От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс slings и любовни колебания

Бюлетин

Правоъгълен sling за fisting - Пълен комплект в черно платно

Нашият fisting sling от особено висококачествена и еластична, но мека специална тъкан. Нашият fisting sling се предлага в комплект с множество аксесоари, като подплатени ремъци за крака, метални карабинери за окачване, възглавничка и дори чанта за съхранение. Така че можете да започнете веднага!

Повече информация

3021/00

на разположение

    Повече информация

    Искате най-накрая да усетите целия юмрук дълбоко във вас и нямате търпение да ви стиснат за пръв път? Тогава нашият пълен комплект Fist Fuck sling е идеалният и достъпен избор! Нашият sling е изработен от особено висококачествена и еластична, но мека специална материя. Нашият fisting sling идва в комплект с много аксесоари като подплатени ремъци за крака, метални карабинери за окачване, възглавничка и дори чанта за съхранение. Така че можете да започнете работа веднага!

     

    Акценти:

     

    • Оптимално за начинаещи: разумна цена и отлично качество!
    • Можете да започнете веднага: Много аксесоари вече са включени!
    • Перфектно: За всички варианти на секс и фистинг!
    • Регулируема височина: Подходящ за по-високи и по-ниски лица.
    • Професионално качество: За абсолютна издръжливост на slings.
    • За използване с нашата рамка sling или за монтаж под тавана.
    • Отлична специална материя: Голям комфорт, когато лежите в sling.
    • Високо качество: Металните карабинери гарантират вашата безопасност по време на употреба.
    • Изглежда страхотно: Благодарение на дизайна си, fisting sling е и визуален акцент.

     

    Някои от вас вече са имали това страхотно преживяване, други мечтаят за него: секс в слинг!

     

    Много от вас вече са виждали sling в тъмната стаичка, клуба или сауната, или в по-твърд порнофилм. Но кой някога е лежал в него? Не се притеснявайте: Sling не е само за хардкор феновете, но може да бъде и истинско обогатяване на ежедневния секс. И трябва веднага да забравите един предразсъдък: Sling е у дома си не само в гей общността, хетеросексуалните суингъри също го обичат.

     

    Кои аксесоари се препоръчват?

     

    Ако не искате да закрепвате нашия sling към тавана на спалнята си, можете да използвате нашата практична рамка за прашки. С нашата мека кожена възглавница можете да увеличите комфорта при лежане, а примките за крака от кожа или гума ви позволяват да държите краката си разтворени в отпусната позиция. Огледалото, което можете да прикрепите към горната част на рамката за прашки, също ще ви служи добре, тъй като ви позволява да наблюдавате всичко до последния детайл. Освен добър fisting Крем като LETS'S FUCK и латексови ръкавици, нашите специални белезници също могат да бъдат чудесно допълнение. Освен това в MEO ® можете да намерите много други аксесоари, като вериги, стойка за машина за чукане, държач за ръкавици или Crisco и много други. Обичаме и така наречените "Фетиш подложки". Тези подложки са силно абсорбиращи влагата подложки, които са много популярни в BDSM общността, защото гарантират необезпокоявано забавление по време на секс на sling, защото надеждно абсорбират всички възникнали течности. Между другото, знаехте ли, че можете да комбинирате нашата стойка за прашки и с нашата пейка за чукане в стил "куче" или с нашата дъска sling?

     

    Нямате място за истинска прашка?

     

    Няма проблем, защото разполагаме с различни прашки за пътуване, изработени от кожа, които можете да използвате навсякъде, например на леглото (кликнете тук за повече информация).

     

    Какво точно представлява слингът?

     

    sling е "любовен слинг", изработен от кожа или текстил. Обикновено се закрепва за тавана на стаята с помощта на вериги или често виси на специална носеща конструкция като нашата рамка sling. Пасивният партньор може да легне удобно в sling, като краката му са повдигнати и по този начин не пречат. В някои slings лежащият може дори да бъде вързан - партньорите могат да се насладят на ролева игра без табута или fisting Сесия. Удобното легнало положение позволява директен достъп до задните части: Дали ще проникне вибратор, пенис или дори юмрук, зависи от вас или от активния ви партньор с каишка.

     

    Не е задължително обаче да използвате sling с партньор! С малко въображение и подходящите аксесоари от MEO ®, например машина за чукане, можете да се забавлявате и сами на sling! Или като двойка с приятел или непознат, защото повечето от нашите машини за чукане могат да се управляват дори чрез приложение!

     

    Как да използвам прашката?

     

    Със секс машината sling от MEO ® можете да се насладите на изключително дълбоко проникване с минимални усилия и да изпробвате нови секс пози и анален секс fisting изпробвайте. Sling може да бъде окачен в рамката на sling или от тавана на здрави куки за таван (не са включени в комплекта) за нула време. Sling може лесно да се регулира с помощта на карабинери до желаната височина и ъгъл. Перфектно решение за партньори с различни размери и разнообразни позиции.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Правоъгълна fisting sling - Пълен комплект, изработен от платно
    • Този sling, изработен от текстилен плат, има правоъгълна форма.
    • Лесен за почистване.
    • Цвят: черен
    • Размери: 60 cm x 107 cm.
    • Материал: полиестер
    • sling се доставя с аксесоари: Окачване с 4 метални кукички, подплатени примки за крака (широки 11 см), черна възглавница за глава (23 x 38 см) и практична чанта за съхранение.
    • Възможни приспособления: В рамката на sling (продава се отделно) или окачена на тавана.
    • Предпазни мерки за монтиране на таван: ПРЕДИ ДА ПРОБИВАТЕ ОТВОРИ, ИЗВЪРШВАЙТЕ ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И ПРОВЕРЯВАЙТЕ СТАБИЛНОСТТА НА ТАВАНА СИ. Ние не носим отговорност за падания, причинени от неправилна употреба/монтаж на slings.



     

     

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Nach langer Suche...

    Nach langem suchen und durchtesten von xxx Slings hab ich wohl nun endlich den richtigen gefunden. Optimales Material, auch bei langen Sessions tut nix weh. Was ganz wichtig für mich ist: die Fußschlaufen. Hier bleiben Füße da wo sind, auch wenn's heftiger wird. Nun mal schauen was der Langzeittest bringt :) bislang volle Punktzahl

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Правоъгълен sling за fisting - Пълен комплект в черно платно

    Правоъгълен sling за fisting - Пълен комплект в черно платно

    Нашият fisting sling от особено висококачествена и еластична, но мека специална тъкан. Нашият fisting sling се предлага в комплект с множество аксесоари, като подплатени ремъци за крака, метални карабинери за окачване, възглавничка и дори чанта за съхранение. Така че можете да започнете веднага!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: