От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

Много дълъг анален душ - 58 cm

С революционния анален душ с дължина 58 см, изработен от гъвкав силикон, MEO открива нови възможности за интимна хигиена. Дългият анален душ е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота. Благодарение на впечатляващата си дължина, аналната душ кабина е особено популярна на фистинг сцената.

Повече информация

3590/00

на разположение

    Повече информация

    Този изключително дълъг силиконов анален душ ще зарадва фистинг общността!

    MEO открива нови възможности за интимна хигиена с революционния 58-сантиметров анален душ, изработен от гъвкав силикон. Дългият анален душ е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота. Благодарение на впечатляващата си дължина, аналната душ кабина е особено популярна на фистинг сцената. Забележителната дължина дава възможност за по-дълбоко и цялостно почистване, отколкото при обикновените анални душове. Особено за интензивни и екстремни сексуални игри, като напр fisting дългият анален душ с дължина 58 см предлага оптималния комфорт и задълбочено почистване, от които се нуждаете. С този анален душ от MEO можете да разчитате на цялостно чисто и свежо усещане навсякъде и винаги, когато имате нужда от него.

    С MEO избирате нежна и приятна интимна грижа - за вътрешна чистота, която можете да усетите.

    Благодарение на хигиеничния силиконов материал изключително дългият анален душ гарантира нежно и цялостно почистване, което се адаптира към вашите нужди. Лесното боравене с него и дискретността са нещо естествено. Това означава, че аналният душ може да се използва безпроблемно и по време на пътуване.

    Как да използвам аналния душ?

    За удобна и ефективна употреба на аналния душ се препоръчва водата да се загрее до телесната температура. В идеалния случай анусът трябва да се почисти приблизително 45 минути преди анален контакт, за да се осигури оптимална чистота. Двата незаменими спътника не бива да липсват по време на полов акт или анален душ: Лубрикант и спокойна атмосфера. Висококачествен лубрикант на водна основа, като Aquameo, гарантира, че много дългият анален душ може да бъде поставен без усилие и нежно, независимо дали анално или вагинално.

    Акцентите на гъвкавия силиконов анален душ:

    • Аналният душ на MEO печели точки заради лесната си употреба. Като надеждно допълнение към вашия душ ритуал, аналната душ кабина може лесно да се свърже към маркуча на душа.
    • Гъвкавият силиконов материал нежно се приспособява към вашата анатомия и позволява безопасно и цялостно почистване - идеално за вагиналната и аналната област. Ефективното почистване ви кара да се чувствате свежи и чисти по всяко време.
    • Нашите анални душове са специално разработени, за да третират най-чувствителните зони на тялото ви с най-голяма грижа и отдаденост. Силиконовите анални душове са не само лесни за употреба, но и изключително издръжливи, тъй като силиконът е известен като здрав и устойчив материал.
    • Независимо дали сте начинаещи в използването на интимни душове или опитни и търсите висококачествен продукт, силиконовият анален душ ви предлага най-доброто от двата свята - комфорт и безопасност. Можете да се отпуснете, да се чувствате в безопасност и да се съсредоточите върху това, което наистина има значение - вашата лична хигиена и благополучие.


    Допълнителна информация:

    • Изключително дълъг силиконов анален душ
    • Може да се използва като анален душ и вагинален душ.
    • Главата на душа е подходяща за всички маркучи за душ със стандартна половин-инчова резба.
    • Супер гъвкава, лесно се адаптира към анатомията.
    • Подходящ за всички лубриканти на водна основа.
    • Обща дължина: 58 см, дължина за поставяне 56 см, Ø 1,6 см най-малкото топче, Ø 2,4 см най-дебелото и последното топче
      Маркуч с дължина около 2 см
    • Цвят: черен
    • Материал: силикон, без фталати
    • Не правим компромиси, когато става въпрос за качеството и безопасността на нашите интимни и анални душове. В MEO работим всеки ден, за да подобряваме постоянно качеството си и да поставяме вашето удовлетворение на първо място.
    • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия.



    Използването на анален душ преди анален секс е важно по няколко причини:

    1. Хигиена: Почистването с анален душ преди това може да премахне нежеланите замърсявания и бактерии, което намалява риска от инфекции и осигурява по-голяма чистота.

    2. Комфорт: Използването на анален душ може да ви накара да се чувствате по-чисти и по-комфортно като цяло, което прави сексуалното преживяване по-приятно.

    3. Превенция: По време на анален секс бактериите могат лесно да се разпространят в други части на тялото и да причинят инфекции там. Обстойното почистване с анален душ преди секс може да предотврати това.

    Аналният душ може да бъде полезен и след анален секс:

    1. Хигиена: Аналните душове помагат да се отстранят остатъците от лубрикант, презерватив или други остатъци.

    2здраве: Аналният душ може да помогне за намаляване на риска от инфекции чрез отстраняване на вредните бактерии.

    3. Комфорт: Аналният душ може да ви помогне да се чувствате по-свежи и чисти след анален полов акт.

    Забележка: Прекомерната или твърде честата употреба на анален душ може да наруши естествената чревна флора и да предизвика дразнене.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Напишете свой собствен преглед

      Много дълъг анален душ - 58 cm

      Много дълъг анален душ - 58 cm

      С революционния анален душ с дължина 58 см, изработен от гъвкав силикон, MEO открива нови възможности за интимна хигиена. Дългият анален душ е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота. Благодарение на впечатляващата си дължина, аналната душ кабина е особено популярна на фистинг сцената.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: