От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

Анален душ от силикон Aquameo Streamer - дължина 23 см

Гъвкавият анален душ Streamer от силикон на Aquameo е революция в интимната хигиена. Като експерт в областта на висококачествените лубриканти, Aquameo сега разширява гамата си, включвайки интимни душове за ежедневна свежест и чистота - за вагинална и анална употреба.

Повече информация

3554/00

на разположение

    Повече информация

    Сдължината си от 23 см силиконовият анален душ Aquameo Streamer е идеален за цялостна интимна хигиена.

    Гъвкавият силиконов анален душ "Streamer" на Aquameo революционизира интимната хигиена. Като експерт във висококачествените лубриканти, Aquameo сега разширява гамата си, включвайки интимни душчета за ежедневна свежест и чистота - за вагинална и анална употреба.

    С Aquameo избирате нежна и приятна интимна хигиена - за вътрешна чистота, която можете да усетите.

    Благодарение на хигиеничния силиконов материал интимното душче Aquameo гарантира нежно и цялостно почистване, което се адаптира към вашите нужди. Лесното боравене с него и дискретността са нещо естествено. Това означава, че интимният душ е лесен за използване и по време на пътуване.

    Как да използвам аналната душ-кабина?

    За приятна и ефективна анална душ-кабина се препоръчва водата да се загрее до температурата на тялото. В идеалния случай анусът трябва да се почисти около 45 минути преди анален контакт, за да се осигури оптимална чистота. По време на полов акт или анален душ не трябва да липсват двама незаменими спътници: Лубрикант и спокойна атмосфера. Висококачествен лубрикант на водна основа, като Aquameo, гарантира, че аналният душ може да бъде поставен без усилие и нежно, независимо дали е анален или вагинален.

    Акценти на гъвкавия анален душ Aquameo Streamer:

    • Интимният душ от Aquameo печели точки заради лесната си употреба. Като надеждно допълнение към вашия душ ритуал, интимният душ може лесно да се свърже към маркуча на душа.
    • Гъвкавият силиконов материал нежно се приспособява към вашата анатомия и позволява безопасно и цялостно почистване - идеално за вагиналната и аналната област. Ефективното почистване ви кара да се чувствате свежи и чисти по всяко време.
    • Тези интимни душове са специално разработени, за да третират най-чувствителните части на тялото ви с най-голяма грижа и отдаденост. Силиконовите анални душове са не само лесни за употреба, но и изключително издръжливи, тъй като силиконът е известен като здрав и устойчив материал.
    • Независимо дали сте начинаещи в използването на интимни душове или опитни и търсите висококачествен продукт, силиконовият анален душ ви предлага най-доброто от двата свята - комфорт и безопасност. Можете да се отпуснете, да се чувствате в безопасност и да се концентрирате върху това, което наистина има значение - личната хигиена на тялото и благосъстоянието ви.


    Метален анален душ или модерен силиконов анален душ?

    Време е да се сбогувате с конвенционалните метални душове и да преминете към новото поколение гъвкави и щадящи кожата силиконови интимни душове. Така не само ще подобрите личната си хигиена, но и ще допринесете за доброто си настроение. Със сигурност ще усетите разликата. В края на краищата, всички трябва да се стремим да се отнасяме с любов към телата си и да им даваме възможно най-добрите грижи. Затова нека започнем с подобряване на интимната си хигиена и използване само на най-добрите продукти. Изпитайте съвсем ново ниво на чистота и комфорт с революционния силиконов интимен душ от Aquameo.

    ИзберетеAquameo за надежден продукт, който внася качество и комфорт в ежедневната ви хигиена - защото тялото ви заслужава само най-доброто.

    Повече информация:

    • Aquameo анален душ от силикон
    • Може да се използва като анален душ и вагинален душ.
    • Принципът на Aquameo: висококачествени интимни продукти за вашето благополучие. Опитът, натрупан от производството на лубриканти, е включен в разработването на интимните душчета и впечатлява с качество и грижа.
    • Главата на душа е подходяща за всички маркучи за душ със стандартна половининчова резба.
    • Супер гъвкава, адаптира се без усилие към анатомията.
    • Подходяща за всички лубриканти.
    • Обща дължина 24,5 cm, диаметър 2,3 cm, дължина за поставяне 23 cm.
    • Цвят: характерното за Aquameo синьо.
    • Интимните душове от Aquameo се предлагат в четири размера.
    • Материал: Силикон, без фталати и ABS.
    • Не правим компромиси, когато става въпрос за качеството и безопасността на нашите интимни и анални душове. В MEO работим всеки ден, за да подобряваме постоянно качеството си и да поставяме вашето удовлетворение на първо място.
    • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия.


    Използването на анален душ преди анален секс е важно по няколко причини:

    1. Хигиена: Почистването с анален душ преди това може да премахне нежеланите замърсявания и бактерии, което намалява риска от инфекции и осигурява по-голяма чистота.

    2. Комфорт: Използването на анален душ може да ви помогне да се чувствате по-чисти и по-комфортно като цяло, което прави сексуалното преживяване по-приятно.

    3. Превенция: По време на анален секс бактериите могат лесно да се разпространят в други части на тялото и да причинят инфекции. Обстойното почистване с анален душ преди това може да предотврати това.

    Аналният душ може да бъде полезен и след анален секс:

    1. Хигиена: Аналният душ помага да се отстранят всички останали лубриканти, остатъци от презервативи или други остатъци.

    2. Здраве: Аналният душ може да помогне да се намали рискът от инфекции чрез отстраняване на вредните бактерии.

    3. Комфорт: Аналният душ може да ви помогне да се чувствате по-свежи и чисти след анален секс.

    Забележка: Прекомерната или твърде честата употреба на анален душ може да наруши естествената чревна флора и да предизвика дразнене.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr gut

    Die anale Dusche von Meo aus Silikon funktioniert wirklich sehr gut. Sie ist sehr flexibel und erreicht alle Stellen ziemlich gut.

      Напишете свой собствен преглед

      Анален душ от силикон Aquameo Streamer - дължина 23 см

      Анален душ от силикон Aquameo Streamer - дължина 23 см

      Гъвкавият анален душ Streamer от силикон на Aquameo е революция в интимната хигиена. Като експерт в областта на висококачествените лубриканти, Aquameo сега разширява гамата си, включвайки интимни душове за ежедневна свежест и чистота - за вагинална и анална употреба.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: