От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

Чудото на секса - Ramrod® Thrusting

Изпитайте върховно удоволствие с Ramrod® Thrustingмощна секс играчка, която съчетава прецизни тласъци в аналния канал с интензивни вибрации и ви дава невероятно усещане, което ще ви накара да искате още. Благодарение на анатомично оформената дръжка можете да маневрирате Ramrod® Thrusting маневрирате прецизно - сами или като двойка!

Повече информация

3932/00

на разположение

    Повече информация

    Изпитайте върховно удоволствие с Ramrod® Thrustingмощна секс играчка, която съчетава прецизни тласъци в аналния канал с интензивни вибрации и ви дава невероятно усещане, което ще ви накара да искате още. Благодарение на анатомично оформената дръжка можете да маневрирате Ramrod® Thrusting маневрирате прецизно - сами или с партньор! Сега просто трябва да разберете защо MEO го нарича "секс чудото"...

    Отговорът е, че Ramrod® Thrusting всъщност е толкова добър, колкото и истинският секс. Тази необикновена секс играчка съчетава прецизни тласкащи движения с интензивни вибрации, които осигуряват невероятно дълбока и многостранна стимулация, сравнима с динамиката и интензивността на истинския секс. Мощната комбинация от до 12 различни нива на вибрация, пулсация и ескалация, както и 12 динамични движения нагоре и надолу, позволява на потребителя да персонализира стимулацията и да ѝ се наслади максимално. Гледайте нашето видео и се убедете сами...

    Много възможности, страхотен материал и най-съвременна технология:

    С 12 интензивни нива на вибрация, пулсация и ескалация, както и 12 мощни движения нагоре и надолу, има многобройни възможности, които не оставят нищо да се желае. Прецизните и мощни тласкащи движения придават ново измерение на аналното или вагиналното проникване и осигуряват спираща дъха стимулация

    Ramrod® Thrustingизвестен още като "секс чудото", е изработен от щадящ тялото силикон и гарантира приятно и безопасно изживяване. Освен това Ramrod® Thrusting водоустойчив и потопяем според стандарта IPX7, така че вибраторът може да се използва и във ваната или под душа.

    Снабден с най-съвременния чип с памет, вибраторът запомня последния Ramrod® Thrusting запомня последната използвана функция, така че можете просто да продължите там, където сте спрели. Защитното заключване гарантира, че вибраторът няма да се включи сам, когато е в ръчния ви багаж или в куфара. Когато вибраторът е напълно зареден, можете да го използвате в продължение на 60 минути на висока скорост или 100 минути на ниска скорост, за да изпълните желанието си за твърдо, перфектно проникване.

    Открийте нови измерения на удоволствието с мощния Ramrod® Thrustingгениалното чудо за чукане от MEO. Пригответе се за преживяване, което ще спре дъха ви.

    Повече информация:

    • Секс чудото - Ramrod® Thrusting
    • За анална и вагинална стимулация.
    • Размери: 12 см х 3,75 см (за поставяне) | 20,25 см х 7,5 см (общо)
    • Мощен вибратор с два мотора за прецизни тласъци и вибрации.
    • 12 интензивни функции с вибрации, пулсации и ескалация.
    • 12 функции за мощни движения нагоре и надолу.
    • Материал: щадящ тялото силикон, 100% водоустойчив.
    • Усъвършенстван чип с памет, който запомня последната използвана функция.
    • Безопасно заключване - натиснете и задръжте за 3 секунди, за да включите и изключите.
    • Зарежда се чрез USB - включен кабел за зареждане.
    • Напълно зареден за 2 часа
    • Работи 60 минути при висока скорост и 100 минути при ниска скорост
    • Моля, използвайте само с лубриканти на водна основа, като Aquameo
    • Почиствайте с топла вода, мек сапун и нашия спрей VERYCLEAN.
    • Calexoticsaquameo, американска компания, основана през 90-те години на миналия век, е известна в индустрията за секс играчки със своите иновативни и висококачествени продукти. Подобно на Calexotics немската компания MEO също е известна с разнообразието си от висококачествени секс играчки и BDSM продукти. И двете компании се отличават с иновативност, качество и ориентация към клиента. Calexotics немската компания MEO и немската компания MEO поставят голям акцент върху предлагането на безопасни, надеждни и висококачествени продукти, които отговарят на широк спектър от сексуални предпочитания и интереси. Въпреки че Calexotics и MEO са базирани на различни места, те споделят обща философия за иновации, качество и стремеж към удовлетвореност на клиентите

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Напишете свой собствен преглед

      Чудото на секса - Ramrod® Thrusting

      Чудото на секса - Ramrod® Thrusting

      Изпитайте върховно удоволствие с Ramrod® Thrustingмощна секс играчка, която съчетава прецизни тласъци в аналния канал с интензивни вибрации и ви дава невероятно усещане, което ще ви накара да искате още. Благодарение на анатомично оформената дръжка можете да маневрирате Ramrod® Thrusting маневрирате прецизно - сами или като двойка!

      Напишете свой собствен преглед

      30 други артикули от същата категория: