От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Дилдо XXL Crazy Cock

Сайтът Crazy Cock е перфектната играчка за анален секс, която винаги сте искали: Crazy Cock Дилдо с дебели топки и обемен butt plug едновременно, впечатляващо голям, с чудесна форма и изработен от хлъзгав материал! Предлага се в 5 впечатляващи размера, за напреднали и професионални потребители.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Crazy Cock е перфектната играчка за анален секс, която винаги сте искали! Crazy Cock е дилдо с дебели топки и едновременно с това с обемни butt plug; впечатляващо голям, със страхотна форма и изработен от хлъзгав материал! Предлага се в 5 впечатляващи размера, за напреднали и професионални потребители.

     

    Акценти:

     

    • Гарантирани спиращи дъха усещания
    • Безопасен за тялото, гъвкав силикон
    • 5 размера: За напреднали и професионалисти
    • Дебели топчета като солидна основа за езда без ръце
    • Гладка повърхност за лесно вкарване
    • Гениален дизайн
    • Широка засмукваща основа: залепва за гладки повърхности
    • Абсолютно перфектна за анално разтягане

     

    Гъвкавият дилдо ви предлага несравнимото усещане да бъдете изпълнени докрай. Благодарение на силната засмукваща основа можете дори да се наслаждавате на това анално удоволствие без ръце и в най-различни позиции, тъй като вибраторът може лесно да се прикрепи към почти всяка гладка повърхност. Така че можете да се наслаждавате на възбуждащ солов секс или да го използвате в комбинация с каишка за секс с примка. Всичко, от което се нуждаете сега, е голяма порция лубрикант MANCUNT.

     

    Вашият нов голям XXL вибратор - Как да използвате големия вибратор:

     

    Дължината и обиколката на големия вибратор могат да бъдат много плашещи за някой, който има малко опит с голям вибратор. Такъв дебел вибратор обаче може да се чувства много приятно и да ви задоволи както никой друг вибратор.

     

    Прочетете ръководството за вибратори MEO ®, за да се подготвите за голямото си анално приключение! Ще ви разкажем какво трябва да вземете предвид, когато използвате голям вибратор, и кой вибратор е най-подходящ за вас.

     

    Как да използвам такъв голям вибратор?

     

    Можете да се подготвите за спиращите дъха моменти с големия си вибратор само с няколко стъпки:

     

    1.) Почистете вибратора:

     

    Дори ако вашият вибратор е чисто нов или сте го почистили след последния път, трябва да го измиете старателно с гореща вода или да го почистите хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN, защото този голям Crazy Cock вибратор ще проникне в най-дълбоките ви вътрешни зони. Обстойното почистване ще гарантира вашата безопасност, хигиена и здраве, така че преживяването да бъде възможно най-положително за вас.

     

    2.) Използвайте обилно количество лубрикант и спрей Extremeo:

     

    Размерът на дилдото и неговият дебел глас ще определят какъв лубрикант трябва да използвате. Изберете лубрикант от MEO ®, който е гъст, но гладък, защото улеснява поставянето и се усеща чудесно по време на секс. Висококачествен лубрикант на водна основа като Aquameo е особено добър избор. Ако планирате да използвате наистина голям вибратор, препоръчваме нашия гъст лубрикант за анален секс MANCUNT. Той е водоразтворим, бял и кремообразен и усещането е като при никой друг лубрикант. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се отмива лесно като вода. MANCUNT изглежда почти като сперма и превръща използването на голям вибратор в безболезнено удоволствие.

     

    Нашият спрей EXTREMEO е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните потребители на големи вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много големи вибратори и анални тапи могат да се поставят по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса в рамките на кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на анален секс без задръжки!

     

    3.) И ето, че започваме!

     

    Поради дължината и обиколката, поставянето на големи вибратори може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето си и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще осигури на тялото ви стабилна и удобна опора дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на секс и самостоятелен секс. Разбира се, можете да клякате и над вибратора, за да имате по-голям контрол върху дълбочината на проникване на големия вибратор. Определено бихме ви препоръчали да "загреете" с по-малък вибратор и след това да преминете към голям Crazy Cock вибратор.

     

    4.) Отдайте се на похотта си без задръжки!

     

    След като поставите дебелата глава на вибратора, тялото ви трябва да е достатъчно отпуснато, за да се насладите на усещанията, които създава вибраторът, и да мастурбирате едновременно. Много от нашите клиенти обичат да въртят големия вибратор в тялото си, за да достигнат до всички вътрешни ерогенни зони, докато други предпочитат натискащи движения. Експериментирайте, за да видите какво ви харесва, но моля, не забравяйте да движите вибратора бавно, за да избегнете нараняване!

     

    Материал и грижа за големия вибратор MEO ®:

     

    Този голям вибратор е изработен от висококачествен силикон. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това силиконът, който използваме, е много стабилен, така че вашият голям вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате изключително големия вибратор с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN.

    Повече информация:

     

    • Дилдо Crazy Cock
    • Размери: Подробности вижте на снимката на продукта; размер S = диаметър от 3,2 см до 5,5 см, дължина 19 см, дължина за поставяне 13,5 см. Размер M = диаметър от 3,8 см до 6,5 см, дължина 22 см, дължина за поставяне 16 см. Размер L = диаметър от 4,5 см до 7,5 см, дължина 25 см, дължина за поставяне 19 см. Размер XL = диаметър от 5 см до 8,5 см, дължина 29 см, дължина за поставяне 21 см. Размер XXL = диаметър от 5,6 см до 9,5 см, дължина 31 см, дължина за поставяне 24 см.
    • И жените, и мъжете могат да се насладят на този голям Crazy Cock вибратор. Той създава усещане за напълване, като стимулира вътрешните стени на ануса. Освен това големият дилдо осигурява анално разтягане, което е често заветна фантазия в BDSM.
    • За максимално удоволствие препоръчваме нашия лубрикант MANCUNT от нашия сексшоп.
    • Благодарение на практичната засмукваща основа, вибраторът прилепва надеждно към всички гладки повърхности. Дилдото е подходящо и за използване в колани с каишка.
    • Материал: 100 % силикон
    • кадифено мека повърхност
    • гъвкав и в същото време приятно твърд
    • дебел глас
    • 100% без фталат
    • без мирис

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Дилдо XXL Crazy Cock

    Дилдо XXL Crazy Cock

    Сайтът Crazy Cock е перфектната играчка за анален секс, която винаги сте искали: Crazy Cock Дилдо с дебели топки и обемен butt plug едновременно, впечатляващо голям, с чудесна форма и изработен от хлъзгав материал! Предлага се в 5 впечатляващи размера, за напреднали и професионални потребители.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: