От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Кожена BDSM яка с шипове и D-пръстени

Кожената BDSM яка с шипове е сложно изработена и служи за наказание на робите по време на сесиите по робство. Шиповете са от вътрешната страна на яката. Когато прикрепите каишка към нашийника, е достатъчно леко, кратко дръпване на каишката и шиповете на нашийника могат ясно да се усетят от Bottom.

Повече информация

2460/00

на разположение

    Повече информация

    Кожената BDSM яка с шипове е сложно изработена и служи за наказание на робите по време на сесиите по робство. Шиповете са от вътрешната страна на яката. Когато прикрепите каишка към нашийника, е достатъчно леко, кратко дръпване на каишката и шиповете на нашийника са ясно забележими за Bottom.

     

    Коженият BDSM нашийник с шипове е изработен от подплатена, зашита кожа и има три D-образните халки. Класическият, красиво изработен нашийник има особено мека подплата, която освен шиповете вътре го прави много удобен за носене. Краищата са внимателно зашити, така че да няма точки на натиск дори при продължително носене. Обиколката на яката може да се регулира и по този начин тя е подходяща както за жени, така и за мъже.

     

    Благодарение на трите D-пръстена яката може да бъде оптимално интегрирана в сеанс по робство, за да ограничи чувствително свободата на движение на робите чрез строга фиксация. Имате също така възможност да прикрепите към халките въже за водене или въжета за робство - в случай че предпочитате вашето робство Bottom да бъде особено послушно.

     

    Мога ли да комбинирам кожения BDSM нашийник с шипове и D-пръстени с други аксесоари за робство?

     

    Да, абсолютно. Можете да комбинирате BDSM нашийника с каишка за роби, нашите BDSM белезници за ръце или белезници за глезените и разпъваща лента. Разбира се, по време на сеанса по робство можете да използвате и запушалка за уста и/или превръзка за очи. Разбира се, можете да използвате и много от нашите СМ играчки, като скоби за зърна или CBT играчки, като например ball stretcher със или без шипове.

     

    Какви са разликите в сравнение с други BDSM нашийници?

     

    Трябва да имате предвид, че BDSM нашийникът е по-подходящ за опитни потребители и по-трудни игри с робство заради вградените шипове. Ако искате да си купите BDSM нашийник, в магазина за робство MEO ® ще намерите широка гама BDSM нашийници, изработени от кожа, неопрен, стомана и дори веган кожа.

     

    Как да използвам кожената BDSM яка? Важни критерии за избор!

     

    Когато прикрепяте каишка към нашийника за роби, достатъчно е леко, кратко дръпване на прикрепената каишка и шиповете на нашийника са ясно забележими. Разбира се, можете да го използвате и като строг нашийник за кучета в puppy Play и като BDSM нашийник за особено непокорни задници. BDSM нашийникът може да се използва и за фиксиране на горната или долната част на краката по време на по-екстравагантни бондажни сесии и за допълнително фиксиране на горната част на ръцете по време на строги позиции "разперен орел". Освен това можете да използвате кожената яка като робско наказание за строго възпитание на прегрешенията на долната част на тялото ви.

     

    Как да се грижа за кожената BDSM яка и как да я почиствам?

     

    Трябва да почиствате шиповете хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN. За по-интензивна грижа за кожената BDSM яка от време на време използвайте добра смазка за гладка кожа. Натуралната смазка за кожа се състои от много естествени вещества, като пчелен восък, рициново масло, рапично масло, кокосово масло и др. Тези естествени мазнини се абсорбират бавно в кожата. По този начин кожата се запазва еластична. Само ако за кожените продукти за връзване се полагат правилни грижи, те ще останат в добро състояние и съответно ще бъдат издръжливи и дълготрайни.

     

    Повече информация:

     

    • Кожена BDSM яка с 3 D-пръстена
    • Има шипове от вътрешната страна.
    • Служи за наказание на роба по време на сеансите по робство.
    • Материал: естествена кожа.
    • Широчина около 6,5 см, дължина около 45 см.
    • Качество: Ръчно изработен с любов, за да се гарантират най-високите стандарти за качество.
    • Естествен продукт: Кожата е естествен материал, който е особено подходящ за изработване на ограничители за робство.
    • Уникалност: Нашите продукти за робство, като тази BDSM яка, са ръчно изработени уникални изделия.
    • Дискретност: Те се доставят в незабележима кутия, която не дава индикации за съдържанието.
    • MEO ® е лидер в производството на изделия за робство. Тук, в онлайн магазина за бондаж, ще намерите всичко, което ви е необходимо за една сесия по бондаж: БДСМ кожени белезници, белезници за глезените, разпъваща лента, кълбовиден език, превръзка за очи, въжета за робство и много други.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Кожена BDSM яка с шипове и D-пръстени

    Кожена BDSM яка с шипове и D-пръстени

    Кожената BDSM яка с шипове е сложно изработена и служи за наказание на робите по време на сесиите по робство. Шиповете са от вътрешната страна на яката. Когато прикрепите каишка към нашийника, е достатъчно леко, кратко дръпване на каишката и шиповете на нашийника могат ясно да се усетят от Bottom.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: