От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс slings и любовни колебания

Бюлетин

Черна кожа "Fisting Sling" с 5-точково окачване

Удобната позиция за лежане в тази sling позволява директен достъп до задните части: дали ще проникне вибратор, пенис или дори юмрук (или два), е напълно без значение. Няма да е пресилено, ако кажем, че тази кожена прашка е истински шедьовър!

Повече информация

3006/00

на разположение

    Повече информация

    Този класически sling със сложни детайли е един от най-популярните ни модели. С 5 точки за закрепване, висококачественият sling е изработен от най-добрата кожа и е оборудван със здрави D-пръстени за окачване под тавана или в нашата рамка sling. Няколкократно занитван с нитове от неръждаема стомана и отлично завършен, за да ви гарантира необходимата безопасност по време на секс в sling.

     

    Удобното легнало положение в този sling позволява директен достъп до дъното: дали ще влезе вибратор, пенис или дори юмрук (или два), няма значение. Няма да е пресилено, ако кажем, че тази кожена прашка е истински шедьовър! Най-добрата, стабилна кожа, растителен дъб и перфектна изработка осигуряват абсолютно безопасно удоволствие по време на секс или fisting на sling.

     

    Акценти:

     

    • Перфектен: За всички варианти на секс и фистинг!
    • Професионално качество: За абсолютната издръжливост на slings.
    • За използване с нашата sling стойка или за монтаж под тавана.
    • Отлична кожа: Голям комфорт, когато лежите в sling.
    • Висококачествена неръждаема стомана: Масивните D-образните халки и множеството нитове, ви гарантират безопасност по време на употреба.
    • Страхотен цветен дизайн: Благодарение на интензивния цветен дизайн с благородни акценти, sling е и визуален акцент.
    • Винаги с възможност за разширяване: Налични са много аксесоари, а всяка седмица се добавят още повече аксесоари.

     

    Някои от вас вече са имали това страхотно преживяване, други мечтаят за него: секс в прашка!

     

    Много от вас вече са виждали sling в тъмната стаичка, в клуба или в сауната, или в по-твърд порнофилм. Но кой някога е лежал в него? Не се притеснявайте: Sling не е само за хардкор феновете, но може да бъде и истинско обогатяване на ежедневния секс. И трябва веднага да забравите един предразсъдък: Sling е у дома си не само в гей общността, хетеросексуалните суингъри също го обичат.

     

    Кои аксесоари се препоръчват?

     

    Ако не искате да закрепвате нашия sling към тавана на спалнята си, можете да използвате нашата практична рамка за прашки. С нашата мека кожена възглавница можете да увеличите комфорта при лежане, а примките за крака от кожа или гума ви позволяват да държите краката си разтворени в отпусната позиция. Огледалото, което можете да прикрепите към горната част на рамката за прашки, също ще ви служи добре, тъй като ви позволява да наблюдавате всичко до последния детайл. Освен добър fisting Крем като LETS'S FUCK и латексови ръкавици, нашите специални белезници също могат да бъдат чудесно допълнение. Освен това в MEO ® можете да намерите много други аксесоари, като вериги, стойка за машина за чукане, държач за ръкавици или Crisco и много други. Обичаме и така наречените "Фетиш подложки". Тези подложки са силно абсорбиращи влагата подложки, които са много популярни в BDSM общността, защото гарантират необезпокоявано забавление по време на секс на sling, защото надеждно абсорбират всички възникнали течности. Между другото, знаехте ли, че можете да комбинирате нашата стойка за прашки и с нашата пейка за чукане в стил "куче" или с нашата дъска sling?

     

    Нямате място за истинска прашка?

     

    Няма проблем, защото разполагаме с различни прашки за пътуване, изработени от кожа, които можете да използвате навсякъде, например на леглото (кликнете тук за повече информация).

     

    Какво точно представлява слингът?

     

    sling е "любовен слинг", изработен от кожа или текстил. Обикновено се закрепва за тавана на стаята с помощта на вериги или често виси на специална носеща конструкция като нашата рамка sling. Пасивният партньор може да легне удобно в sling, като краката му са повдигнати и по този начин не пречат. В някои slings лежащият може дори да бъде вързан - партньорите могат да се насладят на ролева игра без табута или fisting Сесия. Удобното легнало положение позволява директен достъп до задните части: Дали ще проникне вибратор, пенис или дори юмрук, зависи от вас или от активния ви партньор с каишка.

     

    Не е задължително обаче да използвате sling с партньор! С малко въображение и подходящите аксесоари от MEO ®, например машина за чукане, можете да се забавлявате и сами на sling! Или като двойка с приятел или непознат, защото повечето от нашите машини за чукане могат да се управляват дори чрез приложение!

     

    Как да използвам прашката?

     

    С sling от MEO ® можете да се насладите на изключително дълбоко проникване с минимални усилия и да изпробвате нови секс позиции и анален секс fisting изпробвайте. Sling може да бъде окачен в рамката на sling или от тавана на здрави куки за таван (не са включени в комплекта) за нула време. Sling може лесно да се регулира с помощта на карабинери до желаната височина и ъгъл. Перфектно решение за партньори с различни размери и разнообразни позиции.

     

    Как трябва да се грижа за sling?

     

    Още по време на дъбенето в кожата се добавя малко количество масло, което ѝ придава особено приятно усещане и по-голяма гъвкавост. В процеса на употреба sling става по-скоро по-мек, отколкото по-твърд (за разлика от евтината кожа или имитацията на кожа, която с времето става по-твърда и чуплива). Нашата кожа се нуждае от малко мазнина за кожа от време на време, за да се грижите за нея, но при необходимост може да се намаже и с малко масло. Това обаче трябва да се прави доста пестеливо, за да не се образува траен мазен филм.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Кожен ремък за 5-точково закопчаване
    • Цвят: черен
    • Размери: 113 x 122 cm, кожа с дебелина 3 mm
    • Фина, издръжлива на износване материя от естествена кожа, високо качество. Вегетативно дъбена. Произведена в Европа.
    • Веригите и рамката sling се продават отделно.
    • Възможни приставки: В рамката sling (продава се отделно) или окачена на тавана.
    • Предпазни мерки за монтиране на таван: ПРЕДИ ДА ПРОБИЕТЕ ОТВОРИТЕ, ИЗВЪРШВАЙТЕ ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И ПРОВЕРЯВАЙТЕ СТАБИЛНОСТТА НА ТАВАНА СИ. Не носим отговорност за падания, причинени от неправилна употреба/монтаж на slings.



     

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Viele geile Stellungen

    Kann diesen Sling nur empfehlen. Er ist sicher und bequem, experimentiert ein bisschen rum und habt Spaß. Es gibt wirklich viele geile Stellungen die man in diesem schwerelosen Zustand vollziehen kann.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Черна кожа "Fisting Sling" с 5-точково окачване

    Черна кожа "Fisting Sling" с 5-точково окачване

    Удобната позиция за лежане в тази sling позволява директен достъп до задните части: дали ще проникне вибратор, пенис или дори юмрук (или два), е напълно без значение. Няма да е пресилено, ако кажем, че тази кожена прашка е истински шедьовър!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: