От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Sinnovator Секс играчки

Бюлетин

Анален вибратор Sinnovator Surge

Понесете вълната на анално удоволствие със Sinnovator Surge анален вибратор! Той е ръчно изработен от най-добрия силикон и има вълнуващ дизайн, който го прави идеален за дълбоки анални тренировки.

Повече информация

2718/00

Налично скоро

    Повече информация

    Понесете вълната на анално удоволствие с Sinnovator Surge Анален вибратор! Той е ръчно изработен от най-добрия силикон и има вълнуващ дизайн, който го прави идеален за дълбоко анално обучение.

     

    Тези големи, красиви топчета ще ви осигурят напълно нови усещания по време на аналните ви сесии! Топчетата изскачат навътре, едно след друго, с наслада и стимулират чувствителните нервни окончания в аналния канал. Вълнообразният вал създава вълни и тръпки на възбуда, докато се движи към сладкото ви място - простатата. За безопасността също е помислено, тъй като Т-образната основа позволява бързо и лесно изваждане в пика на удоволствието!

     

    Тези гигантски анални мъниста са проектирани с помощта на най-новата технология за 3D печат и са оформени ръчно от висококачествен платинен силикон. Изглеждат толкова добре, колкото и се усещат! Освен това са 100% безопасни за тялото, нетоксични и без фталати. Съвместими са както със силиконови, така и с лубриканти на водна основа.

     

    Препоръчваме нашия лубрикант MANCUNT за тази секс играчка SINNOVATOR. Този лубрикант съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се измива лесно като вода. MANCUNT превръща използването на секс играчките SINNOVATOR в спиращо дъха удоволствие. Нанесете достатъчно количество лубрикант върху секс играчката и вкарайте малко лубрикант в ануса си с нашия "Лубрикант-стрелец". Препоръчваме също така да използвате нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещи в областта на аналния секс, така и за опитни фенове на секс играчките SINNOVATOR. Преди да използвате секс играчка SINNOVATOR, трябва да я почистите старателно с нашия спрей VeryClean.

     

    Повече подробности:

     

    • Понесете вълната на удоволствието с тези огромни анални топчета от Sinnovator!
    • Идеални за дълбока анална тренировка
    • Т-образна основа за бързо и лесно изваждане.
    • Разработени с помощта на най-новата технология за 3D принтиране и ръчно оформени от висококачествен платинен силикон - 100% безопасен за тялото, нетоксичен и без фталати.
    • Обиколка: Глава: 15,5 см, дръжка: 10 см
    • Дължина за поставяне: 22 см
    • Дължина: 25 см
    • Общ диаметър: глава: 5 см, дръжка: 3 см
    • Тегло: 0,35 кг

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Анален вибратор Sinnovator Surge

    Анален вибратор Sinnovator Surge

    Понесете вълната на анално удоволствие със Sinnovator Surge анален вибратор! Той е ръчно изработен от най-добрия силикон и има вълнуващ дизайн, който го прави идеален за дълбоки анални тренировки.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    11 други артикули от същата категория: