sling, а примките за крака, изработени от кожа или гума, ви позволяват да държите краката си разтворени в спокойно положение. Огледалото, което можете да прикрепите към горната част на рамката на прашката, също ще ви служи добре, тъй като ви позволява да наблюдавате всичко до последния детайл. Освен добър fisting Крем като LETS'S FUCK и латексови ръкавици, нашите специални белезници също могат да бъдат чудесно допълнение. Освен това MEO ® ви предлага още много аксесоари, като вериги, стойка за шибана машина, държач за ръкавици или държач за Crisco. Обичаме и така наречените "Фетиш подложки". Тези подложки са силно абсорбиращи влагата подложки и се поставят под slings. Те са изключително популярни в BDSM общността, тъй като гарантират неограничено забавление по време на секс на sling, защото надеждно абсорбират всички възникнали течности. Между другото, знаехте ли, че можете да комбинирате нашия стелаж за прашки и с нашата пейка за чукане в стил "куче" или с нашата дъска sling? Така че какво чакате...?

     

    Повече информация:

     

    • Мобилна рамка за sling
    • Стоманена рамка за прашки
    • Материал: стомана, прахово боядисана
    • Мобилна рамка за кръстосани точки, изработена от стомана
    • Без сложен монтаж на тавана
    • Може да се позиционира навсякъде в помещението
    • Бърз и лесен монтаж (<5 минути)
    • Цвят: червен
    • Максимална товароносимост до 140 кг.
    • slingверигите и примките за крака не са включени в обхвата на доставката.
    • Всички необходими винтове и гайки са включени в комплекта.
    • Размери: Височина 195 см, широчина 110 см, дълбочина 142 см
    • Тегло 31 kg



     

     

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bin begeistert.

    Das Gestell wurde sehr schnell und sehr diskret geliefert. Die Qualität hat mich begeistert. Besonders war mir wichtig, dass sich das Gestell schnell und einfach zusammenbauen aber genauso schnell und einfach wieder abbauen lässt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Nach der Benutzung verstaue ich es sehr diskret in der hier angebotenen Tasche.

      Напишете свой собствен преглед

      Мобилна рамка sling в червено

      Мобилна рамка sling в червено

      Виждали сте sling в тъмната стаичка, в клуба или в по-твърдо порно и винаги сте си мечтали сами да лежите в sling? С нашия мобилен sling стелаж можете да сбъднете тези мечти за по-малко от 5 минути!

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: